Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
35
Favori
28.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam iptal edebiliyorsanız edin bence. Samsung shopta kulaklık hediyeli 128 lik 13.200

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt

Ürün stokta yok

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 8 Eylül 2024; 8:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar pedere bu telefonu almayı düşünüyoruz ama ısınma ve batarya konusunda sorunlardan bahsedilmiş. Güncel olarak kullanan arkadaşlardan ısınma ve pil konusunda yorum alabilir miyim? Oyun ile işimiz yok. Sadece sosyal medya, banka vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 57 Yaşındayım, hayatın aktif olarak içindeyim. Türkiyenin büyük bir yayınevinin müdürüyüm, sosyal yardım derneği başkanlığı yapıyorum, okuma gruplarım, youtube-zoom, sohbet-eğitim vidyo çalışmalarım vs. çeşitli platformlar için yazı-makale hazırlıyorum, bazen de radyo programları yapıyorum. Bu arada evlenip 2 çocuğum ve bir de torunum oldu-Çok şükür :))))

Bu cihazdan A35 aldım ve gayet memnunum. Haftada 3 sefer Silivri - İstanbul (Fatih), Fatih - Yukarı Dudullu arasında gidip gelirken blutut açık, mobil internet ve navigasyon açık (bu şekilde en az 2 saat) kullanıyorum: Isınma, donma, kasma falan olmadı.

(bunu almadan evvel son bir sene Redmi 11 kullandım, internet için kapatıp aç, navigasyon için kapatıp aç, ekranda "aşırı ısındı" uyarısı için kapat-aç bıktırmıştı artık.)

@cycIone babanız kaç yaşında bilmiyorum ama, gençler için bile güzel bir telefon. Kısaca: Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 15 Eylül 2024; 10:36:11 >

• cycIone kullanıcısına yanıt

Canavar gibi telefon. Alın gitsin.

• Bu telefon iyi güzel ama 65 watt lık telefondan buna geçince çok sıkıntı yaşıyorum. Telefonu çok yoğun kullanıyorum. 25 watt şarj nedir Allah aşkına.

• uzun bir süredir 256'lık modelini kullanıyorum. kesinlikle ebatları nedeniyle hantal bir telefon. 128'lik olanın iyi bir fiyatı olsa bile, bence başkabir ürüne yönelin derim. youtube'da daha önce "a35 neden alınmaz?" diyen erol, inceleme video hazırlamış yine ama bu sefer "herkes a35 neden alıyor?" diye. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

bunun gps'inin de sorunları olduğuna kanaatim var artık. lafı hiç dolandırmaya gerek yok. daha iyisine yönelin derim.

• benbu samsung'un yaptığı güncellemelerde sorun olduğu kanaatindeyim.

google play store

kullanıcı profili

uygulamaları ve cihazı yönetin

yönetme

kısmına girip, programları kontrol ettiğimde:

Bu uygulama cihazınızla artık uyumlu değil.

Daha fazla bilgiiçin geliştiricilerle iletişim kurun.

1- Samsung KMS Agent

2- Samsung Gallery

3- [Samsung] Always On Display

4- Samsung Cloud for Wear OS

her seferinde, samsung'un kendi programlarında sorun görüyorum. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU]  şaka gibi gerçekten.

sağ üstteki üç noktaya klik atın ve programı uygunsuz olarak işaretleyin siz de. oradaki otomatik güncelleme kutucuğu da işaretlenmiyor bu arada. kaç seferdir böyle oluyor. bunların yaptığı güncelleme bence hikayeden gibi geliyor bana artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 20 Eylül 2024; 11:31:39 >

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar telefonu almayı düşünüyorum bugün ama ısınma sorunu, batarya problemleri vs çok kafamı karıştırdı sizce alınır mı?

• tydmn T kullanıcısına yanıt

ebatları büyük. alırken iyi diyorsun ama kullanmaya başlayınca fikrin değişecek. bu bile farklı bir modele yönelmek için iyi bir sebep bence. alan fiyatı nedeniyle ve güncelleme 5 yıl mı neydi, bu sebeple tercih ediyor. bazı büyük olmasa bile sorunları var. mesela şu an bir resim açıyorum 256 gb hafızanın daha yarısı boş. iki şekilde resim açabiliyorum birincisi google fotoğraflar diğeri samsung gallery ile. samsung'un kendi galerisi hızlı çalışıyor, google fotoğraflar ise fotoğrafı açana kadar ortada daire döndürüyor. zaten bir üstteki mesajımda da sorun olarak görünüyor. yani tuhaf bir model. gps'i evet çalışıyor ama yani bence donanımsal olarak bir arada olmaması gerekenler bir araya toplanmış sanki diyesim geldi. bir önceki telefonum böyle değildi. alırsan pişman olmazsın ama keşke bunu almayıp, başka bir model veya marka alsaydım dersin. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

Şuanda realme 10 pro+ modeliyle bunun arasında kaldım birinden birini bugün alacağım iki telefonu da deneyimleyen biri var mı acaba konuda

ben olsam onu da almazdım. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

benim gittiğim yoldan gidiyorsun. android sürümü, güncelleme desteği, eldeki paraya, ona baktım buna baktım derken a35 almıştım bende. realme'yi severim ama bu cihazın al benisi yok bu saatten sonra. aslında a34'ü internetten sipariş vermeye üşendim ve a35 almıştım. mağazada bulsaydım, şu an a34 kullanıyor olacaktım. cepte taşınması daha kolaydı. kısmet değilmiş. SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

https://www.gsmarena.com/realme_10_pro-11978.php

yanlış anlama a34 al demiyorum. kendim için dedim a34 kullanıyor olmalıydım şu an diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 20 Eylül 2024; 15:45:59 >

Aslında almışken en iyisini almak lazım 20k altı telefonlar pek tat vermiyor bir özelliği hep eksik

yok, bütçen ne ise o. böyle yaptığında, uflayıp puflamana gerek kalmıyor. sadece bütçeye göre alternatif ürünleri değerlendirmek lazım. sonradan keşke bunu değil de onu diyorsun sonra. ben zorladım mesela. a34 almaya çalışırken daha ucuzdu. dedim bu daha yeni çıktı hadi iki üç fazla vereyim. verdiğime değmedi.

Dediğin gibi kabullenmek lazım, bütçeyi de aldığın telefonu da

• 1 aylık kullanımdan sonra:

Akıcılık, ebat, ekran kalitesi, internet bağlantı hızı, ses kalitesi vs. hemen hepsi gayet iyi.

Sadece fotoğraf kalitesini beğenmedim. Flaşlı çekimler (20 yıl önceki ilk kameralı nokialar gibi) kötü.

Fotoğraf dışında diğer özellikleri yeterli.

Samsung'un S serisi dışında TAM tatmin eden cihazı pek yok galiba SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] 

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt
    Aslında vergi sistemi böyle ağır olmasa verdiğimiz paranın hakkını fazlasıyla alabileceğiz ama işte iki telefon parasına bir telefon alıyoruz

A34'te A35'te kalas gibi telefonlar, tutuşları berbat. FP, Donanımı ve güncelleme garantisi yüzünden el mahkum A34 almak zorunda kaldım ama idaraten aldığım Reeder'ı bile arar oldum. Reeder'ın eni 1.4 mm daha dar ve yanlardan kavisli olduğu için tutuş hissi daha iyiydi. Reeder kavisli olduğu için 1.4 mm'lik farkı bile arıyor insan.1 yıla yakındır A34 kullanıyorum ama hala alışamadım, tek elimle kullanırken hep düşürüyorum telefonu. Dışarıda korkudan kapaklı kılıf kullanıyorum. Samsung kasten böyle kalas tasarlıyor ki, insanlar bıkıp üst model samsunglar alsın diye yapıyor. Normalde daha küçük diye A54 alacaktım ama Exynos 1320'nin ısınma ve pili sömürmesinden dolayı aradaki farka değmeyeceği için A34 almıştım. Ama yine de fp donanım, Circle to search gibi güncellemelerin gelmesinden, oyun oynarken bile çok ısınmamasından dolayı A34'ten görece memnunum.

Bugün telefon alacak olsam Eyynos 1320'li A35 almazdım. A34'te bi önceki nesil olması ve sıfırının aşırı pahalı olması yüzünden almazdım ama 2el olarak A34'ü düşünürdüm.

Velhasıl, alabiliyorsanız Snapdragonlu S23 alın derim. illa A35 alacağım diyen arkadaşlarada daha küçük olan A54'ü almalarını tavsiye ederim, (A55 daha büyük) sonuçta A35 ile aynı donanım ama daha küçüğü.

A54 ile aynı boyutlarda olan ve + bir çok özellik sunan S23FE'de düşünülebilir.

• Sizinle çok yakın düşünüyoruz hocam, ben de bu sebeplerden ötürü honor 200 sipariş verdim. Her açıdan daha dengeli fiyatının karşılığo olduğunu düşündüğüm bir telefondu samsung modellerine göre. Hayırlısı umarım sıkıntısız kullanırım. Teşekkürler bu arada cevapladığınız için

Rica ederim hocam. Yazılım ve reklam sorunlu Xiaomi ve türevleri yada Tecno ve Realme gibi casus + reklam yazılımları olduğu için Afrika'dan bile ceza almış markalar yerine, Snapdragonlu Honor almak daha iyi bir tercih olmuş. Güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.