Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
35
Favori
28.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizlere sormak istediğim birşey var. Telefonun wifi menüsünü gün içinde arada kapatıp açtığım oluyor. Bazen hemen bağlanırken, bazen ağa bağlanması çok uzun sürüyor. Hatta wifi menüsüne girip tarama kısmını üst üste yeniliyorum. Ama ağım geç düşüyor o ekrana.Yani düşmediği için bağlanamıyor.

Sorun wifi'de değil. Çekim seviyesi ve hızı gayet iyi.

Sizlerde de bu durum var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar selam bugün hali hazırda kullandığım oneplus 9 telefonu 8000 tlye sattım. Telefonun işlemcisi snapdragon 888 olduğu için acayip derecede ısınıyordu ayrıca son zamanlarda popüler bir yeşil ekran sorunu vardı buda beni cihazı elden biran önce çıkarmaya itti ne yalan söyleyim. Şimdi cihazlara baktım eli ayağı düzgün telefonlar 20-25 k dan başlıyor kaçak redmilere baktım onlarda direnc felan yapıyorlarmıs pek sağlıklı bir işlem gelmedi bana şimdi resmi tr garantili olarak aklımda bu cihaz var yada garantisiz mi 13 tabiki mi 13 ile kıyas edilmesi biraz abes cihazı kullanan arkadaşlar daha önce hangi cihazdan bu cihaza geçtiniz memnuniyetinizi memnuniyetsizliğinizi kısaca belirten bir inceleme tarzı yorum yaparsanız sevinirim.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Çok yazmaya gerek yok. Bu paraya alınabilecek en iyi ürün diyebilirim.

• Redmi not11 kullandım son bir sene: Microsoft celeron işlemcisi gibi- rezil bir cihaz-

Son 3 aydır da Poco X3 NFC kullandım: Poco redmi note11'den 3 yıl önce çıkan cihaz ve çok daha iyi.

Xiaomi'nin anlamsız-gereksiz-tarayıcısı var. Ne zaman vidyo izlense işkence oluyor. Sebep şu: Video'dan çıkmak istediğinizde Redmi'nin (veya Poco'nun yani şaomi'nin) internet tarayıcısına giriyor, çık deyince şaominin youtub'a rakip video uygulamasına gidiyor, çıkmak için tuşa basıyorsunuz, tekrar basın çıkın yazıyor.

Kendi çocuğunuzun videosunu izlemek istediğinizde 2 dk. lık videodan çıkmak 5 dakka sürüyor :)))

Adeta çin işkencesi.

Neyse 4 yıl önce kullandığım: Samsung S20FE hala süper bir cihaz-dı. Onu elden çıkardım. A35 aldım. Gayet memnunum. (S20 FE yurtdışı cihaz olduğu için bankacılık uygulamalarında yurtdışı cihazlar sorun çıkartıyor.)

(8/256 A35 + Orj tip C şarj adaptörü, ekran koruyucu ve şeffaf kılıf tamamına 14.000 TL )

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

Bu fiyata nereden aldınız?

• Bayrampaşa Nail telekom'dan aldım geçen hafta.

(Eski lunapark karşısı, Şehitkamil Balkan Caddesi başı.
    Kartaltepe/Yıldırım Bayrampaşa, İstanbul)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 21 Ağustos 2024; 17:17:49 >
  • Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyata almışsınız iyi günlerde kullanın

• @kayrabey teşekkürler, daha iyisi sizlerin olsun

• Isınma durumu nedir , gerçekten ısı ma var mı ?

• Haftasonu güncelleme geldi yükledim. Sonra ayarldan play store güncellemesi gibi bir yere denk geldim güncelleme var mı diye kontrol ettim 1 şubat yazıyordu 1 temmuza güncelledi. Demek ki samsung güncellemesi play store güvenlik güncellemesini yüklemiyor onu ayrıca biz yüklüyoruz

• merhaba çoğu kullanıcı ısınma sorunundan bahsetmiş .

sizce ısınma diğer telefonlara göre daha mı fazla ?

• SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konyasb K kullanıcısına yanıt

Kullanım amacınız nedir?

Telefonu ben değil çocuğum kullanıyor malesef. Sıkıntı olsa söylerdi.

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

Eşime almayı düşünüyorum .

oyun yok . Sosyal medya, YouTube , mail vs.

xiomi 13 ( aynı fiyatlara yakın model ve A35 aradımdayız)

a35 alın derim

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Cevap için öncelikle teşekkür ederim .

Genelde telefonları 4-5 sene kullanıp çekmeceye atıyoruz , satma işine falan girmiyoruz ,

mi nin sanırım tipi biraz daha güzel gibi , yaptım tabiiki bizimkisi .

ihtiyaçlarımıza göre daha uygun bir cihaz alınabilir mi?

A35 güzel ama içindeki SoC pek verimli değil, ısınmadan şikayet edeni ben de duydum ama doğruluğundan emin değilim.

Kendim satıyorum diye söylemiyorum ama benim sattığım Nothing Phone (2a) modeline yönelebilirsiniz. Günlük kullanımda S23 FE civarı performans veriyor, hatta bunu test eden YouTube kanalı bile vardı :).

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

Nothing deneyimlemek istiyorum ama 2a plus bekliyorum. Batarya olarak efsane telefon.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Phone (2a) Plus gelirse pahalı bir fiyattan gelir hocam, Dimensity 7350 baya iyi SoC ama :). Ben arayüzünü çok beğenmiştim, gereksiz hiçbir şey yok. Pixel'in rakibi bir nevi :). Batarya markasının BYD olması da hoş bir detay ;)...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.