Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
352
Cevap
35
Favori
28.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorunsuz telefon yok da bu sene ilgi az genel olarak. A55 de öyle dikkat çekmedi. A54 & A34 daha ses getirdi hem globalde hem de bizde seçim arifesi nedeniyle geçen sene.

• DenizdekiFener kullanıcısına yanıt

3 yıla kim öle kim kala. O gün gelsin sorunu tekrarla bakalım neler alabileceğine.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Kayrabey kafamı karıştıran şeyler var.

Elimde A32 var. O telefondan, buna yeni geçtim. Birebir aynı batarya ve hemen hemen aynı menüler.

O telefonun şarj olması bundan daha kısa sürüyor. Bayarya 3 yıllık olmasina rağmen; bir gece boyu uçak modda ve alarmla hiç boşta şarj gitmiyor. Maximum sabaha kadar %1 gidiyor ama genelde gitmiyor.

Bu yeni telefonda ise, gece uçak modda, 3-4 saatte bir %1lik düşüş var. Telefonu uçak moddan çıkarınca da çok kısa sürede arka arkaya %1 lik 2 kez iniş yaşıyorum. Hep aynı.

3 yıllık A32'yi aramam beni üzdü tabi ki.. Yeni telefonla çok daha uzun batarya kullanımım olması lazım.

Bu arada ekstra tüm uygulamaları sildim ve arka planı kapattım, parlaklık düşük, yapay zeka kullanmıyorum vs vs.

Belki telefonu ilk alan memnundur. Ama ben ikisini kıyas edebiliyorum ve aynı şekilde kullandığım A32 çok daha uzun kullanım ve boşta süresine sahipti. Hala da boşta kullanımı daha iyi.

3 farklı şarj aleti ile denedim. Sorun şarj değil.

Ancak batarya veya telefonda sorun var mı diye düşünüyorum. Ya da bunun işlemcisi boşta daha çok enerji harcıyor. Yahut Android 14 böyle.

Bunları bilemediğimden; haliyle kafam rahat edemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asliaral -- 7 Ağustos 2024; 20:31:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu bu hafta almayi planliyorum butcemde max a35 e yetiyo hem gunluk kullanim hemde biraz oyun oynamak icin kullanmayi planliyorum alinir mi yardimci olabilirseniz sevinirim

• fiyatına gore ıyı telefon gibi butceyı arttırıp a55 alınabılır daha ıyı

• Anil0550 A kullanıcısına yanıt

alın bence

• En geç 2 sene içinde dünya savaşı var,telefonun varsa boşuna para bağlama

• Raskanikovv R kullanıcısına yanıt

Benim çocukluğumdan beri dünya savaşı var.

• asliaral A kullanıcısına yanıt

Telefon daha çıkalı 1 yıl bile olmadı. Zamanla düzelecektir. Ben 4 yıllık bir telefon kullanıyorum su anda ve telefon ilk aldığım zamana göre çok daha sorunsuz. Yeni model her zaman sorunludur. Sorunsuz telefon istiyorsanız en az 2 yıllık bir model almanız lazım ki yazılımı oturmuş olsun. Yeni telefonun adam olma süresi marka ve modeldeb bağımsız en az 1 yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 9 Ağustos 2024; 8:31:26 >
  • @DenizdekiFener 1 Aydır S23FE, A55, A34 derken A35 'de karar kıldım.

iphone 11 pro max de düşünüyordum ancak ram, pil bayağı geride. İp'i öne çıkaran Lidar kısmıydı. A35'deki L1 bunu aratmıyor.

A35 , A55'den biraz büyük ve esim'i yok. Onun dışında 55'den geri değil.

Cep telefonundan beklenen herşeyi karşılar durumda.

Pil, işlemci, NFC, ekran, foto, video kalitesi, streo çift hoparlör.

256 gb 14.000 TL, 128 gb 13.200 TL ikisinden birini almaya gidiyorum. Telefoncu arkadaşım: "Mağazada ikisi de var, istediğini seç" dedi :)))

• Mustakil_Yazar kullanıcısına yanıt

13.388 liraya amazondan 8/256 siyah rengini oğluma aldım. İstisnasız her akşam 5-10 dakika telefonu alıp kurcalıyorum. Bu gidişle bende kendime alacağım cidden bu fiyata çok ideal bir telefon. Tabi fiyatı arttı...

Dün bir mail geldi. Amazon diyor ki sana 13.388'e sattıktan sonra telefona 30 lira indirim yapmışız ve sen bu indirimden yararlanamamışsın. Hesabına 30 lira tanımladık ilk alışverişte kullanırsın. Yemin ederim bizim e-ticaretin amazondan öğreneceği çok şey var.

İphone 11 çok ısınıyor deniliyordu iyi seçim yapmışsın.Peki Ay fotosunu çekebilen model S mi yoksa A mıydı?Bilgim yokta internetten baktım bulamadım incelemelerde.

• gladio2 kullanıcısına yanıt

Umarım yazılımdandır.

• Telefonu 2 gundur kullaniyorum deneyimlerimi paylasmak istiyorum oncelikle pili bence yeterli 1 gunu rahat cikariyor telefon gayet akici ve rahat bi kullanimi var kamerasi da bence gayet yeterli guzel fotograflar cikariyor oyunlarda kasma donma yasamadim gayet akici ve rahat oynadim gunluk kullanimdada cok rahat kullandim bence tek sikintisi isinma sorunu var biraz gunluk kullanimda o kadar isinmiyo ama oyun fln oynarken isiniyo ama bana gore isinmasi o kadar da goze batmiyor bu fiyata gayet iyi bir telefon oldugunu dusunuyorum

• Arkadaşlar kılıf ve koruma camı hangisini tavsiye edersiniz?

Dün 128gb 13500tl ye aldım, sadece günlük kullanım için yeterli bence.

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

Hindistan yazıyordu sanırım kutusunda.

• A35 model olarak bir tane degil mi, A35 5g olmayan bir model yok

annem icin siparis verdim, gayet ideal bir telefon gibi gozukuyor

A35teki L1 dediğiniz şey ne?

Lidar gibi bir özellik mi var bu telefonda?

• KnghtER kullanıcısına yanıt

1 tane evet.

• gladio2 kullanıcısına yanıt

Sertifika. Hd içerikler için.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.