Telefonu 1 ağustosta verceğim oğluma. Bu süre zarfında telefonu açtım kurdum kurcaladım birkaç uygulama yükledim. Gereksizleri kaldırdım devre dışı bıraktım vs. Dedim verdiğim zaman hattı takıp 2-3 uygulama kursun gerisi hazır olsun. İyi ama telefonu veresim gelmiyor ne olacak şimdi Bu arada günlerdir yükleme yapıyorum siliyorum film dizi izliyorum bluetooth kulaklık taktım test ettim onu da hediye edeceğim. Telefonda gram ısınma olmadı. Henüz sosyal medya uygulaması yüklenmedi Birde onu kuralım ısınma olacak mı bakacağım. |
SAMSUNG GALAXY A35 5G [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Sorunu swiftkey klavyesini yükleyerek çözdüm. Benim değil telefon eşime almıştım. O da zaten fiyat performans olarak uygun bütçeli bir telefon istemişti bu yüzden tercih etmiştik. Genel olarak şuan için sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, a35'te e-sim var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır, A55 cihazın da var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sabah 10'dan bu saate kadar dışardaydım. adeta beynim pişti ve telefonu da cebimden ne zaman elime alsam ateş topu gibiydi.
-
Bence yazın normal bunlar
-
Şarj aleti olarak bunu alsam sıkıntı olur mu arkadaşlar? İndirimle 232 liraya geliyor.
amazonSpigen 30W USB-C Güç Adaptörü GaN Tech (Şarj Isısını Azaltır) 20W/30W Type-C Hızlı iPhone & Android & iPad & Macbook Şarj Cihazı ArcStation Pro PE2008 White - ACH02077https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HH2M13H/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR -
-
Herhalde batarya sağlığı ile ilgisi yoktur değil mi?
Evet dün geldi yükledim... Telefonu da çocuğuma teslim ettim :(
-
Hayır, düzenli güvenlik güncellemesi.
Konu hakkında fikir verebilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler.
Hangi konu hakkında?
-
Yorum yazdığınız mesajımda alıntıladığım sorum hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asliaral -- 5 Ağustos 2024; 12:28:2 >
Konu çok sessiz... Ya telefonun kullanıcısı az yada telefon sorunsuz :)
-
Telefonunuzu 0-100 arası, normal şarja taktınız mı? 3 saate yakın sürüyor, acaba bende mi bu şekil?
3 saat imkansız bir saat 15 dakikada doluyor. Sizin adaptör veya kabloda sıkıntı var bariz belli
Normal şarj yazmıştım. Hızlı değil.
2-3 yıl sonra yeni telefon almayı düşünüyorum Samsung mu Iphone mu?Samsung sırf ay fotosu çekebiliyoruz diye almayı düşünüyorum.
-
Normal şarjdan kastınız 5w falansa 3 saat sürmesi normal.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X