Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karşı tarafın cihazı buna uyumlu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Hocam sen sorunca baktım, meğersem o cihaz ( huawei mate 20 lite) uyumlu değişmiş. Pardon ve teşekkürler.

• hayalladam H kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla symbian nokialar uyumluydu. Android olarak ben Samsung harici bir cihazda şebekeden görüntülü sohbet görmedim varsa da bilmiyorum.

Edit: Bazı lg ve general mobile cihazlarda görüntülü sohbet mevcutmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 7 Ocak 2020; 17:10:19 >
    Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapmanın patent hakkı Samsung'da diye biliyorum. Yani bir cihaz şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapmak istiyorsa; bunun için Samsung'a ücret ödemesi gerekiyor. Bu yüzden Samsung dışında birkaç model bu özelliği destekliyor. Bu fikir bir efsane de olabilir.
    Tabi ben uyumlu cihazı aradığım zaman da görüntülü görüşme yapamıyorum orası da ayrı bir sorun. A40 ile görüntülü görüşme yapabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Format atmayı denediniz mi? Son güncellemeler yüklü mü? Hız değil de kopma sorunu yaşayanlar vardı. Garanti firmanız nedir?
    2-3 kere format attım evet. Güncellemeler yapılı. Garantiyi bilmiyorum acil ihtiyaçtan dolayı Migros'tan almıştım cihazı.
  • rssguven kullanıcısına yanıt
    Evet ben yaptım.

• Pil kullanımı.

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlemushroom

Merhaba, A40 için güzel bir kılıf bulamadım henüz. Spigen in A40 kılıfı henüz Türkiyede yok diye biliyorum. Kullandığınız ve memnun olduğunuz kılıflardan tavsilere açığım. Teşekkürler.
    360 derece kılıf aldım gayet güzel memnunum, dokunmatikte sıkıntı olmuyor. Yanında kırılmaz cam hediye

GittiGidiyor
    Samsung Galaxy A40 Tam Koruma 360 silikon Kılıf ŞEFFAF + Kırılmaz Cam (897980YU-0783) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-a40-tam-koruma-360-silikon-kilif-seffaf-kirilmaz-cam-897980yu-0783_pdp_505642084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeralti_tuneli -- 8 Ocak 2020; 19:8:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rssguven

Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapmanın patent hakkı Samsung'da diye biliyorum. Yani bir cihaz şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapmak istiyorsa; bunun için Samsung'a ücret ödemesi gerekiyor. Bu yüzden Samsung dışında birkaç model bu özelliği destekliyor. Bu fikir bir efsane de olabilir.
    Tabi ben uyumlu cihazı aradığım zaman da görüntülü görüşme yapamıyorum orası da ayrı bir sorun. A40 ile görüntülü görüşme yapabilen var mı?
    Evet hergün görüşüyorum.

Samsungtan samsunga oluyor.
    Birde iphonlar kendi arasında görüşüyor olması lazım

• yeralti_tuneli Y kullanıcısına yanıt
    Görünümü nasıl peki hocam? Ayrıca kırılmaz camı yapıştırıp öyle mi takıyosun kılıfı üste çok kalın olmuyor mu?

• merhabalar.bende katıldım aranıza siyah renkle telefon baya güzel boyut ve kullanım açısından yanlız 6 saat ekran süresi efsaneymiş
  • Siz görüntülü görüşebiliyorsanız demek benim telefonda bir sorun var.

• rssguven kullanıcısına yanıt
    Ya görüntülü görüşmeniz kapalıdır, yada karşı cihazın simi kapalıdır veya görüntülü görüşme desteği yoktur telefonda.

Kırılmaz camı takma ihtiyacı duymadım, şimdilik sadece kılıfı kullanıyorum,, görünümü ise telefonun içi dışı bir :) şeffaf olduğundan gözü rahatsız etmiyor. Kılıf kaba değil ama kılıfı çıkarttığımda telefonun inceliğini ve kibarlığını daha iyi hissediyorsun. Çizilmemesi için kılıfsız kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeralti_tuneli -- 9 Ocak 2020; 21:0:47 >
  • yasrhere Y kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerinizi öğrenmek isteriz. Ve garanti firmanızı öğrenebilir miyim?

• quote:

Telefondan ne istediğinize bağlı tamamen. Benim için önemli olan boyut, ekran kalitesi ve Samsung kalitesiydi. Sizin için önemli olanlar neler?
    Bende A40 ile S10e arasında kaldım...

A40 da bildirim geldiğinde ekran açılıyor mu?
    Bankacılık işlemlerinde bildirim sorunu var mı acaba,
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

Bende A40 ile S10e arasında kaldım...

A40 da bildirim geldiğinde ekran açılıyor mu?
    Bankacılık işlemlerinde bildirim sorunu var mı acaba,
    şimdiden teşekkürler...

Alıntıları Göster
    A40 da whatsapp gibi 3.parti yazılımlarından mesaj geldiğinde ekran açılmıyor. Is bankası ve yapi krediden gelen bildirimlerde sorun yaşamıyorum. Ancak ekran açılmıyor dediğim gibi. Sesle bildirim geliyor. Martta android 10 geldiğinde always on display in gelmesini bekliyoruz. Paranız varsa s10e takibiki çok daha iyi bir cihaz. Ancak a40 da parasının karşılığını fazlası ile verir.

• civil engineer kullanıcısına yanıt
    Bildirim geldiğinde ses veya titreşim geliyor. Ama ekran yanmıyor 3.parti uygulama bildirimi olursa. Android 10 ile çözülmesini bekliyoruz.

• quote:

Bildirim geldiğinde ses veya titreşim geliyor. Ama ekran yanmıyor 3.parti uygulama bildirimi olursa. Android 10 ile çözülmesini bekliyoruz.
    Bu özellik çok eski telefonlarda bile vardı, neden bu telefonda yok çok garip...
    S10e de durum nasıl acaba...
  • S10e ile A40 aralarında uçurum olan iki cihaz. Bunların arasında kalmak tuhaf biraz. Bütçem elverseydi kesinlikle S10e tercih ederdim. Bildirim gelince ekranın açılmadığını da öğrenmiş oldum. Daha önce hiç ihtiyaç duymamışım demek ki.
    Bana göre A40 ile arasında kalınacak tek bir cihaz var. O da Mi9 se.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rssguven -- 10 Ocak 2020; 17:20:0 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.