Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omeric

Aynen hassaslığı bırakın bastırsam da çalışmıyor bazen.

Alıntıları Göster
    Ben yüz tanıma yada parmak izi kullanmıyorum,
    hatta desen bile yok, direk açılmaya ayarlı,
    cebime koyuyorum yolda cebin kumaşından bacağıma deyip açılıyor, hatta kaydırarak açma seceneği işaretledim, ondada açıldı...
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Peki, dokunma koruması açık mı? Onu açtığınızda belki sorununuz çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Peki, dokunma koruması açık mı? Onu açtığınızda belki sorununuz çözülür.
    Evet dokunma koruması açık, zaten kendi önerdi ilk başlarda,

Birde bluetoothu her açtığımda böyle kocaman simge çıkıyor bunu kapatmanın bir yolu yok mu?

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Evet, sizden cevap alamadım?
    Ben g6 kullanıyorum. Ama bu telefonu almaya niyetlendim. Bu aod uygulamalarını kurup kullananlar var ama geçici olarak kaldırılmış. Tek çözüm marketteki uyglamaları indirmek. Bildirim gelince ekranınkenarlarını yakıyor. Şarja olumsuz etkisi olmaz çünkü amoledlerde siyah ekranda pikseller kapanıyor. Bence bi deneyin

• Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    O uygulamalar sağlıklı çalışmıyor. Android 10 ile gelmezse o yola başvurabilirim 1 ay kaldı bakalım güncellemeye göre bir şeyler yapacağım.

• civil engineer kullanıcısına yanıt
    Benim çözümüm Bluetooth'u hiç kapatmamak. Günde on defa kulaklığımı çıkarıp takıyorum. Her seferinde açıp kapatmak yerine 24 saat açık bırakıyorum.
    Wi-Fi, GPS, mobil veri, Bluetooth, senkronizasyon vs bunlarla hiç oynamam. 24 saat sürekli açıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rssguven -- 14 Ocak 2020; 15:55:43 >
  • Arkadaşlar 2 aylık sıfır ayarında cihazımı satma karaı aldım,https://forum.donanimhaber.com/samsung-a40-64gb-1-5-aylik-faturali-sifirdan-farksiz--141642297#141642297
    fiyatta yardımcı olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 16 Ocak 2020; 10:52:1 >
  • Root atan oldu mu telefona hiç? Always on display için?

• Merhaba arkadaşlar. Anneme bu telefondan almayı düşünüyorum. Daha öncesinde kayınpeder almıştı bu telefondan. Görüntülü görüşürken telefon ısınıyormuş. Bunun dışında olumsuz birşey söylemedi. Yorumları az çok okudum ve telefonu almadan önce son kez bi danışayım dedim. Telefonu öneriyor musunuz arkadaşlar? Fiyat ve özellikleri yanyana getirince çok çok iyi duruyor. Ama ithalatçı garantili olması kafamı karıştırıyor. Sıkıntı olur mu bu durum ?

• Ben şahsen öneriyorum. Pil yoğun kullanımda biraz çabuk bitiyor ama hızlı şarj onu sorun etmekten çıkarıyor. Onun dışında hiçbir olumsuz yanı yok bana göre. Migros'ta en son 1600 tl'ye düşmüştü fiyatı. En güvenilir olarak Migros'u gördüğüm için ordan almıştım.

• Arkadaşlar bizim bu telefona tam uyumlu bir Google kamera versiyonu var mı?

• acemimuallim kullanıcısına yanıt
    Telefon boyutu ve boyutuna göre büyük ekranıyla öne çıkıyor. Diğer özellikleri şu an üst seviye oyunlar hariç diğer uygulamaları rahatlıkla kaldırır.

Görüntülü aramada ısınma olabilir. Öyle sony ısınması gibi değil tolere edilebilir bir ısınma.

Garanti konusunda genelde delta garantili olanlarda sorun yok. Zaten bu telefonda herhangi bir kronik sorun yok. Ama tabi teknoloji şans işi bazen.

• hayalladam H kullanıcısına yanıt
    Ben de bilmiyorum ama bu işlerle uğraşanlardan öğrenmek isterim ana konuya eklemek için.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Bugün,yarın alacağım bende. Umarım bir sorun yaşamam. Cevap için teşekkür ederim.

• Cihazı yeni aldım uygulamalar bölümüne giriş için yeri/ikonu bulamadım. Yüklediğim uygulamaları açamıyorum. Bilen biri yardım ederse çok iyi olur.
    BULDUM
    Ekrana basılı tuttum. Açılan bölümde ana ekran ayarlarını seçtim.
    Açılan bölümde ' uygulamalar tuşu ' kısmını aktif yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YomyaeL -- 22 Ocak 2020; 21:22:36 >
  • YomyaeL Y kullanıcısına yanıt
    Parmağınızı aşağıdan yukarı çekerek de ulaşabilirsiniz

• Selamlar herkese arkadaşlar bende de bu cihazdan var 1.5 aydır kullanıyorum ve son iki gündür sim kart bulunamadı hatası veriyor ara ara telefon görüşmesi yaparken kesiliyor aniden sonra 10 saniye içinde heri geliyor. Çok sinir bozucu bir durum daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp çözüme ulaşan var mı ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• Trevor148 kullanıcısına yanıt
    Hocam sim kartınızı diğer slota 2.sim yerine takıp denediniz mi? Denemediyseniz bir deneyin. Belki slotta sorun olmuştur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef 2. Slot için de aynı sorun geçerli. Var mıdır bunun bir çözümü?

• Trevor148 kullanıcısına yanıt
    Forumda daha önce böyle bir sorundan bahseden olmadı. Sim kartınızda bir sıkıntı olabilir belki. Başka bir cihazda sim kartınızı ya da başka bir sim kart ile cihazını deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.