Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende cihazı yeni aldım sayılır. Çok memnunum ama Görüşme esnasında AHİZE sesi boğuk çıkıyor. Ses yüksek ama net değil. Sizlerin cihazinda da durum böylemi yoksa yapılabilecek bir ayar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiskinC

Merhaba arkadaşlar, bende cihazı yeni aldım sayılır. Çok memnunum ama Görüşme esnasında AHİZE sesi boğuk çıkıyor. Ses yüksek ama net değil. Sizlerin cihazinda da durum böylemi yoksa yapılabilecek bir ayar var mı?
    Ilk başlarda bende bunu tecrübe ettim sonra bu ses çıkış aralığını küçük yapmışlar kulak deliğine tam denk getirmek gerekiyor kullandıkça fark ediyorsunuz.artik tutruruyorum deliği ses sorunu düzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden sonra ilk ve en çok dikkatimi çeken ekranın netliği ve parlaklığı oldu. Baya farklı geldi bana. Paylaşmak istedim.

• bu telefonun 5 aylik ikinci elini kactan satabilirim?

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Acilse 1100 civarı, beklerseniz 1300 ü bulabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlu-fb

Acilse 1100 civarı, beklerseniz 1300 ü bulabilir
    bence anca 1000
  • yasrhere Y kullanıcısına yanıt
    Valla 5 aylık, sıfırı ortalama 1650 lira olan bir cihaz için 1000 lira ölü para olur..evet su an piyasa durgun herkes takas derdinde ancak ben olsam 1200 den aşağı satmam... bugün 4-5 bin liralık telefonlar bile peynir ekmek gibi millettin elinde o yüzden nakit için bekler yine 1200 den aşağı satmam..ayrıca ithalatçı da olsa garanti garantidir ben daha önce 2 telefonumu ithalatçı firmada hiç sıkıntısız yaptırdım ancak samsung türkiye cihazları o kadar kolay tamir olmuyor adamlar anakart tamiri için bile ekrandaki cizige kırığa bahane bulup ekstra ücret istiyor...sadece su var telefonu satmayi düşünen garantisi varken satmaya çalışırsa istediği fiyata yakın alıyor şu zamanda ona göre karar vermek lazım...ayirca millet eski 8 gb hafızalı samsunglara 350-400 veriyor, yeni nesil J serilerini 700 e kadar satan var 1200 den aşağı veriyorsa gitsin onu alsın 😊 uzun oldu ama naçizane fikrim

• samsunlu-fb S kullanıcısına yanıt
    Güzel tespitler bende a40 imi 10 gün önce aldım 1610 tl ye. 3.5 yıllık A3 2016 16 gb lık vardı 450 tl ye sattım

• dtceko D kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın👍🏻

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlu-fb

Valla 5 aylık, sıfırı ortalama 1650 lira olan bir cihaz için 1000 lira ölü para olur..evet su an piyasa durgun herkes takas derdinde ancak ben olsam 1200 den aşağı satmam... bugün 4-5 bin liralık telefonlar bile peynir ekmek gibi millettin elinde o yüzden nakit için bekler yine 1200 den aşağı satmam..ayrıca ithalatçı da olsa garanti garantidir ben daha önce 2 telefonumu ithalatçı firmada hiç sıkıntısız yaptırdım ancak samsung türkiye cihazları o kadar kolay tamir olmuyor adamlar anakart tamiri için bile ekrandaki cizige kırığa bahane bulup ekstra ücret istiyor...sadece su var telefonu satmayi düşünen garantisi varken satmaya çalışırsa istediği fiyata yakın alıyor şu zamanda ona göre karar vermek lazım...ayirca millet eski 8 gb hafızalı samsunglara 350-400 veriyor, yeni nesil J serilerini 700 e kadar satan var 1200 den aşağı veriyorsa gitsin onu alsın 😊 uzun oldu ama naçizane fikrim
    tabiki mal sizin kaça isterseniz o kadara verirsiniz.Daha önce çok telefon almış satmış birisi olarak tahminimi söyledim Bu arada aldığım ve 4-5 ay kullanıp aldığım fiyata sattığım tek telefon iphone 6s ti.4 ayda nefret ettirdi kendisinden sıfır almıştım aldığım fiyatada sattım.

• yasrhere Y kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam benim ki naçizane fikrim

• Özbekistan cihazı bugün geldi bana da android 10

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

Artık Vodafone cihazları dışına yaymaya başladı Samsung güzel.

• İlk izlenimim yazı tipleri incelmiş

Darısı biz italyan cihazların başına tecrübelerinizi merakla bekliyoruz paylaşmanızı

Bu aralar bayağı hızlı dağıtmaya başladılar 2-3 güne gelir diye düşünüyorum

• Romanya cihazı için de gelmiş

Bir kaç sorum olacak ilerde bizim cihazlarada gelirse tecrübemiz olsun.
    Kaç gb lik bir dosya indirdi telefonunuz android 10 için ve kaç dakika sürdü inmesi yüklenmesi falan.Yükledikten sonra telefonu sıfırladınızmı?Şarjınız kaçtı yüklerken(ŞArj azsa telefon kapanabilir yarım kalabilir korkuyor insan ).
    1.5-1.6 gb arası oluyor...internet hızına bağlı bir durum indirmesi benim 15 dakikayı geçti 15 dakikaya yakında yüklemesi sürüyor...sarj yüzde 50 derler ama yüzde 30 da olsa yeter...formatta attım daha stabil olması için

• Bir ay erken iki ay geç ne fark eder ki güncellemenin gelmesi?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.