Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genç muallim G kullanıcısına yanıt
    Aslında gerçek olan şu ki tatmin edecek bir güncelleme olsa sabırsız olunması doğal ancak maalesef beklentilerimin çok altında bir güncelleme oldu o yüzden haklısınız geç gelse de fark etmez ...en büyük eksiklik Always On Display ya da Bildirim Ledi için belki bir çalışma yapılabilirdi ancak maalesef çoğu kullanıcının beklentisini hiçe saymış Samsung...diger özellikler zaten cihazda olan özelliklerdi üzerinde az oynama yapılanlar var ama cok da büyük farklar değil..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim telefonda wifi kopması oluyor arada. Başka kişilerde de olduğunu duymuştum. Bazı cihazlarda kronik. Umarım güncelleme ile bu sıkıntı çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncellemeyi yaptim udak tefek farklar var sadece.

• MiskinC kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var. Çözüm bulursak paylaşalım.
  • Android 10 geldikten sonra gördüğünüz farkları yazarsanız seviniriz.
  • yavuz-neocu kullanıcısına yanıt
    Çözümü kendim için buldum sayılır. Cihazın ekranını tamamen yanağa yaslamak gerekiyor. Böylece ses net ve yüksek geldi bana.

• Geçenlerde şu fontu

Yükledim ve kalın yaptım çok güzel oldu. Tavsiye ederim. Ara sıra indirimle 0.99 Tl oluyor.

• Evet Android 10 güncelleyenler herhangi bir hata veya güzellik fark etti mi?

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle beklentilerin altında bir güncelleme oldu...karanlık mod çok kullanmam ama yine facebook ve chorome da instagram ve whatsapp gibi tam uygulanmıyor...windows a bağlan diye yeni bir uygulama gelmiş aralarında bir entegre durumu var sanırım, widgetların yazı stili ve görüntüsü inceltilmiş, yeni sayfa açarken güzel bir geçiş efekti eklenmiş, telefon şarj olurken ekran kapalı iken always on displaye nazire yaparcasına şarj gösterme ekranı gelmiş ancak sadece şarj olduğunu ve şarjın kaçta olduğu görünüyor, odak modu ve dijital sağlık bölümü bayağı değişmiş çok kullanmadığım için detay veremiyorum, şarj ve hız aynı formatladim bu arada, menülerde ayar yaparken ufak tefek farklılıklar var, bildirim ledi ile ilgili de değişiklik yok yine sadece ekranın yanıp sönmesi ve arka flaşın yanması şeklinde olan bölüm aynı kalmış, kamera modlarında bariz farklılık yoktu görsel olarak modları bir alana toplamışlar istediğinizi eskisi gibi sıraya koyabiliyorsunuz...ilk aklıma gelen bunlar

• samsunlu-fb S kullanıcısına yanıt
    Zaten artık devrimsel değişiklikler olmuyor Android serilerinde. Diğer bildirim hususu yazılımsal ve Samsung bu telefonda uygulamıyor nedense. Normalde amoled telefonlarda uyguluyor. Umarım pls değildir ekranlarımız.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Samsung özellikle a10, a20,a30,a40 ve a50 lilerin bulunduğu seride çok farklı politikalar uyguladı hatta bu telefonların a20s gibi s serileri de cıktı ancak kimi telefona always on display koymadı kimine NFC koymadı devamlı bir kırpma yaptı...bence A40 amoled ancak donanımsal olarak AOD desteklemeyecek şekilde üretilmiş daha önce de dedim S8 için AOD 'yi Google Play e koymuştu ve sadece S8 ve S8+ da çalışıyordu ve indiriliyordu...bence tek umut bu olmalı yazılımsal olarak a40 için bir apk yayınlayabilir dıger türlü zannetmiyorum geleceğini

A40 için hiç uğraşmaz. Güncelleme verdiğine şükretmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlu-fb

Kesinlikle beklentilerin altında bir güncelleme oldu...karanlık mod çok kullanmam ama yine facebook ve chorome da instagram ve whatsapp gibi tam uygulanmıyor...windows a bağlan diye yeni bir uygulama gelmiş aralarında bir entegre durumu var sanırım, widgetların yazı stili ve görüntüsü inceltilmiş, yeni sayfa açarken güzel bir geçiş efekti eklenmiş, telefon şarj olurken ekran kapalı iken always on displaye nazire yaparcasına şarj gösterme ekranı gelmiş ancak sadece şarj olduğunu ve şarjın kaçta olduğu görünüyor, odak modu ve dijital sağlık bölümü bayağı değişmiş çok kullanmadığım için detay veremiyorum, şarj ve hız aynı formatladim bu arada, menülerde ayar yaparken ufak tefek farklılıklar var, bildirim ledi ile ilgili de değişiklik yok yine sadece ekranın yanıp sönmesi ve arka flaşın yanması şeklinde olan bölüm aynı kalmış, kamera modlarında bariz farklılık yoktu görsel olarak modları bir alana toplamışlar istediğinizi eskisi gibi sıraya koyabiliyorsunuz...ilk aklıma gelen bunlar
    Kabaca gördüğünüz farkları yazmışsınız teşekkür ederiz. Peki gördüğünüz olumsuzluk varmı, şu nedenle android 9 daha iyiydi dediğiniz bir nokta varmı?

Android 9 un biraz daha sade ve anlaşılır olduğu noktalar vardı mesela cihaz bakımı daha anlaşılırdı görsel olarak yenilenmiş ama daha karmaşık geldi bana genel olarak makyajlanmış bir android 9 gibi olmuş çok fark yok ancak sadelik biraz gitmiş 😀

Teşekkürler cevap için.

Rica ederim

• Bu telefonun kronik bir sorunu var mi? Kompakt diye dikkatimi çekti fakat pek bir bilgi bulamadim kullananlar aydinlatabilir mi?

• Bionic. kullanıcısına yanıt
    Kronik hiç bir sorunu yok. Bir iki kişi ahize sesinin azlığından bahsetti o kadar. Performansı çok güçlü değil. Ancak günümüzde normal bir kullanıcı için fazlasıyla yeter. Ön kamerası iyi arka kameralar ışıklı ortamda iyi karanlıkta vasat. En önemlisi boyutu bu boyutta s10e den başka telefon yok onunda fiyatı bunun 3 katı.

• android 10 guncellemesinden sonra sarj olurken aod gibi pili gosteriyor karanlik ekranda.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.