Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
13
Favori
54.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasada a40ın alternatifi var mıdır? bu ebatlarda daha güçlü ?
  • Samsung S10e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Bu ebatlarda güçlü olan sadece samsung s10e ve xiaomi mi 9se var ama fiyat olarak neredeyse iki telefonda A40 ın 2 katı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a40i almadan 9se ve s10e i cok dusundum ama batarya performanslarindan dolayı Vazgeçtim. a40 elden çıkınca aramaya başladım.

• Zibilyon tane telefon çıkarıyorlar. Bir tane de 5 inçlik tam ekran çıkaran yok. Kürek gibi telefonlar herkes büyük telefon sevmiyor ki. Iphone se den umudum vardı. Malûm hepsi onu takip ediyor . O da eski kasada çıktı.

Maalesef çok alternatif yok..boyutu daha büyük cihazlara bakmanız gerekebilir ancak fiyat ne olursa olsun piyasadaki telefonlar ya çok kaba ya da mutlaka bir eksikliği var...mesela xiaomi note serilerinde hayalet ekran sorunları çıkıyor ve çok kaba, Samsung serileri A40 da dahil kasa olarak plastiğe döndü orta segment olarak ve istenilen stabil çalışma çoğunda yok a70 vs kullananlar bile işte budur diyemiyor, huawei lite modellerinde gerçekten kısma yapıyor ki normal modelleri de pahalı ancak ebattan kaybediyor...kisaca gönül rahatlığıyla parasını hak ediyor bu cihaz diyeceğiniz model bulmak çok zor...ya kamera, ya boyut, ya ekran, ya batarya, ya ısınması, ya kasa vs vs beğenilmeyen bir noktası mutlaka var..

Satışta umarım fazla bir değer kaybetmemiştir

Daha güzel alternatif bir cihaza ulaşırsanız bilgilendirmenizi isteriz.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Gerçekten boyut işini çok abarttılar hele bazı modeller var ağır da yapmışlar...sonuna kadar size hak veriyorum ve tam ekran stabil cihaz üretenler olsa Türkiye de çok satar...A40 eğer Türkiye garantili gelse idi gerçekten şu an ki rakamları katlardi

• omeric kullanıcısına yanıt
    SE 2020 de elde kalmış ekranlarla yapılacak sanırım
    Nit değerine kadar iPhone 8 ekranı ile birebir.

• samsunlu-fb S kullanıcısına yanıt
    Samsung uygun fiyatlı f/p ürünlerini kesinlikle Türkiye garantili getirmiyor. Daha önce Samsung c5 pro kullandım. Aynen bu telefon gibi ithalatçı geldi, fiyatına göre çok iyiydi. Xiaomi fiyatına ondan kaliteli Samsung alıyoruz ama ithalatçı maalesef. Samsung Türkiye bu durumu kasıtlı yaptığı ise kesin.

• Bunu Türkiye garantili getirse sanırım s10e satamaz. Vardır bir bildikleri. Avrupa'da en çok satan Samsung modellerinden diye bir haber okumuştum.

• genç muallim G kullanıcısına yanıt
    Yani bu telefon zaten Tr garantili gelse 1800-2000 olarak çıkardı.

• Mavi ışık filtresini kullanıyor musunuz?

• genç muallim G kullanıcısına yanıt
    Tamamen karanlık olursa ortam evet.

• Selamün Aleyküm,

A40 Android 10 güncellemesi geldi fakat yüklemedim. Güncellenmiş bir A40 videosunun altındaki yorumlarda farklı ülkelerden insanlar güncelleme yaptıklarını, güncellemeden sonraki telefon açılışında Samsung yazısında takıldıklarını ya da şarj sorunu yaşadıklarını yazmışlar.

Burada güncellemeyi yapan arkadaşlar varsa sorun yaşayıp yaşamadıklarını yazabilirler mi.
  • drill D kullanıcısına yanıt
    Cihazım çekya cihazı. Arayüz hızlanması hariç değişen pek bir şey yok. Şarj hızı aynı bence. Açılırken de herhangi bir sorun yaşamadım.

Acaba dediğiniz sorun belli bir sürüme mi ait? Hangi ülkenin cihazı olduklarını biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: drill

Selamün Aleyküm,

A40 Android 10 güncellemesi geldi fakat yüklemedim. Güncellenmiş bir A40 videosunun altındaki yorumlarda farklı ülkelerden insanlar güncelleme yaptıklarını, güncellemeden sonraki telefon açılışında Samsung yazısında takıldıklarını ya da şarj sorunu yaşadıklarını yazmışlar.

Burada güncellemeyi yapan arkadaşlar varsa sorun yaşayıp yaşamadıklarını yazabilirler mi.
    Güncelleme sırasında Loopta kalırsa odin ile stock rom yükleyerek eski haline getirebilirsin. Eğer boot loopta kalmasından korkuyorsan hiç telefondan uğraşma stock romu indirip bilgisayardan odin ile flashlayabilirsin.

Önceki telefonumun ekranı Ips lcd 720p idi ve bu telefona geçince çağ atlamış gibi oldum 480p videolar bile hd gibi geliyor. Herkese vr gözlük tavsiye ederim. Bugün bir arkadaşımda denedim youtubedan vr veya 3d video açınca inanilmaz bir zevk veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiskinC -- 27 Nisan 2020; 21:11:58 >

4 gün önce yükledim cihazım italya(tim) operatörüne kayıtlı ithal cihaz. Herhangi bir sıkıntı yok telefonumda şarj olarak veya başka konuda.ancak android 10 guncellerken geçen zamanda telefon ekranina hep baktım her kapadığında açıldığında korktum takılır kalır açılmaz sistem çöker falan ama sorunsuzca kuruldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Telefon üzerinden güncellerseniz bir sorun olacağını düşünmüyorum

Cihazım cekya cihazı. Yükleme yaparken sorun yaşamadım. Iyi ki yükledim cihaz hızlandı ve yenilikleri çok beğendim.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.