Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
14
Favori
54.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son gelen gücelleme ile bende wifi sorunu oluştu. Sorun değil aslında ama güçlü olan Wifi ağına otomatik bağlanmıyor , az çekende bağlı kalmaya devam ediyor.

Şöyle ki: Evde 1 adet modem + 1 adet Wifi Repeater var. Eskiden odamda modeme bağlanırken , aşağı kata inince Wifi Repeater'a bağlanıyordu . Yani hangisi güçlü çekiyorsa ona bağlanıyordu. Ama son güncelleme sonrası hangisinde bağlı kalırsa ondan kalmaya devam ediyor. Taki wifi komple kopuncaya kadar , ondan sonra güçlü olana geçiyor.

Pek bi önemli sorun değil ama yinede bir sonrakinde düzeltilirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 2 Haziran 2020; 20:21:3 >
  • Son güncellemeyi kuran var mı? İyi midir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aydox7 A kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum ancak iyi veya kötü bir fark göremedim henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar. A40 kuşlanan dostumda şöyle bir sorun var. Ara ara "sim kart takılı değil " diyor ve biraz sonra sim kiliti giriyoruz. Sorun ne acaba? Cihaz italya cihazıymış. 2 aylık cihaz daha.

• Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    Bendede italya tim cihaz var 3 ay oluyor kullanıyorum vodafone hattım sim hatası vermedi acaba sim kart arızanız olabilirmi sim kart yenileyin ilk başta sonra değerlendirin aynı hata varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

Bendede italya tim cihaz var 3 ay oluyor kullanıyorum vodafone hattım sim hatası vermedi acaba sim kart arızanız olabilirmi sim kart yenileyin ilk başta sonra değerlendirin aynı hata varmı
    Bi deneyelim. Teşekkürler

Öncelikle sim kartı diğer yuvaya takmanızı öneririm. Sim kart mini hareketler yapıyor veya arızalı da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Öncelikle sim kartı diğer yuvaya takmanızı öneririm. Sim kart mini hareketler yapıyor veya arızalı da olabilir.
    Aynen. Yapmıştık şimdicbi sıkıntı görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Türküdiyar

Değerli arkadaşlar. A40 kuşlanan dostumda şöyle bir sorun var. Ara ara "sim kart takılı değil " diyor ve biraz sonra sim kiliti giriyoruz. Sorun ne acaba? Cihaz italya cihazıymış. 2 aylık cihaz daha.
    Beyler android 9 da iken bu sorun yoktu. 10 ile birlikte geldi. Hat turkcell. Cihaz TİM. Sammobilden baktık sadece 1 güncelleme vermiş. Gelen yamalarda sim algılama performansı iyileştirildi diyor. Sıkıntı bunla alakalı büyük ihtimal. Ne yapılabilir? Sammoile den başka ülkenin son çıkan güncellemesini indirip odin le mi yüklesek? TİM ne zaman yapar acaba bu yamayı?

Sammobile ile güncelleme biliniyorsa yapılabilir. Durumun yazılımsal olup olmadığını anlamak için.

• quote:

Sammobile ile güncelleme biliniyorsa yapılabilir. Durumun yazılımsal olup olmadığını anlamak için.
    Yazılımsal olmamış olsaydı android 9da iken de yapmalıydı

Diğer slotla düzeldi demiştiniz.

• quote:

Diğer slotla düzeldi demiştiniz.
    Tekrar oldu işte. Yabancı forumlarda da yaşayan olmuş. Sim kartı kullanan uygulamalardan kaynaklı demiş problemi yaşayan. Simi kullanan uygulamaları silip tekrar yükledik. 9dan 10 güncelleyince büyük ihtimal formatlamadığımızdan kaynaklı uyumsuzluk oldu. Şimdilik wipe cache yaptık bakalım.

Ama bu tim neden vermiyor güncelleme? Diğer italyan operatörler vermiş hep yamayıvama tim daha vermemiş.

Yavaş yavaş dağıtım yapıyorlar. Çok sürmez gelmesi baya oldu çıkalı.

• quote:

Yavaş yavaş dağıtım yapıyorlar. Çok sürmez gelmesi baya oldu çıkalı.
    Bakalım ne zaman verecek

• Bu nedenle değişiklik günlüğü yalnızca bir değişiklikten bahseder: SIM kart algılama kararlılığı geliştirildi. Görünüşe göre Android 10 güncellemesi, bazı durumlarda SIM kartın tanımadığı bir hata içeriyordu. Bu sorunun Hollanda cihazlarını ne ölçüde etkilediğini bilmiyoruz - güncelleme tüm Avrupa'da sürüyor. Ve şimdi de Hollanda ve Belçika'da. İndirebileceğiniz konusunda otomatik olarak bilgilendirilirsiniz veya kullanılabilirliği doğrudan Ayarlar aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.

Diğerlerinin yayınladığı düzeltme güncellemesiyle bahsettiğim problem giderilmiş. Ama tim cihazlara hala gğncelleme vermediği için bazı operatörler böyle sıkıntı yaşıyormuş....

• Arkadaslar yanlislikla silinen cagri kaydina ulasabilir miyim bugun arayanlara?

• bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Mobil operatör uygulamasından ancak numara şeklinde ulaşabilirsin.

• quote:

Mobil operatör uygulamasından ancak numara şeklinde ulaşabilirsin.
    Bana numara lazim. Pttcell kullaniyorum ama bulamadim oyle bir kisom uygulamasinda. Gene de sagolun.

• bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    Fatura işlemleri, harcama detayında çıkması gerekli.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.