Şimdi Ara

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10} (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.216
Cevap
14
Favori
54.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sadece aramalar gelirken telefonumun sesli çalmasını istiyorum. Ne yapabilirim? (Mesaj, uygulama bildirimi gelince ses çıkarmayacak)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güvenlik güncellemesi geldi bana. Yükledim bir değişiklik fark etmedim. Çekya cihazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydox7

Arkadaşlar ben sadece aramalar gelirken telefonumun sesli çalmasını istiyorum. Ne yapabilirim? (Mesaj, uygulama bildirimi gelince ses çıkarmayacak)
    Her uygulama için tek tek uğraşman gerekli sanıyorum.

Örneğin SMS için ; SMS tıklayınca sağ üst "..." basıp "bildirimler"i kapatınca ses çıkarmaz. Diğerleri için de yine bildirimleri kapatmanız gerekli.

Tek tuşla yapılıyorsa da ben bilmiyorum. Kolay gelsin.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Hocam o durumda bildirimi de göstermiyor ama.

• Arkadaşlar, A40 cihazım var. Android 10 güncellemesi geldikten sonra uygulamaların batarya kullanımında hotspot'u göremiyorum. Android 9'da Hotspot vardı diye hatırlıyorum. Batarya, hotspot açıkkken biraz hızlı bitiyor. Acaba hotspot dan mi diye öğrenmek için bakayim dedim göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Hocam o durumda bildirimi de göstermiyor ama.
    İstediğini anladım sanıyorum.

Ayarlar - Sesler ve Titreşim - Ses - Bildirimler'in seviyesini sıfırla sanıyorum ses duymayacaksın ama ekranda görünecek.
    Evet ama titreşime alınca aramalarda titreyip, bildirimde sessiz olmasını sağlayamadım.

• livan3li kullanıcısına yanıt
    Belki bazı uygulamalar ile görünebilir play storedaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Evet ama titreşime alınca aramalarda titreyip, bildirimde sessiz olmasını sağlayamadım.
    Belirttiğim yolu izleyerek ulaşılan menüde kırmızı ok ile belirttiğim sadece "Bildirimler" kısmının sesini sıfırlayınca hiç bir bildirim sesi gelmiyor. Titreşim ile alakası yok yani.
    .

Samsung Galaxy A40 [ANA KONU] {ANDROİD 10}

Hayır onu anlıyorum, demek istediğim aramalar gelince titresin, bildirim gelince tamamen sessiz olsun. Bunu yapamadım bie türlü. Titreşime alınca bildirimi sessiz yapamıyorum titriyor o da.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Sonunda anlaştık

İlk mesajımda dediğim gibi onu her uygulama için ayrı ayrı yapmak gerekli o zaman. Uygulama bildirim ayarlarında titreşimi kapatırsanız olabilir o zaman.
    Teşekkürler

Hayır her halükarda titriyor. Genel ayar titreşimde iken titriyor bildirimler. Bildirimleri tamamen kapatmak dışında çözüme ulaşamadım.

Bildirimleri kısmışsınız ya, zil sesi de titreşime alın bildirimlerde titrediğini göreceksiniz.

• Arkadaşlar merhaba.
    4 aydıe A40 kullanıyorum bir sıkıntı var acaba aynı sorun sizde de var mı yoksa sadece bende mi diye yazıyorum.
    *Klavye kullandığım her uygulamada ancak özellikle whatsappta yazarken klavye kendi kendine kapanıyor istemsiz başka yerlere tıklıyorum hatta bazen ana sayfaya atıyor ve başka uygulamaları açıyorum.
    *Bir ikincisi de YouTube'da şarkı açıp ana sayfaya döndüğümde bir yarım saniyelik donma oluyor istisnasız her durumda.
    *Son zamanlarda çok sık şekilde chromeda donmalar başladı komple uygulamayı baştan başlatmakla düzeliyor ancak.

bu tarz sıkıntılar sizde de var mı? Öneriniz var mı?
    *Telefon yazılımı güncel.

• erginusret E kullanıcısına yanıt
    İlk yazdığınız durumu yaşıyorum. Bunu navigasyon tuşlarını kaldırmama kaydırma hareketi olmasına bağlıyorum. Sizde altta navigasyon tuşları var mı?

• Ön kamera da manuel olarak netleme yapılamıyor, netleme sorunu yaşıyorum. Misal 30cm den selfie çekmek istesem yüzümü netleyemiyorum. Sanki otomatik olarak odak 1m ye ayarlanmış gibi. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Navigasyon tuşları kullanıyorum. tekrar standart tuşlara döneyim umarım çözülür sorun teşekkürler cevabın için.

• erginusret E kullanıcısına yanıt
    Eğer sorun çözülürse bilgilendirirseniz sevinirim.

• MiskinC kullanıcısına yanıt
    aynı sorun demeyelim de durum diyelim çünkü bende de öyle ve sanırım sabit bir mesafeye odaklıyor evet. standart selfie mesafesine fabrikasyon ayarlanmış gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.