Şimdi Ara

Samsung Galaxy A5(2017)mi ? iPhone 6(32GB) mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet saygıdeğer forum ailesi. Elimdeki xperia Z'nin cortlamasından ötürü bir de telefon ihtiyacı doğdu. Sıkıntı yaşamadan rahat rahat 2 sene kullanacağım kamerası çok kötü olmayan ekran süresi de ortalama ya da ortalamanın biraz üstü bir telefon tavsyes istiyorum. Romla-jb ile hiç uğraşmam. Telefonda çok oyun oynamam. Sosyal medya,mail,telefon trafiği,forum ve sözlüklerde vakit geçiririm. Kafamda cebimdeki paraya göre düşündüğüm Başlıkta gördüğünüz modeller var. Asus Zenfone 3'de düşünüyordum ama en çok başlıkta belirtiğim iki telefon arasında kaldım diyebilirim. Ya da sizin bu fiyat bandında(maksimum 2000 TL) tavsiye edebileceğiniz başka marka modeller varsa da tavsiyelerinizi de bekliyorum.Bu arada ios'da kullandım android'de İki sisteme de yabancı değilim. Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• A5 daha mantıklı bir seçim. 6'da 1GB bellek var ve sekmelerde yeniden yükleme sorunu oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim
  • Huawei nin olsun samsung un olsun 2017serileri baya güzel.

Birisi ios birisi android.Ikisininde kendine göre + ve eksileri var bence karşılaştırmak biraz hata olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Huawei nin olsun samsung un olsun 2017serileri baya güzel.

Birisi ios birisi android.Ikisininde kendine göre + ve eksileri var bence karşılaştırmak biraz hata olur.

Tabi ki,eminim her iki sistemin de kendine göre artı ve eksileri vardır. Benim karşılaştırma isteğim daha uzun süre kullanabileceğim bana sorun çıkarmadan kullanım yapacağım bir telefon seçmek.
    Bu arada kampanya hala bitmediyse 1550 TL Galaxy A5(2017)- 1950TL iPhone 6 32 GB. ikisi de TR garantili. Aslında kirlilik yaratmamak için hiç konu açmayacaktım ama samsung A5'in ana konusunda telefon hakkında gerçek kullanıcı bilgisi almak samanlıkta iğne aramak gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.