Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.037.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle bir bilgi yok muhtemelen yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 taksit ,shop.samsung dan batarya ile almak daha mantıklı
  • Taksit ile almadan, Samsung sitesinden alsam powerbank hediyesi geliyor mu? Veya bir Samsung mağazasına gidip alsam hediyeyi alabilir miyim?

• bu arada nfc muhabbeti döndü bi ara, eşimin eski a5 2016 model a serisi telefonuna baktım onda vardı nfc şaşırdım daha eski modelde olupta bunda olmaması çok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Mart 2019; 9:37:48 >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    %50 mobil ağ, %50 wifi ile 7 saati geçen ekran süresi paylaştım. Mobil ağ ile wifi arasinda batarya tüketiminde uçurum var. Neredeyse yari yarıya fark ediyor. Karışık 7 saat iyi süre bence. Mobil ağda 5 saati geçmek çok iyi başarı. Yada 3 saatlik mi5s den geldiğim için bana fazla geliyor olabilir. Ayrıca batarya konusunda miui çok başarısız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu kredi erken kapama olayı nasıl oluyor? Telefonu 12 taksitle alıp 2 taksit şeklinde ödersem 2300 TL'ye gelir mi yoksa hepsini peşin mı yatırmam lazım?

• Anasayfa duvar kağıdını değiştirdim ama eski haline getrdiğimde artık ekran kilidi açılmadan değişen resimler artık sabit. Bunu nasıl tekrardan eski haline getirebilirim. Resimlerin değişmesini istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.draco

Anasayfa duvar kağıdını değiştirdim ama eski haline getrdiğimde artık ekran kilidi açılmadan değişen resimler artık sabit. Bunu nasıl tekrardan eski haline getirebilirim. Resimlerin değişmesini istiyorum.
    Düzelttim. Bu arada ekran sürem:

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    4.5 aktifti. Oyun oynamadım. Tahmini 9 saat kullanım süresi verecek.

• Google camera kurup deneyen oldumu calisiyormu

• F-138 kullanıcısına yanıt
    İnternette araştırmıştım, kurulmuyor sanırım.

• Merhaba,

İlk şarjı nasıl yaptınız acaba? Telefon kapalıyken mi yoksa açık konumda mı şarj ettiniz?

Ayrıca ilk açılıştan gelen şarjın hepsini tüketmek uygun mu? Yani sıfırlayıp öyle mi şarj edelim?

Saygılar.
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Bunu kurup deneyebilirmisiniz
    https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_1.2_Final_Fix3_Exynos.apk

• quote:

Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

Merhaba,

İlk şarjı nasıl yaptınız acaba? Telefon kapalıyken mi yoksa açık konumda mı şarj ettiniz?

Ayrıca ilk açılıştan gelen şarjın hepsini tüketmek uygun mu? Yani sıfırlayıp öyle mi şarj edelim?

Saygılar.
    Merhaba. Hocam ilk şarjda ve sonrasında dahi telefon ister açık ister kapalı olsun şarj ihtiyacınız ne zaman olursa o zaman takın. Hiç bir sorun olmaz. İster şarjın hepsini tüketin ister tüketmeyin yine problem olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: F-138

Bunu kurup deneyebilirmisiniz
    https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_BSG_Arnova_TlnNeun_1.2_Final_Fix3_Exynos.apk
    Denedim çalışmıyor. Ama open camera yüklerseniz 4k video kaydı yapabiliyor A50 bilginiz olsun..

• Teşekkürler

• Pixel birleştirme varmı a50'de? Düşük ışıkta 5-6 megapixel foto çekip daha aydınlık foto çekme olayı?

• Ben de bugün 1 adet alarak aranıza katıldım.

• Arkadaşlar bu üzerinde gelen ekran koruyucu cikabiliyormu? Cizildi cok kolayca

• quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Arkadaşlar bu üzerinde gelen ekran koruyucu cikabiliyormu? Cizildi cok kolayca
    Çıkar tabi. Ben aldığımdan beri kılıfsız kullanıyorum ne telefonda ne de ekrandaki korumada hiç çizik yok.

• Arada sırada Recovery menüsüne girip wipe cache işlemi yapın dostlar. Telefondaki atıklardan kurtulursunuz. Daha verimli çalışır telefon.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.