Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
96
Favori
1.034.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Çıkar tabi. Ben aldığımdan beri kılıfsız kullanıyorum ne telefonda ne de ekrandaki korumada hiç çizik yok.

Alıntıları Göster
    Cebimde anahtar vardı hocam yırtmış ekran koruyucuyu. Özel bir ekran koruyucumu bu çünkü Samsung koyup göndermiş üzerine telefonun, yoksa sıradan basit bir ekran koruyucumu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Cebimde anahtar vardı hocam yırtmış ekran koruyucuyu. Özel bir ekran koruyucumu bu çünkü Samsung koyup göndermiş üzerine telefonun, yoksa sıradan basit bir ekran koruyucumu bu

Alıntıları Göster
    Özel bir koruyucu değil hocam. Sadece ekranı korumak amaçlı takılmış ki nitekim sizin ekranı korumuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Özel bir koruyucu değil hocam. Sadece ekranı korumak amaçlı takılmış ki nitekim sizin ekranı korumuş :)

Alıntıları Göster
    Doğrudur hocam, ama anahtarın camı çizeceğini sanmıyorum olan koruyucuya oldu

Şimdi ben bunun aynısını bulabilirmiyim. Çünkü bazıları daha kalın oluyor veya mat parlak olarak değişiyor. Bu parlak olan koruyucu sanırım ekran ışığını kesmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 29 Mart 2019; 18:39:15 >

• sanırım , Xiaomi Redmi Note 7 nin fiyatı nı görnce (2349 128 gb tl tav.ed. fiyatı yazıyor ) samsung indirime gitti. suan 2480 tl ye satılıyor. Telefonun şekli şemali güzel ,pili yüksek ama anladığım kadarıyla çok da mutlu edici değil, işlemci 660 seviyesinde . bu telefonu kullanan arkadaşlar malzeme kalitesi hakkın da bilgi verirmisiniz ayrıca beyaz kapaklı olan da renk değişikenliği oluyor mu acaba, siyah da olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Doğrudur hocam, ama anahtarın camı çizeceğini sanmıyorum olan koruyucuya oldu

Şimdi ben bunun aynısını bulabilirmiyim. Çünkü bazıları daha kalın oluyor veya mat parlak olarak değişiyor. Bu parlak olan koruyucu sanırım ekran ışığını kesmiyor

Alıntıları Göster
    Artık mat koruyucu piyasada çok kalmadı . Aynisi olmasa da aynısına yakın bulunabilir. Mesela ben bugün bir kılıf aldım düz siyah silikon. 2 gün önce yoktu. Yavaş yavaş çeşitler artar.

• merhaba arkadaşlar. nasıl anlatılır bılemedım ama benım a50 de parmak ızı okuyucu bır tuhaf. telefonun parmak ızı okuyucusu ardı ardına calısıtırnca gayet serı acııyor . fakat telefonu bırakıp 10 15 dakıka sonra acmaya calısınca okumama hatası verıyor yada zor okuyr sebebı nedır acaba donanım taraflı bır arıza olsa hıc okumaz herhlde ne yapmam lazım yardımcı olabılecek var mı ?
  • Arkadaşlar Sony M5 telefonumun bozulması üzerine bi kaç ay içinde 2000-2500 bandında güncel tasarıma sahip çentik zart zurtu olan oyunlarda performansı daha iyi olan pubg gibi telefona ihtiyacım var bu sebepten ötürü telefon arayışına girdim ve araştırmam üzerine iki telefon arasında kararsız kaldım şu an için kararım A50 gibi fakat sizede danışmak istedim
    Samsung A50 mi Huawei Mate 20 Lite mı ??
  • Merhabalar, bazı arkadaşlar da yazmışlar ama sinirimi bozan bir durum telefon için samsungshop dan vade farksız yapı kredi seçeneğine geçince telefonun asıl fiyatının 2350 civarında olduğu ve yüzde 2.30 dan 6 veya 12 aylık taksitli kredi kullandığımızı gördüm 6 taksitle 2600 küsür 12 de ise liste fiyatını ödüyoruz. Bu durumun farkında olmayan kişi tek çekimle 2350 liralık telefonu 2850 ye alıyor. Canlı destek ve telefondan durumu paylaştığımda anlamazdan geldiler. Vade farksız kampanya uydurup millete vade farkı yansımış fiyattan telefon satmak tüketiciyi aldatmaktır bence. Nitekim n11 de bugün 2470 e düşmüş telefon fiyatı, powerbank leride onların olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 29 Mart 2019; 23:13:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfur1992_26

merhaba arkadaşlar. nasıl anlatılır bılemedım ama benım a50 de parmak ızı okuyucu bır tuhaf. telefonun parmak ızı okuyucusu ardı ardına calısıtırnca gayet serı acııyor . fakat telefonu bırakıp 10 15 dakıka sonra acmaya calısınca okumama hatası verıyor yada zor okuyr sebebı nedır acaba donanım taraflı bır arıza olsa hıc okumaz herhlde ne yapmam lazım yardımcı olabılecek var mı ?
    Parmak izi okuyucu bir tuhaf değil berbat :) Aynı parmağımı 3 kere kayıt etmeme rağmen, dokunma hassasiyetini arttırmama rağmen birçok ayar yapmama rağmen düzelmiyorsa kesinlikle bu kullanılan parmak izi tarayıcısının dandikliğinden dolayıdır. S10 kullandığım zaman bile istenilen verimi alamadım parmak izi tarayıcısından. A50 nim parmak izi tarayıcısı ise s10 dan çok daha kötü.. Maalesef yapılacak hiçbir şey yok. Ben ekran kilidini sadece yüz tanıma ile açıyorum. Çok gerekli olmadıkça parmak izi tarayıcısını kullanmıyorum. Size de tavsiye ederim... Kayıtlı parmak izlerini kontrol ettiğimde bazen 1 nolu parmak izini buluyor bazen 3 bazen 2 :)))) çok saçma....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 29 Mart 2019; 23:17:32 >

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Aslında biraz yanlış düşünüyorsun mesela mağazalarda peşin fiyatına bölüyor onlarda da durum aynı , kar marjı yüksek 1500-1600 falan herhalde gelişi... Bu arada Powerbank skandal elden çıkarmaya çalışılan bir model... Ben yapikredi ile 2400+Powerbank alabilecegim halde vazgeçtim acelen yoksa bekle 2-200 civarına

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Telefona bı fiyat koyup yapı kredi ye özel bı fiyat veya yapı kredi den alışveriş kredisi dese eyvallah ama resmen yapi kredi kredisinde 2350 ye sattıkları ürünü genele 2850 den satmaları canımı sıktı. Dediğiniz fiyatları bekleyeceğim gibi bı haftada 400 düştü fiyatı bakalım 2000 bandına çekilir mi kur da yükseliyor ama bakalım bı hafta daha nereye varacak fiyatları

• 15.. 20 güne kadar A70 çıkacak 3000 liranın çok üstünde olmazsa o cihazı alacağım ya da mi max 3 alacağım, büyük ekran ve batarya benim için çok önemli... 3.tercihim de a50... Diğer ikisi olmazsa son seçenek a50..

• Bugün bende Samsung shoptan ing bank kredili 12 taksit seçeneği ile siyah olanından aldım. İng bank taksit dökümünde faiz fon vb. 0TL görünüyor. Yani erken ödeme yapsanız bile fiyat aynı kalıyor, düşmüyor. Yapıkredi farklı bir yol izlemiş demekki

• sağlamlık testi videolarında, kenarlardan yere vuracak şekilde düştüğünde o amoled ekran ilk düşüşte kırılıyor. amoled ekran fiyatları malum. ona göre karar verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfur1992_26

merhaba arkadaşlar. nasıl anlatılır bılemedım ama benım a50 de parmak ızı okuyucu bır tuhaf. telefonun parmak ızı okuyucusu ardı ardına calısıtırnca gayet serı acııyor . fakat telefonu bırakıp 10 15 dakıka sonra acmaya calısınca okumama hatası verıyor yada zor okuyr sebebı nedır acaba donanım taraflı bır arıza olsa hıc okumaz herhlde ne yapmam lazım yardımcı olabılecek var mı ?
    Evet hocam parmak izi kafasına göre takılıyor bazen Açıldığı zamanda seri şekilde sürekli açabiliyorum, yazılımla düzelir bence takmayın fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: starless

sağlamlık testi videolarında, kenarlardan yere vuracak şekilde düştüğünde o amoled ekran ilk düşüşte kırılıyor. amoled ekran fiyatları malum. ona göre karar verin.
    Hocam şans işi bu biraz, benim izlediğim videoda da adam 6. yere atışında anca kırabildi ekranı, onuda baş hizasından attı. Ama ben cepten düşürsem kırılır

• quote:

Orijinalden alıntı: MaiqTheLiar

Arkadaşlar Sony M5 telefonumun bozulması üzerine bi kaç ay içinde 2000-2500 bandında güncel tasarıma sahip çentik zart zurtu olan oyunlarda performansı daha iyi olan pubg gibi telefona ihtiyacım var bu sebepten ötürü telefon arayışına girdim ve araştırmam üzerine iki telefon arasında kararsız kaldım şu an için kararım A50 gibi fakat sizede danışmak istedim
    Samsung A50 mi Huawei Mate 20 Lite mı ??
    Mate 20 lite kasa olarak biraz daha sağlam olabilir, ama ekran ve işlemci konusunda A50'nin daha üstün olduğunu düşünüyorum. Kamera konusunda da kıyaslama yapmadan bi şey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5510gokhan

Aslında biraz yanlış düşünüyorsun mesela mağazalarda peşin fiyatına bölüyor onlarda da durum aynı , kar marjı yüksek 1500-1600 falan herhalde gelişi... Bu arada Powerbank skandal elden çıkarmaya çalışılan bir model... Ben yapikredi ile 2400+Powerbank alabilecegim halde vazgeçtim acelen yoksa bekle 2-200 civarına
    Powerbankteki skandal olay ne hocam?

• Bu arada kılıflarım geldi, lazer kesim uçları renkli satılan model gayet güzel, delikler tam uyumlu.

Ek olarak telefonun hoparlör kalitesini hiç ama hiç beğenmedim, bu kadar can alıcı bi noktadan bu kadar kısmasalar iyiymiş.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Bir ekleme yapayım dumenden zarf attım online desteke indirim var mı peşin ödersem yardımcı oluruz numaranı ver dediler , istiyorsan bir yazışma yap nakit ödemek istiyorum gibisinden

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.