Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam vatanın sitesinde görünüyor telefon bu fiyattan ama stokta yok yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat fazla birkaç hafta sonra tamamen stoklara girsin ucuzlar internet üzerinden. A50 de 2850 görünüyor ama ben gittigidiyor teknosa üzerinden 2345 ve 75 tl bonus ile 2270 tl ye aldım. A70 de 2800 lere falan gelir internet üzerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

cihaz bakımında belli aralıklarla yeni başlat seçeneği var onu mu açtınız acaba yada açıkmıydı
    Yok hocam direk kapanmıştı
    Kontrol ettim otomatik yeniden başlatma kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furniture78 -- 26 Nisan 2019; 0:38:17 >
  • Galaxy A90

Snapdragon 730G
    8 Gb Ddr4 Ram
    Quad kamera kurulumu - 48 Mp Ana Kamera + 10 Mp Telephoto + 8Mp Ultrawide (Genis Açı) + 5 Mp Derinlik Algilayici

Sizce gecmeye degermi A50'den A90'a
    A90'nin cikis fiyati ne olur.

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• Arkadaşlar şimdi bu cihazda 15w hızlı şarj var ya hani
    Telefon 30dk da yüzde kaç doluyor acaba ? Veya 0 dan 100 e kaç dk da çıkıyor

• Arkadaşlar şuan en uygun fiyat nerede ?

Gittigidiyor üzerinden mediamarkt 2399 lira diyor. Distribütör Garantili ?

• A70 in fiyatı yeni belli oldu 3399 tl. A90 da bu gidişle 4000 olur. Zamanla düşer tabi fiyatlar ama bana göre bu fiyatlar çok fazla. Ya düzgünce bir amiral gemi alırım. Ya da orta seviye için 2500 'den fazla vermem. O fiyata bi s9 alınır

• herkese kolay gelsin.
    telefon bakıyorum ama kafam çok karıştı.
    mate 2 lite dediler, sonra redmi note 7, meizu x8 ve son olarak a50 dediler. acaba sizce ne yapmalıyım a50 nin kamerası çok kötü diyorlar kamerada önemli benim için.
    Fikirlerinizi bekliyorum.

• Mate 20 litedan cok daha iyi kamera digerleri ile kiyaslayamadim. Diger markalara da guvenip almak cesaret işi

• Valla çin telefonları donanım olarak çok iyiler lakin
    Yazılımsal berbat ötesiler hiç tavsiye etmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt
    Iyi falan degil cok daha iyi oylemi. Komik duruma dusuyosunuz. Kuzende var mate 20 lite, kendisi soyluyo a50 daha basarili diye. Birde bu guncellemeden onceydi. Guncellemeden sonra daha da basarili. Mate 20 lite genelde daha kontrastli cekiyo, o kadar.
  • Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal derken.
    telefonda donma veya uygulama durduruldu hatasımı oluyor? hiç kullanmadığımdan bilmiyorum.
    samsung note5"im vardı kırıldı telefonsuz kaldım:(

cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

• Ekranı tam kapatan nano cam var mı acaba? Telefonu alacağım cam bulamıyorum.

• Telefonu 1 hafta önce satın aldım gayet başarılı. Beğenerek kullanıyorum. Çok nadiren ekran açma tuşuna basınca ekran tekrar kapanıyor anlık. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Valla çin telefonları donanım olarak çok iyiler lakin
    Yazılımsal berbat ötesiler hiç tavsiye etmem
    Bence siz uzun süredir kullanmıyorsunuz. Huawei p9 lite ve Xiaomi redmi 5 ai(bakın ikiside amiral gemisi değil dikkatinizi çekerim) kullanmış birisi olarak birinci elden diyebilirim ki bir daha düşünün. Asıl yazılımları daha stabil bunların. Meizu falan derseniz evet onlar biraz sıkıntılı ama Huawei ya da Xiaomi varken Samsung almazdım. Adamlardan korkularından Galaxy S7 ye bile 3. ana güncellemeyi(Pie) verecek oldu ki daha önce neredeyse hiç yapmadılar bunu..
  • Ben esine maye 20 lite kendime a50 aldin. Ekran olarak a50 cok hos ince. Arayuzu hosuma giti. Mate ise malzeme olarak kesinlikle daha guven verici. A50 bukulur belki ama mate zor bukulur kanimca. Mate 20.lite in ekrani a50 gibi degil. Kirmizi renk pembemsi gibi. Birde slow motion gece berbat otesi.
    Mate 20 lite 6gb olsaydi kesinlikle onu alirdim. Yada fiyati 2000 tl altina inse kesin alirdim.

• Huawei yazilim olarak kotu degil kesinlikle. Ama xiaomi yok kalsin. miui 11 le reklam kalkacak diyorlar. Iyi bi adim miui adina. Engelleyebiliyosun reklami demeyin bana, onu bizim gibi kullanicilar yapar, belli yas ustu ugrasamaz onlarla. Her uygulamanin ayarinin ayarinin ayarina gircem diye ugras dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

Arkadaşlar şimdi bu cihazda 15w hızlı şarj var ya hani
    Telefon 30dk da yüzde kaç doluyor acaba ? Veya 0 dan 100 e kaç dk da çıkıyor
    Ben ilk şarj da dikkat etmistim dakika da %1 artıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Ekranı tam kapatan nano cam var mı acaba? Telefonu alacağım cam bulamıyorum.
    Kutusundan direk plastik ekran koruyucu takili cikiyor A50. Kameranin ordaki U çentik açık sadece

• Selamlar, ben de 20 gün önce iPhone 6'dan bu telefona geçiş yaptım. Öncelikle telefonu oldukça beğendim.
    Tabi miadını doldurmuş bir telefondan bu telefona geçmemin de etkisi olmuş olabilir :) Telefon her anlamda (özellikle şarj) eski telefonumdan kat kat daha iyi durumda.
    Telefonu oyun amaçlı kullanan biri değilim (taş çatlasa "AA" gibi çerezlik oyunları oynarım. Onları da en basit telefon bile oynatır zaten)
    dolayısıyla benim performans ile ilgili yorumlarım sizin düşüncelerinizi kapsamıyor olabilir, ama günlük kullanımda iPhone çok stabil, yağ gibi akıyor derler ya, bu telefon için de benzer şeyleri söyleyebilirim.

Kendi yorumlarıma göre artı ve eksileri bence şöyle
    Önce artılar:

+ Ekranı: Super Amoled ekran çok büyük, parlak ve renkleri çok canlı gösteriyor. Buna karşılık şarj ömrüne de o kadar etki etmiyor. Bu telefondan sonra iPhone 6 bana iPhone 4 gibi geldi.

+ Batarya: 4000mAh batarya gerçekten çok iyi. Yoğun kullanımda bir gün dersem haksızlık etmiş olurum, çünkü daha fazla gidiyor :)
    iphone'da iş çıkışı bir yere gideceksem gün içi telefona dokunmamaya özen gösterirdim. Şimdi böyle dertlerim tasalarım kalmadı.

+ OneUI: iphone'dan önce Galaxy S3 kullanmış ve duvara vurarak kırmış biri olarak Samsung'un yeni arayüzüne bayıldım diyebilirim. Hem çok kullanışlı, hem de çok akıcı.
    Piyasada bu fiyat aralığında bir sürü çinli rakibi var, hatta donanım olarak çok daha iyiler, fakat bu telefon kadar akıcı hissettirmiyorlar.
    iphone'dan androide geçince bocalarım diyordum, iki güne alıştım.

+ Kamera (bunu eksiye de yazacağım): Gündüz çekimleri ve video çekimleri başarılı. Bu fiyat aralığında bu kadar kamera özelliği sunması gayet iyi. Tabi iphone 6 gibi bir telefondan geçtiğim için de etkilenmiş olabilirim.

+ Donanım: 6GB ram gerçekten bu fiyat aralığı için çok iyi. 4000mAh pil, ekran içi parmak okuyucu, hızlı şarj, 3 arka kamera, çerçevesiz tasarım vs vs

Sonra eksiler:

- Yazılım güncelleme: iphone'daki en düzgün çalışan kısım bence buydu. bir güncelleme geldiği zaman iphone 6'dan XS'ine, amerikasından ugandasına hepsine aynı anda çıkıyor. Burada önce senin modeline gelecek, oradan senin ülkene gelecek bekle babam bekle
    hadi modeller için ayrı güncelleme çıkması normal de, şu ülke bazlı farklılığın kalkması lazım. Bu telefon için 2-3 güncelleme çıktı ama hiçbiri bize gelmedi.

- Ekran içi parmak okuyucu: yukarıdaki güncelleme ile ilişkili bir madde. her zaman düzgün çalışmıyor. ama sorunun yazılımsal olduğu çok açık. çalışmadığı zaman ekranı kilitleyip tekrar açınca kendine geliyor.

- Otomatik parlaklık ayarı: Benim istediğimden hep bir tık kısık oluyor. ayarlamayı da bulamadım. dolayısıyla şu an bu özelliği kullanamıyorum.

- hapörlör konumu: ön taraf komple ekran olunca ve çentik küçük olunca, hapörlör çok yukarıda kalmış. kulağıma alışık olduğum şekilde getirince yukarıda kalıyor. ayrıca konuşma sesi çevreye de çok yayılıyor.

- Kamera: Kamera 3 tane olunca çok albenili oluyor, ama 3 kameranın hakkını veremiyor gibi. ana kameranın diyafram açıklığına rağmen gece modu başarısız. bazı durumlarda da netlemede sıkıntı yaşıyor.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.