Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj olmamaya başladı. çıkarıp takınca oluyor bazen. Bu eziyeti genelde 2-3 yıllık telefonlarda yaşardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A50 de bölünmüş ekran uygulama yokmuş ya. Aynı andan iki uygulama altlı üstlü olarak çalıştırmak için baktım ama yok. Bu özelliği nasıl eklemez samsung. M20 android 8.1 olmasına rağmen vardı bu.

• i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    Hocam a50 de bölünmüş ekran var destekleyen uygulamalar ekranın iki yarısında da kullanılabiliyor.

Yapmanız gereken sol navigasyon tuşuna bastığımızda uygulama kapatma tepsi (Uygulamaları yukarı iterek kapattığımız, açık olan uygulamaları gördüğümüz ekran) ekranındayken örneğin facebook simgesine basılı tutup çıkan menüde bölünmüş ekran görünümünde aç demek.

Sadece 8.1 e göre açma şekli değişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZST1983 -- 27 Nisan 2019; 9:3:41 >
  • sizffren13 kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen yazılımsal sorun olabiliyor. Cihazı reset atıp/Formatlayıp tekrar kurulum yapın,

birde ekran koruyucusu taktıysanız algılama sorunu yaşatabilir. Ben mat bir ekran bandı taktım telefoncuda ekran algılaması gitti. sökünce düzeldi.
  • üşenmeyip cevap yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. klavyenize sağlık.
    telefon ile ilgili bir kaç sorum daha olacak.
    1- Kablosuz şarj varmı
    2- kamera g0ndüz iyi ama düşük ışıkta kötü deniyorya acaba naşka uygulama ile güzel fotolar çekilebilirmi?
    3- birde telefonda knox varmı?

• abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    Kablosuz sarj yok.

Google camera, camera2api henuz desteklenmedigi icin tam olarak calismamakta. Portre modu ve gece cekimi calismiyo gcam de, kalan hersey duzgun calismakta.

Knox var
  • Kendim 3 yıldır S7 kullanıyorum. Oğluma dün Türkcell kampanyasından A50 aldım. Kurulumlarını yaptık. Ayarlarını düzenledik. İlk gözlemim gayet akıcı ve hızlı bir telefon. Ekran baya büyük. 6GB ram 64GB depolama gayet güzel. Kendisinde 3 senedir ayfone SE 16GB vardı ve bunu kullanmaya ve kurulumlara başladığında OH BE DÜNYA VARMIŞ dedi.

Alacağım ürünleri araştırarak aldığım için şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım hayatımda. DonanımHaber-S7 konusunda en büyük problem ekran koruyucu ve ekran süresi. Bir de güncelleme geldi gelmedi... Umarım bu da beni yanıltmaz. Huawei P smart ilgimi çekiyordu ama bunun özellikleri daha güzeldi. A30 olabilirmi diye araştırdım ama A50 bariz öndeydi özelliklerde.

Hepinize iyi kullanımlar sorunsuz günler dilerim. En büyük sorununuz ekran koruma ve güncelleme sıklığı olsun.

Bu arada en garip konu GÜNCELLEME DAHA GELMEDİ diye onlarca yazı yazılır, güncelleme yayınlanır bu seferde YÜKLEYEN VAR MI? NASIL? PİL DURUMU NEDİR? EKRAN SÜRESİ NE? muhabbetleri döner... Hiçbişeyi kafaya takmayın. Ekran süresi tamamen sizin kullanımınıza kalmıştır. Dikkate bile almayın. 3 senedir ekran koruma KULLANMIYORUM sadece silikon kılıf. Telefon devamlı cebimde. Çizik yok desem yeridir. Pili bitince şarja takarım, bazen hızlı bazen normal şarj. Pili değiştirmek 150TL. Telefonun tüm özellikleri max ayarda kullanıyorum. Kasmayın kendinizi ekran süresi alıcam diye. Elinizdeki telefonun keyfini çıkarın. Abi tavsiyesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoretti -- 27 Nisan 2019; 9:58:23 >

• arkadaslar telefonu yeni aldım güzel ve hızlı bir telefon..birsey soracağım bu bildirim olarak ışık yanmıyor değilmi..yani s10daki gibi kamera altında bi bildirim olsaydı keske..öyle bir program varmı
  • opaksu91 O kullanıcısına yanıt
    Gelecek deniyo bize de guncelleme ile.
  • cok iyi olur ya cok hos
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.
    heralde samsung kasti olarak kısıtlamış kamerayı. beğenmeyen daha fazla para verip üst model alsın diye.
    birde en uzcuza sipariş verebilecegim güvenilir bir yer varmı bilen varsa söylerse sevinirim

• ZST1983 Z kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok teşekkürler. Ben normal pencere üzerine basılı tutuyordum ama ama o menü gelmiyordu. Meğerse uygulama simgesine basılı tutmak gerekiyormuş. Teşekkür ederim tekrardan bilgilendirme için

• Güncelleme gelse daha iyi olacak..

• Evet telefonu aldık şimdi güncelleme gelmediği için eleştirmeye başlayabiliriz

• Arkadaşlar telefon siyah ekrandayken yani kilitliyken bazen whatsapptan mesaj falan gelince bildirimi gelmiyor, kilit ekranını açınca geliyor sebebi ne olabilir?
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Arka planda veri kullanımı kapalı olabilir. Veya uygulamaları uyku moduna almayı kapatabilirsiniz. Kullandığınız uygulamalar arka planda da beri kullanımı açık olsun ve uyku moduna almayı kapatın o uygulama için

• Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Arkadaşlar göründüğü gibi Google uygulaması saatlerce arkaplanda çalışıp pil tüketmiş. Ben bu uygulamanın arkaplanda çalışmasını nasıl engellerim bilgisi olan yardım edebilir mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O menüden üç noktaya tıkla ayarlara gir ordan istediğin ayarları aç. Ve uyku modunda olan uygulamalara google yi ekle arka planda çalışmasını engellemiş olursun

• i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Hocam dediğiniz yere daha önce ekledim zaten fakat ona rağmen çalışmaya devam ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki bi kerelik öyle olmuştur. Bütün optimizasyonları falan açın ayarlarınız yapın. Takipçisi olun sürekli böyle harcayacak mı diye

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.