Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam, sorun-çözüm önerilerini anlık paylaşabileceğimiz bi whatsapp grubu var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanozk

Arkadaşlar herkese selam, sorun-çözüm önerilerini anlık paylaşabileceğimiz bi whatsapp grubu var mı acaba?
    sen kur benide ekle hocam
    0537 632 82 81 Ali Erkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 27 Nisan 2019; 15:53:50 >
  • Sizce pil kullanimim normal mi ?

https://i.hizliresim.com/EmovWZ.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce A 50 telefon 6 ay içinde 2000tl altına iner mi

Tabii dolar bu seviyelerde olduğunu kabul ederek
    İddiaya girdim düşerse ben kazanacağım

• ARKADASLAR 20 gündür kullanıyorum ve cihazda ısınma sorunu var kameranın üst sol kısmı asphalt 9 oynarken oluyor en çok 39 gördü normal zamanlarda da 32 33 ve şarj hızlı düşüyor 4.5 g konum vs hep açık cihazı servise vermeyi düşünüyorum 1 ay dolmadan değişim hakkım.gecmeden sizce yazılımsal bir sorun müdür çok canım sıkılıyor tek problem bu antutu puanı 139 bin çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    39 cok degil asphalt9 icin. Sarj icin de, arka planda surekli calisan uygulama var buyuk ihtimal. Pil ayarlarindan kontrol edin calisan uygulamalari. Yukarda var mesala, bir arkadasin google calisiyo surekli.

Emin olmak icin fabrika ayarlarina donun. Hic bir uygulama yuklemeden deneyin. Yine dusuyosa ayni sekilde pil, sorun donanimsaldir. Yok degilse yazilimsal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolez -- 27 Nisan 2019; 18:19:38 >
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Tüm.uygulamalari kapattım.gereksiz olan. Hard reset denedim evet belki 39 normal.ama elimle. Çok.keskin şekilde hissediyorum bu sıcaklığı sanki yanacakmış gibi.

• şavşat Ş kullanıcısına yanıt
    Sabit durursa dolar düşer büyük ihtimal. Ama bu ekonomik düzenle o iş zor biraz

Oyun oynamiyorum, oynasam bakardim sizin icin ne kadar isiniyo diye de. 39 yazmissiniz, normal yani. Birde tel cok ince, onun da etkisi vardir.
    Servise versem mi acaba çünkü grupta başka arkadaşlar da oynadı max 32 gördü diyorlar çok kararsız kaldım değişim yaparlar mı sorun varsa sorun yoksa extra bir sorun çıkarmı karşıma servis sonrasi

• Bu aralar zaten hava 20 dereceyi gecti. O sicaklik bence gayet iyi

Sen ne kadar sure oynuyosun. Digerleri ne kadar oynamislar. O da onemli. Ben izledigim bazi telefon incelemelerinde 40 ustu gordugum icin yazdim 39 normal diye. Icin rahat degilse de ver servise, ne diyeyim

Oynadığımız sureler aynı ben 25 ek diğeri 20 dk.oynadi 5 dk da 7 derece fark edermi. Teşekkürler cevap icin

Son olarak dedigim gibi yapabilirsin, emin olmak icin. Fabtika ayarlarina don, hic uygulama yuklemeden bakin bakalim nasil telefon. Bostayken goruyomu yine 32-33 dereceleri.
  • Redmi Note 7 ile A50👍 hız testi.

• marka algısı iyi sesi kamerası güzel bizde kaptık bir adet 2300 civarına bu paraya güzel cihaz dolar dahada yükselirse fiyatı artacak .

• Hindu testlerinde 39 dereceleri görüyordu uzun süre pubg oynamıştı sanırım full ayarlarda 1 saat kadar falan , yani normal olabilir.

• selam arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. tek merak ettiğim konu; gps in problemsiz bir şekilde çalışıp çalışmadığı. . mevcut telefonumu ne yapsam duzeltemedim. işim gereği whatsapp dan paylasilan konumlara gitme konusunda sıkıntı yaşıyorum. cevaplar icin teşekkürler şimdiden

• Bugün cihazı denedim hakikaten iyi iş çıkarmış samsung. Kamerası beklediğimden çok daha iyi. Olmuş bu telefon.

• A60 çinde 220 dolardan satışa çıkmış. Bu ülkemize A50 den daha ucuz gelecek demek oluyor. Tahminen a50 nin şuanki internet fiyatından yani 2200-2300 civarına gelir.

A50 batarya, ekran, ekranda parmak izi okumayla daha iyiyken A60 ise işlemci ve kamera konusunda daha iyi. Ben işlemci ve kameraya, ekran ve bataryadan daha çok önem verdiğimden tercihimi a60 tan yana kullanacağım. Henüz almayan arkadaşlar varsa bence A60 ı da değerlendirsinler.

A50 ile A60 ın birleşimide A70 olmuş ama fiyatı pahalı 3400 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Nisan 2019; 7:15:4 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.