Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi 5 ten a50ye geçtim. Çok severek kullandığım üst barda indirme hızını görüntüleme olayı bu telefonlarda mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5mm jak olmicak mı ?
  • Bu telefonun navigasyonu adama kafa yedirtir. Araçta iken açıyorum naviyi ne yön gösteriyor ne gittiğim güzergahı buluyor geç geliyor saçmalıyor anlayacağınız sizde böyle bir problem var mı servise götüreceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    İnternet speed meter uygulaması indir üst barda hızı gösteriyor. Küçük bir uygulama varlığı yokluğu belli değil. Ben 3 yıldır s6 da kullanıyorum bu uygulamayı

• i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    Bu sadece hız ölçüm uygulaması değil mi hocam ?

• muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Anlık indirme hızı ölçümü ile günlük ve aylık olarak wifi mobil veri kaç mb gb kullanıldığı hesaplıyor.

Benim problemim ile nasıl bir ilgisi var

Üst barda indirme hızını görüntüleme dedin ya ona istinaden söyledim ben. Ne istediğini belki de yanlış anladım

Ben öyle birşey yazmadım hocam navigasyon ile ilgili bir sıkıntı var benim.

• Aykutoz kullanıcısına yanıt
    Navigasyona herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben. Pusula var teledonda ben yön bulmada sıkıntı yaşamıyorum

• Bu telefonun navigasyonu adama kafa yedirtir. Araçta iken açıyorum naviyi ne yön gösteriyor ne gittiğim güzergahı buluyor geç geliyor saçmalıyor anlayacağınız sizde böyle bir problem var mı servise götüreceğim... Benim yazdığım mesaj bu

Vallahi beni mahvetti ya araçta açıyorum deli ediyor ilerlemiyor yön gostermiyor denemediğim şey kalmadi

• Ben A50 de karar kildim velakin suan sifiro 2300 tl A60 ve A70 satisa cikinca fiyati 2000 tl olur mu ? Bekleyeyim mi alayim mi ?

Kapali sifir kutulu 2000 tl ye buldum veya 2 gun kullanilmis.

Ben zaten bakımsız tarzan arkadaşı etiketledim sizin yorumun üstünde o söyledi bunu. Ona yazdım aslında. Navigasyona gelince sıkıntı yaşamadık. Pusula düzgün kalibre değildir belki o yğzden yaşıyor olabilirsin. Benim s6 dan daha iyi yön buluyor şu an a50

Nasıl kalibre edilecek hocam.

Konumunuzu gösteren mavi noktaya basın açılan ekranda sol alt köşede pusulayı kalibre edin e tıklayın dediklerini uygulayın

Hocam onuda yaptım fakat yön gostermiyor hani araçla gidince ok çıkıyor ya yön oku o çıkmıyor nokta şeklinde gösteriyor hala

Hocam ilk başta öyle nokta çıkıyor benim s6 da öyle ama biraz ilerleyince gittiğin yönü hesaplayıp oku çıkarıyor. Ondan sonra sağ veya sol ayırt edip yönlendiriyor. Navigasyonu her şeyi kurup biraz ilerleyin bakın çıkıyor mu yön oku. Bende öyle. Yıllardır kullandığım s6 cihazım da direk rotayı belirleyince hemen çıkmıyor ok biraz ilerledikten sonra çıkıyor

• Aykutoz kullanıcısına yanıt
    Navigasyonda herhangi bir problem yaşamadım. Ama eminim her telefon gibi 1-2 sene sonra çalışmaması muhtemel.

• GPS'i sadece wifi/şebeke üzerinden açamıyoruz değil mi S7'deki gibi. Pil kullanımı yüksek oluyor böylede.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.