Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.035.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba mi6 dan a50 ye geçmek sizce ne derede mantıklı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei Mate 10 lite kullanıyorum. Dün ekran kırılınca zaten çok sevmeyerek kullandığım cihazdan iyice soğudum.
    Tarifeli alabildiğim için mecburen Samsunga yönelim yaşadım. Samsungda A50 modeli dikkatimi çekti.
    Konuyu okuyorum ama şarj hakkında pek bilgi göremedim.
    Özellikle mobil internet ile alınan şarj performansı nasıl.
    Ve güneş altında ekran yeterli geliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > biyometrik veriler ve güvenlik > konum > doğruluğu iyileştir menüsünden wi-fi ve bluetooth ile daha iyi konum algılama açıp kapatabilirsiniz

• muratclk kullanıcısına yanıt
    Aslında telefonun gps'i bozulmuyor. Sürekli yenilenen teknoloji ile daha iyi konum doğruluğu adına sürekli uydular da güncelleniyor bu yeniliği yakalamak adına yeni çıkan telefonlarda gps alıcıları donanımları da güncel olanlar takılıyor eski telefonlar da yeni teknolojiye ayak uyduramadığı için sapıtıyor. Sürekli bizi yeniyi almaya sevk ediyor. Eskitme politikası bu

• frenze kullanıcısına yanıt
    Ekran parlaklığı bana göre çok iyi. Samsungun süper amoled ekranları parlaklık renk doygunluğu konusunda bence rakibi yok şu anlık. Şarj konusuna gelince o da çok iyi. Full her zaman bende mobil veri ve wi-fi açık duruyor. Otomatik ekran parlaklığı açık. Dışarda dış ortamda açık havadaki kullanım performansı bu. Ekran 1 saat 13 dk açık. 20 dk whatsapp ile görüntülü konuşma. Bunların hepsi ben dışardayken mobil veri ile sürekli bağlı iken. Kalan şarj %87. Ekran görüntüsünü de atıyorum

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

• i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam hallettim. Alıştım sürekli gözüm arıyordu

Teşekkür ederim hocam ilginiz için bende iphone x vardı satıp buna geçtim parmak izi ve navigasyon haricinde herşey iyi. Bi cihazdaki Parmak izi kadar lanet birşey görmedim koymasalarmış vallahi daha ıyiymis. Çok para ver daha iyisini kullan maddiyatin yoksa sana bu yeter buna layıksın mı demek istemiş samsung burada 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muro1234321 kullanıcısına yanıt
    sakınca yoksa iphone x i niye sattınız benim kardeşim kullanıyor gerçi takılmalar falan okuyorum hep forumda falan

Parmak izini hiç kullanmadım. Kullanma gereği duymadım hiç bir zaman. Herkes şikayetçi okumasından Güncelleme ile düzelebilir belki. Bir de ekran üzerindeki koruyucular da etkiliyor olabilir. Bu teknolojiyi s10 da kullandı doğal olarak ondaki teknolojiyi buna kırpıp koyacaktır. Kullanmadığım için benim için eksiklik değil şu an. Ama arka kapaktaki parmak izi daha kullanışlı. En azından onu kullanarak üstteki barı indirebiliyoruz :)

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Hocam yol Şantiyesinde çalışıyorum telefon hiç olmasın diye sattım çok toz oluyordu. Yoksa mükemmel memnundun telefondan bunu şantiyede kullanmak için aldım 2 sene kullanırım sonra çöp zaten.

• Bunlarda benim kullanım performansım sizce nasıl dışarıda mobil veri evde wifi otomatik parlaklık aktif anormal bir şey varmı sizce varmı dikkat çeken bir anormallik Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 29 Nisan 2019; 9:3:28 >

• Parmak izi icin yesil isik yanar yanmaz cekin parmaginizi arkadaslar. Yesil isik aninda yaniyo zaten. Boylece cokta hizli acmis oluyosunuz. Cok nadir takiliyo bende boyle. Yalniz bende guncelleme var belirteyim. Hint romu
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Rom dan kaynaklıdır hocam o kamera performansında bir düzelme var mı

Dahili gps i kapatıp sadece wifi/mobil sebeke üzerinden açabiliyor muyuz? Wifi ve sebekeyi kapatınca sadece dahili çalışacaktır diye düşünüyorum buda pil kullanımını etkileyecek. Samsung burada pek seçenek sunmamış gibi.

Az once xda da yazmis birisi, parmak izi icin dedigimi. Cok sey yazip cizdiler orada, hicbirini denemedim bile. Yok 3 parmak tanitin, birini soyle birini boyle gibi gibi.... Bunu denememek icin bi neden yok. Basip cekiyosun aninda parmagi :)
    Yani parmak izi sensoru sorunu cozulmustur. Hem de amiral gemilerinden farki yok hiz olarak.

Kamerada da var iyilesme
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt
    Konum kapalı olunca o seçenek de devre dışı kalıyor. Bu konum gps açık ve iyileştirme için koyduğu bir seçenek. Ama s serisinde ekstra bir menü var. Bu benim s6 menüsü ekliyorum görüntü olarak. A50 de bu yok. Bunu kırpmışlar özellik olarak galiba

Suya toza dayanıklı hocam ne yaptın, bende s9 plus kullanıyorum şantiyede işim sık olur benimde dert etmiyorum valla kılıfta var koruyucuda

• Bu telefonun ön ve arka kamera performansı hakkında neler söyleyebiliriz?

Benim A7 2016'da var bu ayarlar. A50'de de olması lazım.

• Herşey güzelde şu şarj kablosunu bu kadar kısa neden yaparlar ki..Duvarın dibinde sarjdayken telefona bakıyorum..Var mı orjinal bulabileceğimiz uzun bir kablo ?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.