Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RaptorFX

3 gündür kullandığımız A50 kendi kendine reset atıyor. Telefonda ısınma falan yok. 3 günde günde 1 kere olmak üzere toplam 3 kere reset attı. Daha önce de bir kullanıcının başına gelmiş ve alarmı çalmadığı için sıkıntı yaşamış. Sanırım yabancı bir forumda da okudum aynı durumu.

Sizlerden böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
    benim şu an için başıma böyle bir sorun gelmedi
  • aslanuque A kullanıcısına yanıt
    i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    @aslanuque
    Sonuncuyu kurmak yeterli

@i_ışık
    S6 da zaten oyle olmasi gerek. Ben android 9 da degistigini ve boyle oldugunu soylemek istedim. Su an baska anadroid 9 lu cihaz yok bakamiyorum emin olmak icin. Yani android 9 da o ayarlar yok diye biliyorum
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟
    Şurayı kontrol ettiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki ileri bi geri oda 2 yılı devirdi takılır yine 2 yıldan sonra iphone güncellemesi kritik olmadikca yapılmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Nisan 2019; 23:44:5 >
  • Telefonda tek canımı sıkan hoparlör performansi. Video muzige gecince ses cok geliyor kisiyorum konusma olunca az geliyor yukseltiyorum. Videodan videoya cok farkediyor volumu. Yok mudir bunu bir çözümü. Stabil ses almak istiyorum. S5 kac yillik telefon onda yoktu boyle bir sorun

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Benim 2015 te çıkan 6s takılmıyorsa iphone x rahat 3-4 yıl daha gider.
  • Ben de bugün aldım telefonu henüz yorum için erken ama ilk izlenim hoşuma gitti. Ekran kalitesi iyi, seri telefon.

Samsung buna android 10 verir mi geldiğinde ?
  • Merhaba arkadaşlar 1 haftadır a50 kullanıyorum iphone 7 plustan geçiş yapmıştım telefondan genel olarak çok memnunum şarj konusu özellikle tatmin edici oyun oynamam telefonda bazen 7 saat ekran alıyorum bazen çok parlaklık açık çok video izleme filen 5 saatin altına düşmedim birde son olarak bazı sitelerden video izlerken ekranı kaplamıyor bunun bir çözümü varmı yoksa bu şekilde devam mı

• sizin 6s te yüz tanıma yok o yüzden sıkıntı yok x de saç baş yolarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5510gokhan

Şurayı kontrol ettiniz mi?
    Böyle bir ayar mı varmış

Cahilliğimi bağışlayın ama hangi menü altında bu ayar? ZenFone dan bu telefona geçince nedense sudan çıkmış balığa döndüm. İlk defa android kullanıyor gibi hissediyorum kendimi.

• Ayarlarda aramaya yaz çıkar . Cihaz bakımı kısmında ayarlarda da girebilirsin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar buna ince şeffaf kılıf varmı alan kullanan...veya arka ksıma şeffaf jelatinde olabilir?
  • Aslında grafik performansı 9610 işlemcinin daha iyi. Snapdragon işlem gücü daha yüksek ama oyun grafik performansı bariz şekilde geri kalıyor. Ayrıca, hem A60'ın bataryası daha düşük. (Amoled ekran kullanmadığı için performansı daha da düşüyor.) Hem de işlemcideki grafik performansı daha düşük. Sonuçta işlem gücü daha zayıf işlemcilerde bile sorun çıkartmıyor.
    Kamera performansına gelince; kardeşimin a7 2018 modeline göre çok daha iyi gündüz çekimi var. Gündüz çekimini HDR kullanmadan 25 mp ile yapıyorum. Az ışıkta ise 12 mp kullanıyorum, fena olmadığını söyleyebilirim. Güncellemeden sonra daha iyi olduğuna dair yazılar okudum ama henüz bizim için güncelleme gelmedi.
    Ekran içinde bir şeyler söylemek isterim. Amoled ekran benim içinde çok önemli değildi ama kullandıkça farkı görüyorsunuz.
  • Yeni guncelleme geldi arkadaslar hint versiyona. Nisan guncellemesi. Parmak izi cok iyi artik. Basip cekme hikayesi de bitmis. Gayet duzgun calisiyo artik

• asendur A kullanıcısına yanıt
    Amoled i denedin ya artık emin ol diğer ekranlar sana oyuncak gibi gelecektir. Özellikle diğer ekranlardaki siyah olayı amoled ile kıyaslayınca benim için tam bir fiyasko. Amoled harici çok mecbur kalmadıkça asla telefon almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_ışık -- 29 Nisan 2019; 10:46:32 >
  • evolez E kullanıcısına yanıt
    Bende yapıyorum :) hindistan 6. Güncellemeyi aldı türkiye de tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-138 -- 29 Nisan 2019; 10:52:2 >
    Bende kurdum hindistan romunu. Güncellemeyi indiriyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 29 Nisan 2019; 11:4:23 >
    Bize ne zaman gelir acaba

• Arkadaşlar ismimi bilenler bilir eski samsung telefonlarından s1,s2,s4 ve note 5 forumlarından. Şu an 3.5-4 yıldır note 5 telefonumu kullanmaktayım ama yavaştan sorunlar ve beni terk etme başladı. herkesin dilinde olan redmi note 7 ile a50 arasında kaldım. ram, işlemci (nm) si ve batarya verimliliği konusunda a50 ağır bastı ama aslında samsunga kızgın olduğum bir sürü konu var ve artık pahalı modellere bakmak istemiyorum o yüzden tavsiye edecekler note 5 den geçince yaşayacağım veya göreceğim eksiklikler veya beni memnun edecek yanlar hakkında bilgi verebilecek var mı? ve redmi note 7 ile kıyaslayabilecek bir arkadaş 5-10 sayfa okudum ama saçma fanboyluklar dönmüş yine.
  • a50 yi an itibari ile hepsiburada bittibitiyor satıcısından almış bulunmaktayım inşallah kargoda farklı bi ürünle karşılaşmam
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.