Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel olmasına güzel de ileriye yönelik ekranda çok güzel burn atıyor, ghost atıyor o always on display özelliği...

Bence bir sürü app var piyasada app bakının... Ekranı riske atmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 29 Nisan 2019; 15:9:14 >
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    şimdi odini indirdim sam mobile a kayıt oldum india güncellemelerine baktım sadece sonuncusunu mu indirmeliyim 3.6 gb yoksa daha önceki firmwareleri de indirip önce onları mı kurmalıyım ?

Yapmak isteyenler için burada bi video var
    https://www.youtube.com/watch?v=IbKG-CagVD0
  • Calisan gcam linki veriyorum:https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/

Buradan "Arnova's Advanced 1.5" olani, bastan ikinci. Indirip kurabilirsiniz. Sadece gece modu ve portre modu calismamakta. onlarda gelecek yakinda.

4k video kayit yapabilirsiniz. fps degeriyle oynamayin, oldugu gibi kalsin.
  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt
    ben suan indiriyorum yarım saate kurmus olurum bilgi veririm
    şuan kurdum sıfırdan...smart swicth ile yedeklerimi geri yüklüyorum...tekrar bir güncelleme var onu telefondan indirip kuaracağım...türkiye romunda parmak izi cok skntılı bakalm bunda nasıl
  • opaksu91 O kullanıcısına yanıt
    Farkı göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-138

Hocam s9 dan itibaren eski samsungta eser kalmadı tercih edebilirsiniz note 7 bundan üstün bir cihaz değil redmi note 7 pro dersen o iyidir a50 den ama düz note 7 mi a50 mi derseniz a50
    Note 5 telefonumu an itibari ile sattım bugün yarın almam lazım şu an için kararım a50 den yana. Ben rahat durmayan adamım rootsuz telefon kullanamıyorum ve bu konular samsung da daha kolay tabi snapdragon olsa çok daha kolay olacak en azından knox a yakalanmama yöntemi var snapdragonda. Bildirim ledi olmaması beni üzdü ama kamera kenarından renklendirme yapacak uygulamalar var dediler kullanan var mı? ve de fiyat ne alemde internet ve mağaza fiyatları çok mu farklı internette 2300-2400 bandında ama mağazada daha mı pahalı
  • opaksu91 O kullanıcısına yanıt
    eline sağlık sadece son tarihli india yazılımını indirdin değil mi ?

sonuçları da merak ediyorum :) benim hala iniyor çok yavaş
    Hızlı indirme linki hindistan

https://samfrew.com/download/Galaxy__A50__/f9k3/INS/A505FDDU1ASD6/A505FODM1ASD6/

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsin_cepelli

Note 5 telefonumu an itibari ile sattım bugün yarın almam lazım şu an için kararım a50 den yana. Ben rahat durmayan adamım rootsuz telefon kullanamıyorum ve bu konular samsung da daha kolay tabi snapdragon olsa çok daha kolay olacak en azından knox a yakalanmama yöntemi var snapdragonda. Bildirim ledi olmaması beni üzdü ama kamera kenarından renklendirme yapacak uygulamalar var dediler kullanan var mı? ve de fiyat ne alemde internet ve mağaza fiyatları çok mu farklı internette 2300-2400 bandında ama mağazada daha mı pahalı

Alıntıları Göster
    Geçen hafta note 5 i elden 1200 e satıp n11 den 2400 e A50 aldım. Daha uyguna da vardı ama mate20 lite ile arasında çok kaldım. karar verene kadar fiyatlar yükseldi. Ben şahsen memnun kaldım bu telefondan. S4 te çok uğraşıyordum rom root işleri ile ama note 5 i hiç rootlamadım. Bunu da muhtemelen rootlamadan kullanacağım Hayırlı olsun size de şimdiden.

o verdiğin linktekini indirdim kurdum..sonra telefondan yazılım güncelleştirmesi geldi en son onu yükledim şimdi güncelliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Geçen hafta note 5 i elden 1200 e satıp n11 den 2400 e A50 aldım. Daha uyguna da vardı ama mate20 lite ile arasında çok kaldım. karar verene kadar fiyatlar yükseldi. Ben şahsen memnun kaldım bu telefondan. S4 te çok uğraşıyordum rom root işleri ile ama note 5 i hiç rootlamadım. Bunu da muhtemelen rootlamadan kullanacağım Hayırlı olsun size de şimdiden.

Alıntıları Göster
    Ben 1100 e verdim ucuza mı gitti :p şaka bi yana inşallah memnun kalırım. bende internetten alayım 2350-2400 arası fiyatlar var. Ben konuyu canlandırırım root ve değişik uygulamalar ile. Bi alayım forum da heyecanı arttırırım siz merak etmeyin. Samsung telefonlar üzerinde ihtisas yaptım rom yazmaya başlamıştım en son şimdi bu telefonda neler yapcaz bakalım

• muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt
    Samsungla rom root isleriyle ugrasilmaz. Belki guncellemeleri kestikten sonra. 2 sene sonra yani. 2 sene de hic telefon kullanmadim ama vardir bakalim herseyin ilki diyelim :)
  • Bizim güncellemelerle samsung Türkiye mi ilgileniyor. Hindistanın ne özelliği var ki durmadan güncelleme alıyor

• Kenya, Kamboçya ya güncelleme vermiş bize yok, telefondan soğudum, bohçacı gibi güncelleme dağıtıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar kullananlara sorularim var.

Turkcell vowifi ve volte calisiyor mu? (hindistan romu yuklendiginde dahi)

bir de mi 6'dan bu cihaza geçmeye değer mi? mi 6'da vowifi kullanilamiyor ve kamera performansi sadece manuel modda gunduz isiginda idare eder, ve focus problemi de var.

ne dersiniz?

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    Ben vowifi seçeneğini hiçi göremedim (sanırım operatör destekli oluyormuş.). Öte yandan volte kullanacaksanız tırt telekom kullanmayım, cihazlarınızı hiç tanımıyor. Bence bilerek de havuzu güncellemiyorlar, hem böylece telefon satma olanakları oluyor, hem de yetersiz altyapıya güzel kılıf oluyor...

Az kaldı, sözleşme bitsin elveda tırt telekom, elveda dertler... Vodafone düşünüyorum... Turkcell çok fahiş fiyatlara satıyor...
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    Mi 6 amiral gemisi. Kamerası iyi olması lazım. Optik sabitleyici var optik zoom var kamera konusunda bence o a50 den daha iyidir. İşlemcisi de daha güçlü. Ama öte yandan bakınca a50 daha yeni daha güncel bir telefon

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Volte yi açmak istiyorsanız sim kartınızı daha eski volte destekli telefona takip mesaj atıp açarsanız hattınıza aktif halde kalacaktır. A50 yı eşime aldım ama aktifleyemeyince kartı çıkarıp benim s6 ya taktım mesajı atıp açtırdım sonra kartı a50 ye takınca volte aktif oldu

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.