Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

a60 ın daha ucuza gelme ihtimali var birde tabi eğer çindeki 220 dolarlık fiyatla avrupaya gelirse. Ben kamera ve oyun performansına daha çok önem veriyorum o yüzden a60-a70 ten birine bakıyorum. a70 e o fiyatı vermek harbi kazık yemek olur benim için ama a60 ucuza gelirse operatörden taahhütle eski cihazımı verip alacam. a60 ın a50 den batarya, ekran ve ekranda parmak izi okuma gibi ciddi olarak eksikleri var. Fiyatı bu yüzden uygun.

@Krone
    a50 nin kamerası bırak 7 yi 6s ten bile iyi değil. 4k yı geçtim 1080p 60 fps bile çekemeyen, ois olmayan, geceleri çamur gibi çeken detay yoksunu bir kamera var samsungun orta segment cihazlarında. a60-a70 teki 32 mp lerde pek başarılı değil. ben 6s ten geçecem 6s ten sonra en çok kamerayı arayacağım.
    bir tek pil performansı için cihaz değiştirmek de pek mantıklı olmaz sanırım. günlük kullanımda oyun zaten oynamıyorum. kamera söylediğiniz gibiyse sanırım caydım bu işten :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a60 ucuza geldi zaten. Daha ucuza cikti yani. Turkiye de sacmalamazlarsa daha ucuza gelecegi kesin.

6s le olan kiyaslamaya gelince de buradan atip tutmucam. bulunca 6s le kiyaslama fotografi aticam bi kac tane. Hangisi camur gorelim, herkez de gorsun, degil mi?
  • Bende 6 var.

• Kardeşim boşa savunma şu samsungu ya orta segment kameraları kötü işte. Sen bana bulursun bir video atarsın ben sana bulur bir video atarım uzar gider. Ben 1-2 video izledim ve kamerasını beğenmedim. Ek olarak odaklanmayı çok yavaş yapıyor samsung telefonlar onun sebebinide anlayamadım.

Dakika 5.48 de evlerin detayları bile yok a50 de. Dakika 9.11 de de gece çekimi var.

@Krone
    İphone 6 çok eskidi artık bence para ediyorsan satıp a50-a60 tan birine geçebilirsin. 1 gb ramden kurtulunca rahatlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Nisan 2019; 2:11:53 >

• quote:

Kardeşim boşa savunma şu samsungu ya orta segment kameraları kötü işte. Sen bana bulursun bir video atarsın ben sana bulur bir video atarım uzar gider. Ben 1-2 video izledim ve kamerasını beğenmedim. Ek olarak odaklanmayı çok yavaş yapıyor samsung telefonlar onun sebebinide anlayamadım.

Dakika 5.48 de evlerin detayları bile yok a50 de. Dakika 9.11 de de gece çekimi var.

@Krone
    İphone 6 çok eskidi artık bence para ediyorsan satıp a50-a60 tan birine geçebilirsin. 1 gb ramden kurtulunca rahatlarsın.
    Kamera konusunda Redmi note 7 ve note 7 pro ağır şekilde ezer A50 yi birinde Samsung isocell GM1 diğerinde Sony IMX586 var bunlar çok çok iyi sensörler + stabil gcam ile performansları nirvanaya çıkıyor.

Şurada ki A50 kullanıcıları canlı canlı iki cihazı gcam ile test etme şansı bulsalar ellerinde ki A50 nin kamerasına lanet ederler

• IntelKILLER I kullanıcısına yanıt
    a60-a70 4k çekebiliyor ve snapdragon 675 de daha gelişmiş görüntü işleme teknolojisi var. Bu yüzden daha kaliteli olacağını düşünüyordum. Samsung onlara 32 mp koymuş ama yine dandik sensör herhalde çünkü onlarda çok iyi değil. 1600 liralık gm9 prodaki kamera efsane olmuş keşke samsung general mobile kadar kaliteli sensör koysaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Nisan 2019; 2:21:47 >
  • quote:

a60-a70 4k çekebiliyor ve snapdragon 675 de daha gelişmiş görüntü işleme teknolojisi var. Bu yüzden daha kaliteli olacağını düşünüyordum. Samsung onlara 32 mp koymuş ama yine dandik sensör herhalde çünkü onlarda çok iyi değil. 1600 liralık gm9 prodaki kamera efsane olmuş keşke samsung general mobile kadar kaliteli sensör koysaymış
    Olay MP de değil sensörde bitiyor işte. Mesela bir kişi çıkıp A50 de hangi sensörlerin kullanıldığını söylebilir mi? var mı yani öyle bir kaynak? tabi ki yok. Anca diyafram aralığı, kaç mp olduğu vs. sensör bilgisi yok çünkü sensör kötü bu kadar basit.

Samsung inanılmaz kar odaklı bir şirket bir yerden verirken diğer taraftan alır o yüzden amiral gemisi dışında hiç bir samsung telefona bulaşmam.

Bende mecburiyetten bulaşacam. Operatörde veya cihaz değişimi kampanyalarında pek alternatif olmuyor. Bataryası, ekranı iyi olsun, arayüz akıcı olsun, kameradan bir beklentim yok diyenler için a50 iyi cihaz. Ben daha iyi oyun performansı ve daha iyi arka kameradan ötürü a60 bekleme kararı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Nisan 2019; 2:43:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_ışık

Mi 6 amiral gemisi. Kamerası iyi olması lazım. Optik sabitleyici var optik zoom var kamera konusunda bence o a50 den daha iyidir. İşlemcisi de daha güçlü. Ama öte yandan bakınca a50 daha yeni daha güncel bir telefon
    Evet mi 6 amiral gemisi, fotograf ve ışık bilgim oldugu icin manuel çekimlerde de cok iyi fotograflar cekiyorum zaten. Ama düşük ışıkta üzüyor. Slow motion'da focus problemi var. Güncelleme sıkıntısı yok pie betası yeni geldi, ki xiaomi'de önemli olan miui güncellemesi. miui 11'de alacak hatta 12'yi bile alır.

Oto modda ve düşük ışıktaki performansını merak etmiştim a50'nin. biraz araştırınca nfc olmadığını gördüm. vowifi'de yokmuş henüz. eledim şu an, lenovo z6 pro'yu bekleyeceğim sanırım.

edit : yukarda kamera tartısması dönmüş zaten, hic bulasmayayım ben a50'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 30 Nisan 2019; 4:11:25 >

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    Lenovo son çıkardığı telefonları ülkemize getirse baya iyi satar ama sony gibi çıktılar herhalde tr pazarından.

A50 de nfc yok, globalde bazı ülkelerde nfc li a50 liler satılıyor galiba ama ülkemizdekinde yokmuş.

A50 yi daha çok performans, akıcılık, ekran kalitesi ve batarya için tercih etmek lazım. Gm9 proya bakmanı öneririm kamerası o fiyatta en iyisi hatta 2500 e kadar çoğu cihazdan iyi olabilir.

• quote:

Lenovo son çıkardığı telefonları ülkemize getirse baya iyi satar ama sony gibi çıktılar herhalde tr pazarından.

A50 de nfc yok, globalde bazı ülkelerde nfc li a50 liler satılıyor galiba ama ülkemizdekinde yokmuş.

A50 yi daha çok performans, akıcılık, ekran kalitesi ve batarya için tercih etmek lazım. Gm9 proya bakmanı öneririm kamerası o fiyatta en iyisi hatta 2500 e kadar çoğu cihazdan iyi olabilir.
    dostum mi 6 var bende, o fiyat aralığında hala mi 6 hepsinden üstün sen bana sd660'lı, 4gb ramli, adreno 512'li cihaz öneriyorsun. xiaomi mi a2 gm9 pro'dan daha ucuz ve daha iyi bu arada.

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    mi 6 öyle hala çok iyi ama tasarımı berbat. mi a2 daha iyi değil bu arada o batarya süreleriyle 3800 bataryalı gm9 proya rakip olamaz
  • Bilader ben video falan koyarim demedim. Sen 6s ten bile kotu deyince sidik yarisina girmemek icin belgeyle konusucam sana dedim. 6s denk gelince cekip bir iki fotograf koyarim buraya goruruz dedim. Almam arkadas xiaomi falan 1000 lira olsa yine almam. Arkadasimda gorsem xiaomi arkadasligi keserim o derece :) Cok telefonunu kullandim 6a dan mix3 e kadar.

Samsung amiral gemi seviyesi haric boyle demistim 4-5 sene once a50 yutturdu bana lafimi. A50 olmus kardesim. su an 2300 lira civarina olmus bi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolez -- 30 Nisan 2019; 7:26:9 >
    Arastirsan sende bulursun devlet sırrı sanki a50 de sony imx 576 sensör var

• evolez E kullanıcısına yanıt
    Alma zaten ben sana xiaomi al mı diyorum Xiaomi daha ucuz telefonlarına daha iyi sensör koyuyorsa Samsung da koysun sonuçta daha pahalı. Neyse uzatmaya gerek yok sen a50 ile 1080p 30 fps çeker koyarsın ben sana 4k 60fps oisle çeker koyarım. Bu arada 2015 telefonu 6s Ben zaten A60 ı bekliyorum olmadı A70 alacam. A70 de gereksiz büyük 16.4 cm nedir

• cevir kazi yanmasin. simdi de 2015 telefonu oldu. onu bastan dusunup soylemiyecektin o zaman 6s iyi falan diye. Stock kamera app leri ile samsung bariz ustun redmi note 7 den koydum buraya video karsilastirmasi. Hemde sirf video karsilastirmasi guzel is cikarmis cocuk herseyi denemis. normal fotograf, ai li fotograf. akla gelebilecek butun senaryolari denemis. ai de falan goruyoruz ustun(!) xiaomi yazilimcilarini. gcam deniyo, gcam samsungda da ayni isi yapiyo artiyo fotograf kalitesi. 4k da geliyo. Farkli yazilimlara girdikmi 1080p 60fps ide koyucam ben sana merak etme.

Samsung ne koymus ne koymamis umrumda degil. Babamin sirketi falan da degil. Redmi note 7 2000 lira ediyosa a50 de bu paralari eder nokta. Koysun xiaomide amoled panel. Ekrandan parmak izi sensoru, reklamsiz yazilimda. Gorelim bakalim kac paraya verecek. Sensorde sensor. Gorende p30 pro sensoru sanir. 1tik iyi 1 tik kotu. Fotografi cekip resim sergisi yapacaksiniz sanki. instagram yine nokta :)
    Tmm knk a50 en iyisi 2015 cihazı dedik diye çevir kazı yanmasın diyorsun ne alaka? Ben 4 yıllık cihaz daha iyi çekiyor diyorum

Neyse ben böyle tartışmalara girince iki tarafında bir şey kazanamayacağını bildiğim için kısa kesiyorum. Ben daha iyi oyun performansı ve daha iyi arka kamera performansına sahip olduğunu düşündüğüm için galaxy A60 ı bekliyorum.

• mrthll M kullanıcısına yanıt
    Şu haberleri sanki bugüne kadar telefon hiç güncelleme almamış gibi yapıyorlar ya hayret ediyorum. Ulan aç bir bak sammobile da sadece Hindistan'da mı aldı? Liste diz boyu, bir biz yokuz. Hindistan aldı, diğer ülkelere dağıtılacak mantığı nedir?

Dağıtacak adam diğer ülkeler çatır çatır 5.kez güncelleme alırken dağıtırdı. Samsung Türkiye her zamanki gibi ense vesselam...
    Hocam bırak, laf anlatma... Engelle gitsin. Hem şöyle böyle diyor, hem de a70 alacağım diyor. Bırak allasen...

Telefonun arayüzüne o kadar reklamı samsung da doldursa, kıssa ekrandan, sensörün kralını dayar. Adamlar bir xiaomi değil, önce bunu ortaya koymak lazım. Dünya'da bugün telefonda 1 Apple, 2 Samsung BİTTİ! Haliyle isimden kazanıyor, fiyat artınca da orta segment satabilmek için özellik kısıyor. Aynısı bugün xiaomi de olsun da koyabiliyor mu o fiyattaki telefona o sensörü hep beraber görelim...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.