Şimdi Ara

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.558
Cevap
95
Favori
1.036.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş ne 4k videoymuş 1080 60 fps imiş. Normal full hd videolar neyimize yetmiyor anlamadım. Bende s6 var 4 yıldır hayatta 4k video çekmedim hep normal hd çektim. 4k çeksem ne yazar bir kaç dakikalık video boyutu 700-800 mb oluyor. Yer kaplamasın diye daha düşüğü tercih ediyorum. Onu geçtim o videoları da 4k televizyon olmadan da ne edeyim. Bizim ülke o konuda geri bunu kabullenelim. İnternet paketimiz bitmesin diye youtube video çözünürlüğünü 360-480p ye indirip izliyoruz. Hadi indirmedik diyelim bu sefer de video takıla takıla gidiyor. İnternet hızımız bile buna uygun değil. O yüzden hd bize yeter kardeşim. Bazı adamların evinde daha tüplü televizyon var ama cebinde iphone x var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_ışık -- 30 Nisan 2019; 8:59:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10 da delikli ekran kamera kullanıyor ama onun ekranı lcd değil amoled ekran. Bir de gsm arenada a60 in kamerası 0.8µm pixel görünüyor. A50 ise 0.9µm o yüzden video çekimine bişey demeyecem çünkü 4k koymuş ama fotoğraf açısından pek bir ciddi fark olmayacaktır diyorum. Sırf kamera için a60 diyorsunuz da iyice bir araştırın derim o da sizi hayal kırıklığına uğratacaktır

• Arkadaşlar Merhaba;

Videolarda görünün çentik kenarı bildirim ışığı olayını çözdüm. Programın ismi Always on Edge, Ücretli ve ücretsiz sürümü var ben 1.99 tl verip aldım. Bence gayet başarılı. ayarlarını tam yaparsanız performansı süper, böylece bildirim ışığı sorunumuz çözülmüştür.

2. olarak Gcam ile 4k video çekip üşenmeden bu sabah 4k sony tv de izledim :) sonuç telefon 4k video çekiyoor. Söylemesi ayıp a50 güzel çekmiş yada bizim a50 gene kötüdür 30 fps çekmiştirde (:)) sony benim video yu düzeltmiştir. Biz bu telefonu alanlar olarak gayet memnunuz, almak istemeyenler yada başka cihaz isteyenler kendi forumlarını açıp orda konuşabilir. ancak konuda kirlilik yaratmayın. burada amacımız telefondan en yksek verim için paylaşım yapmak. yukardaki arkadaşın dediği gibi benim xiami gibi bir telefona verecek param yok. Bu arada a50 ikinci iş telefonum diğeri İphone 8plus. Tabiki 5-6 bin liralık telefonla 2300 verdiğim telefonu kıyaslamak gibi bir saçmalık yapmam. Ancak tek kelime ipohe 8 plus tan ne kadar memnunsam a50 den de o kadar memnunum. oyunları sadece a50 de oynuyorum :) mesela bu aralar rivas stars oynuyorum günde en az 2-3 saat ekran olarak 6,5 - 7 çok rahat alıyorum 30 dk kadar da pubg oynama dahil

Turkcell kullanıyorum. Volte ve Wowifi çalışıyor. Volteyi avea hattımla denedim onda da çalışıyor. Sadece wowifi çalışmıyor çünkü türk telekom desteklemiyor. Volte, bildirim ışığı ve 4k çözüldüğüne göre sıradaki konumuz ne :)

• i_ışık İ kullanıcısına yanıt
    kardeşim bildirim sorununu çözdüm. Türk Telekom'un güvenli internet hizmetini kapattım. Bildirimler düzenli bir şekilde gelmeye başladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
    Arkadas samsung acayip kar odakliymis mis mista mis mis... Xiaomi amme hizmeti yapiyo, veriyo belese hatta serviside ucretsiz :). Hicbirisine bi dusmanligim falan yok. Iyide is yapti xiaomi, bizim gibi dolarin tavan oldugu, alim gucu dusuk ulkeler icin iyi bir alternatif. Yalniz ne b.k olduklarini onlarda belli etti. Yavas yavas calisip yarattilar once pazarlarini, olusturdular fanboylarini, sonra neymis bizde artik yuksek fiyattan saticaz falan demeye basladilar. Nabiz yokluyolar. Yani al birini vur otekine.

Onun icin gerek yok. Girmem boyle konulara da, birisi mate 20 lite cok ustun der. Ustunde degilmis cok ustunmus. Digeri 2015 model cihaza daha iyi der. Boyle oluncada dayanamiyo insan. Neyse koyalim gitsin. Cevap yok bundan sonra
  • nataraj marble kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman. İnce bir detay kimsenin aklına gelmez o aklımızda olsun o zaman başkalarının başına gelse çözüm olsun bu

• A50 nin gcam ile fotoğraf performansı nasıl

Türk Telekom bu telefon için şu an biraz sorun. Henüz Türk Telekom sistemlerine bu telefonu tanıtmadı. O yüzden 4G paket alımlarında ve Volte hizmetini açmada sorun var.

• Şu telefonun düşük ışık performansı iyi olsaydı çok güzel olacaktı :)

• nataraj marble kullanıcısına yanıt
    Volteyi açtım ben. Sim kartı samsung s6 ya taktım mesajı gönderip açtım hatta tanımlanıyor telefona değil. A50 de şu an aktif kullanıyorum volteyi

benim diğer telefonda volte yoktu. Artık sisteme tanıtılmasını bekleyeceğim.

• Gcam dediginiz uygulamayı ben bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ZST1983

Arkadaşlar Merhaba;

Videolarda görünün çentik kenarı bildirim ışığı olayını çözdüm. Programın ismi Always on Edge, Ücretli ve ücretsiz sürümü var ben 1.99 tl verip aldım. Bence gayet başarılı. ayarlarını tam yaparsanız performansı süper, böylece bildirim ışığı sorunumuz çözülmüştür.

2. olarak Gcam ile 4k video çekip üşenmeden bu sabah 4k sony tv de izledim :) sonuç telefon 4k video çekiyoor. Söylemesi ayıp a50 güzel çekmiş yada bizim a50 gene kötüdür 30 fps çekmiştirde (:)) sony benim video yu düzeltmiştir. Biz bu telefonu alanlar olarak gayet memnunuz, almak istemeyenler yada başka cihaz isteyenler kendi forumlarını açıp orda konuşabilir. ancak konuda kirlilik yaratmayın. burada amacımız telefondan en yksek verim için paylaşım yapmak. yukardaki arkadaşın dediği gibi benim xiami gibi bir telefona verecek param yok. Bu arada a50 ikinci iş telefonum diğeri İphone 8plus. Tabiki 5-6 bin liralık telefonla 2300 verdiğim telefonu kıyaslamak gibi bir saçmalık yapmam. Ancak tek kelime ipohe 8 plus tan ne kadar memnunsam a50 den de o kadar memnunum. oyunları sadece a50 de oynuyorum :) mesela bu aralar rivas stars oynuyorum günde en az 2-3 saat ekran olarak 6,5 - 7 çok rahat alıyorum 30 dk kadar da pubg oynama dahil

Turkcell kullanıyorum. Volte ve Wowifi çalışıyor. Volteyi avea hattımla denedim onda da çalışıyor. Sadece wowifi çalışmıyor çünkü türk telekom desteklemiyor. Volte, bildirim ışığı ve 4k çözüldüğüne göre sıradaki konumuz ne :)
    Bu always on edge uygulamasinin ayarlarini paylasirmisin. Dun denedim ben biraz olmadi bi turlu istedigim gibi. Hani su centik yuksekligini, iviri ziviri girdigimiz rakamlari.

• ZST1983 Z kullanıcısına yanıt
    aynen bu bildirim için ayarlarını söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-138

Arastirsan sende bulursun devlet sırrı sanki a50 de sony imx 576 sensör var
    Link?

Yani bende 4k kullanmam ama kamera yeteneklerinin fazla olması kameranın iyi olduğunu gösterir. Ben a50 nin kamerasının karşılaştırma videolarına baktım p30 lite ve redmi note 7 prodan daha kötü fotoğraflar çekiyor. Şu videoyu izledikten sonra ben a50 den soğudum. a60 ın daha iyi çekeceğini düşünerek ona yöneldim.

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

Gsmarena daha a60 a amoled ekran yazıyor. Telefon daha çıkmadığı için güncellememişler bilgileri. a60 ın arka kamerası a70 teki ile aynıdır herhalde ikiside 32 mp. Bildiğim kadarıyla megapiksel yükseldikçe µm düşüyor. Veya tam tersi oluyor. s10 da ana kamera 12 mp 1.4µm mesela. A60 ı sadece kamera için düşünmüyorum. Snapdragon 675 in etkisi büyük. Yoksa a60, a50 den batarya olarak daha düşük. A60 ın 2200 gibi ucuza gelme durumuda var. Cihaz değişim kampanyasıyla aldığımda baya kar edebilirim. Ama a50 yi 2850 den saydıkları için telefon baya pahalıya geliyor. Yoksa 2300'e gayet iyi telefon a50. Öte yandan a70 te 1 ay sonra 2800 lere düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Nisan 2019; 9:51:52 >

• muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Calisan gcam linki veriyorum:https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/

Buradan "Arnova's Advanced 1.5" olani, bastan ikinci. Indirip kurabilirsiniz. Sadece gece modu ve portre modu calismamakta. onlarda gelecek yakinda. Fakat rootsuz zor gibi gece modu ve portre nin gelmesi. Samsung bu yuzden kotu. Cok zorlastiriyo isleri, telefonun orasiyla burasiyla oynamayi seven kullaniciyi. Onuda guvenlik icin abd gibi ulkelerde elini kollunu sallayarak is yapabilmesi icin

4k video kayit yapabilirsiniz. fps degeriyle oynamayin, oldugu gibi kalsin.
  • IntelKILLER I kullanıcısına yanıt
    Al bakim kanlı canlı

Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-138 -- 30 Nisan 2019; 9:56:19 >
  • Beyler a50 acaba sene sonuna kadar ne kadar düşer. Anneme alayım diyorum. A30 ile arasında kaldım

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt
    Samsung A7 2018 ve A9 2018 modellerinde Sony Exmor (IMX576) sensör kullanmıştı. Muhtemelen yeni cihazlarda da aynı sensörü kullanmıştır. Bu P20 pro ve Mi Mix 3 modellerinde kullanılan ön kamera ile aynı ve oldukça iyi bir sensör. A50 yi bilmiyorum ama A60 bu sensörü kullanacak diye okumuştum.
    Ben kamera probleminin donanımdan çok yazılım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. A7 deki problemleri A9 kullananlar yaşamıyor. Ayrıca Teknoseyir A9 incelemesinde iki farklı güncelleme ile fotoğraflar çekmişler ve aralarındaki farkı oldukça iyi anlatmışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.