Arka plan uygulamalarını azaltmış büyük oranda. Aynı zamanda kernelin task killeri çok agresif. Bana baya sıkıntı çıkardı sürekli programlarımı kapatıyordu izin vermeme rağmen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 28 Mart 2022; 1:17:16 > |
Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (608. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O sorun 707 ile düzeltildi galiba şuan sıkıntı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün büyük güncellemeyi yükledim herhangi bir sorun yaşamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A51 one ui 4 güncellemesi almış. Umarım bize düzgün bir portlama yaparlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A50 için en kasmayan , en hızlı android 11 bulunan sürüm hangi sürüm ? 2021 temmuz sürümü vb. Söyleyebilirsiniz cihaza kurmayı düşünüyorum .
Çoğusunu denedim, fresh 3.4.3 bu konuda en iyisi.
Yok hocam rom demiyorum , şuan'a kadar telefonu en hızlı çalıştıran orjinal sürüm hangisi ? Mesala 2021 Eylül sürümü fln , ona göre odin üzerinden telefona format atıp kuracam eski sürümü yeni sürümler çok kasıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm_01 -- 29 Mart 2022; 19:21:8 >
Az önce büyük bir umutla telefona format attım ve odin üzerinden 2021 temmuz sürümünü kurmak için hazırlandım fakat ne yazık ki işlem başarısız oldu bunun sebebi benim son güncellemeleri yapmam ile beraber telefonun binary 9 kodlama sistemini yükselmesinden dolayı meydana geldi , benim yükleyeceğim sürüm binary 8 kodlama sisteminde kaldığı için telefon bu yazılımı kabul etmedi yani kısacası eski yazılımları kurmak telefonu güncelleyen herkes için artık imkansız hale gelmiş olabilir çünkü kodlama sistemi sürekli değişiyor ve bu yüzden yapacak birşey yok :( tabi ki çeşitli bypass yöntemleri var fakat bu yöntemleri denedim olmadı olsa bile telefona zarar verceği görüşündeyim o yüzden gerek yok . Sanırım temmuz sürümünden vazgeçtim binary 9 destekli ağustos sürümünü yükleyebilirim belki önerisini olan yazabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
3 yıl sonra mükemmel çalışan tel, halen taş gibi, hiç yarı yolda bırakmadı beni. halen kullanmaya devam.
rom : fresh 3.4.3
kernel: mint beta 717
bu arada kanalıma abone olursanız sevinirim
TuranCen Yenidenyoutube
inanılmaz hızlı A50. 👍fresh rom artı mint kernel sağ olsunhttps://www.youtube.com/watch?v=aaYW-wOsfzk&t=56s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 29 Mart 2022; 21:59:37 > -
Stock hantallığını ancak custom rom yükleyerek hissedebilirsiniz, bu vakitten sonra çekilecek dert değil.
Sanırım uzun ömürlü tek çözüm yolu rom atmak ,birde birşey sormak istiyorum az önce internette gördüm root ve rom atanlara karşı yeni telefonlarda knox sayacı diye bir zımbırtı varmış değeri "1" olduğu zaman telefon özelliklerinin yarısından fazlası çalışmıyormuş , bu sayaçtan nasıl kurtulacaz rom attığımız zaman ; sağlam bir rehber video fln paylaşırsanız çok iyi olur.
Kullandığınız uygulamaları araştırıp karar verebilirsiniz, Samsung health, Samsung pass vs çalışmıyor, rehber olarak xda forumu öneririm, sırasıyla bootloader kilidini kaldırmak, twrp yüklemek ardından harici bir karta rom dosyasını atıp yüklemek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 29 Mart 2022; 23:37:55 >
Beta sürümüne nasıl katıldın?
Telegram sayfasında hepsini paylaşıyor. Katılma gibi bir dert yok.
-
Fresh geliyor bir de snake os yeni güncelleme paylaşacak v 4.2 önceki sürümlerde olan hatalar giderilmiş denemeye değer diye düşünüyorum
Hocam fresh romda roottan dolayı çalışmaya hiç app veya dahili uygulama yok hepsi çalışıyor ancak roottan sonra tekrar stock rom kurarsan güvenli klasör çalışmaz bilgin olsun
Rom yükleyecekler için şöyle bir rehber hazırlayım istedim önce kurmak istediğiniz romu ve Samsung Multi disabler yamasını tele indirin harici yada dahili hafızaya indirdiğiniz romu atın daha sonra ayarlar geliştirici seçeneği aktif edin ve burada OEM kilit açmayı aktif edin daha sonra A50 için uygun olan twrp tar dosyasını indirin ki bu xda da var veya Google yazıp bulabilirsin telefonu kapatın ve telefonu PC yardımı ile download moda alın download moda nasıl alınır USB kablosunu telefona PC yardımı ile bağlandığınızda ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda basarsanız tel download moda girer download moda girince en oem kilit açmanın yani bootloader'in kilitli olduğunu görürsünüz ses açma tuşuna uzun basıp bootloader ekranına girin ve oradaki bootloader açma işlemini gerçekleştirin tekrar download ekranına dönüp Odin programını açın ONEMLİ!! odin'de auto reboot sekmesinde ki tiki kaldırın yoksa flashlamadan sonra tel yeniden başlar twrp tar dosyasını odin'de AP bölümüne yerleştirin bilgisayarın telefonu görmesi için önceden Samsung USB driver'larının kurulu olması gerekmekte bunu unutmayın sonra twrp tar dosyasını telefona flashlayın flashlama bitince USB kabloyu telefondan çıkarın ve sırasıyla şu işlemi dikkatli bir şekilde yapın ses kısma ve açma kapama tuşuna 7 saniye basılı tutun telefon siyah ekran olunca hemen parmağınızla ses açma tuşuna basın samsung logosu gelince parmağınızı güç tuşundan çekin sadece ses açma tuşu basılı kalsın bir müddet sonra telefon twrp moda girmiş olacak twrp moda girince ilk olarak Samsung Multi disabler flashlayın ardından wipe bölümüne girin burada şu klasörleri seçin ve işleme devam edin data\system\dalvik cache\cache bunları işaretleyip wipe işlemini yapın asla asla product\vendor ve dahili hafızaya format yani wipe işlemi yapmayın sonra indirdiğiniz romu hangi hafıza da ise bulup kurun kurma işlemi biraz uzun sürecek sabırla bekleyin tel açılınca kurulum işlemlerini yapın
-
Eksik olan kısım varsa ustalar ekleme yapsın
Çok güzel anlattında, umarım bu yazıya bakarak yapmaya çalışan olmaz, çünkü tel bir brick oldumu, pc olmadan, hayatta açılmıyor, android 11 de artık usb pcye takıp öyle recovery ekranı açılıyor, buna dikkat etmek lazım.
-
Hocam bu rehber olsun rom kurmada ön bilgi olsun diye yazılmış bir yazı tabi ki rom kuracak arkadaşlar detaylı bir şekilde bu işlemin nasıl yapıldığını araştırmadan bu işlere hiç bulaşmasınlar zira senin de dediğin gibi tel brick olursa o zaman işler sakata biner bunun olmasını kimse istemez büyük harflerle yazacağım özür dilerim TECRÜBESİ OLMAYAN VEYA BU İŞLERDEN HİÇ ANLAMAYAN ARKADAŞLAR BU İŞE HİÇ BULAŞMASIN saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atila-35 -- 30 Mart 2022; 16:47:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X