Merhaba. 2.uygulama olarak kullandığımı whatsapp'tan resim, video gönderemiyorum. dosya biçimi desteklenmiyor hatası veriyor. whatsapp'ı kaldırıp yeniden kurdum 2 - 3 gündür sorun yoktu. bugün yine aynı hatayı vermeyi başladı. Çözümünü bilen varmıdır? |
Samsung Galaxy A51 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (71. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar. A51 ilk çıktığı zaman aldım. 2 gündür kendi kendine kapanıp samsung yazısında kalıyor 3-5 dk geçtikten sonra yeniden başlatılmış gibi açılıyor. Batarya değil . Çünkü telefonda oyun oynanilmadi. Sıradan bir kullanıcıyım. Telefon görüşmesi resim çekme arada sosyal medya.
Sorun neyden kaynaklı olabilir acaba? Fikirlerinizi paylaşır mısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, 2 hafta önce eşime a51 aldim, aldığımızda sorun yoktu, telefon da hiç öyle düşmedi falan, fakat dün fark ettik, uzun zamandır kamerayı kullanmiyorduk, kamerayı açmıyor telefon, siyah ekranda kalıyor, kamera basarisiz hatası veriyor, kamera ile ilgili olan hiçbir şey çalışmıyor mesala görüntülü görüşme, sadece flaş calisiyor, kamerayı durmaya zorladım falan hepsini denedim maalesef olmadı, sizce nedir bu sorun, acaba değişim ya da iade alabilir miyim sonuçta 2 haftalık telefon ve çok can sıkıcı bir durum.
Ayrıca fabrika ayarlarına falan da döndüm yine de olmadı.
Bu cihazı önerecek olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihazı önerecek olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır ben kullanıyorum tavsiye etmem a52' nin akıcılığını perfonmasını görünce a51 leş gibi geldi a51' de gerçekten samsung yazılım optimizasyona önem vermiyor telefonu duvara atarsın sinirden instada story çekersin kasar insta efektlerini denersin kasar alma sakın leş üstü bir telefon optimizasyon tarafından işlemciden de olabilir.
-
Arkadaslar bu a51 de takvimde bayram günleri neden görünmüyor.
Merhaba arkadaşlar cihazın 8/256 seçeneğini 3100 liraya almayı düşünüyorum önerir misiniz uzun kullanımda nasıl ? Donma,kasma vb. diyen bir çok yorum okudum aktif kullananlar olarak önerir misiniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: agilsMerhaba arkadaşlar cihazın 8/256 seçeneğini 3100 liraya almayı düşünüyorum önerir misiniz uzun kullanımda nasıl ? Donma,kasma vb. diyen bir çok yorum okudum aktif kullananlar olarak önerir misiniz ?
128/6 gb ile 256/8 gb arasında bir fark var mı hocam?
Arkadaşa aynı cihazı aldırdım. Sanırım sizde hb den alacaksınız. Ben cihazın boyutunu vs çok beğeniyorum ama kamerasını beğenmedim. Bende note 8 pro var. Onunla kıyaslama yaptım. A51 renklerle aşırı oynuyor. Doğallığını bozuyor..
1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum telefonu , buradaki yazılan hatalar yok.Cihaz kaynaklı hatalar olabilir.Servise götürmenizde fayda var
-
3000-3500 arası cihaz bakıyorum dönüp dolaşıp 8/256 a51de karar kılıyorum her seferinde. Poco, xionomi gibi cihazların yazılım sorunlarından bıkmış millet. Sadece mi note 9s yakın geldi oda NFC barındırmıyor. Eski bir cihaz olsa da efsaneyi kaçırmayım.
-
Xiaomi Redmi Note 8’den geçiyorum bakalım cihaz nasıl. 4-5 gün oluyor kargoya verilmemiş hala bayramın gireceği tuttu ;)
Arkadaşlar a51 cihazım hızlı şarj acik olmasına rağmen geç şarj oluyor. Neden böyle, sizdede böylemi. Yardımcı olurmusunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Koraytmnn
Arkadaşlar a51 cihazım hızlı şarj acik olmasına rağmen geç şarj oluyor. Neden böyle, sizdede böylemi. Yardımcı olurmusunuzHocam aynı telefon bende var sıfırdan şarja takınca 1 saat 52 dakikada dolar yazıyor. Sizde ne kadar zaman yazıyor?
-
Andoroid pişmanlıktır arkadaşlar genel olarak söylüyorum, 1,5 sene kadar a51 kullanıp dayanamayıp, mi pro 8 e geçtim, daha da beterini yaşıyorum. En yakın sürede iphone geçiş yapacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şarj cihazını değiştir. Ben öyle yaptım sorun çözüldü. Ücretsiz verdikleri cihazlar bazen bozuk ya da kalitesiz olabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç sarj cihazı ile denedm aynı gbi. Senin suan 0 dan tam dolum süresi kac diyor
Aynı gbi bana cok geldi sanki hızlı sarj da bide. Hızlısarji kapatinca da pek bisey oynamiyor. Nasil bi sistem yapmislarsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X