Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.964
Cevap
93
Favori
538.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chelisky_

Cihazı kargoya vermişler. Büyük ihtimalle yarın gelir.

Forumun ilk goz agrisi olacak galiba:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgahand T kullanıcısına yanıt

28 Martta siyah olanı bende samsung shoptan aldım tedarik yok dedikleri için pazartesi siparişi iptal ettim.

Bugün n11 üzerinde mobimbo diye bir firma var ellerinde mavi renk gözüküyordu. Sipariş geçtim. Hemen kargoya vermişler. Mağaza ile görüştüm siyah renkte stok sorunu varmış. Mavi renk varmış şu an sadece.

• vfnv kullanıcısına yanıt

Neden çok mesafelisiniz çinlilere? mesela ben 3 senedir Mi Note 3 kullanıyorum, gayet de iyi performanslı cihaz ama korumasız kullandığım için hem ön ekran hem de arka cam kırık, pil de biraz az dayanmaya başladı değiştirme sebebim bu. Cihaz sd660 işlemci 6 gb ram ve 128 roma sahip, performans yönünde halen piyasa ortalamalarında diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. En kısa sürede değerlendirmesini yaparım inşallah.

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın  

hocam ben çok araştırdım samsung galaxy s20 fe için ısınma sorunu bi nebze de olsun çözülmüş dediler 256gb versiyonu ~5200 tl civarına alınabilecek en iyi modellerden .

• quote:

Orijinalden alıntı: faithme

hocam ben çok araştırdım samsung galaxy s20 fe için ısınma sorunu bi nebze de olsun çözülmüş dediler 256gb versiyonu ~5200 tl civarına alınabilecek en iyi modellerden .

Hocam snapdragonlusu geliyor fe nin islecisni degistridiler.
    Problemli telefon o bulasmayin a72 alin ondan daha ucuza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence performans olarak cidden Fiyatına göre mükemmel donanımlar veriyor xiaomi
    Ama yazılım olarak bir Samsung değil
    Iki yıl kadar mi6 kullandım 3 aydır da s10 Plus kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yazilim ve veri güvenliği acısından güvenmiyorum.

• Burada A52 Bakanlar S20Fe Snapdragon versiyonu gelse bu bütçede alabileceklerini sanıyorlar en az 6000tl olur o telefon.

• Lafımı geri alıyorum en az 7000tl. Almanya ve diğer ülkelerde 700 Eurodan çıkıyor. A52 100tl artarken ağlayan insanlar 700Euro veremez bir telefona.
    A52 350Euro S20Fe Snapdragon 700 Euro.

• Turkiyeye s20fe sd gelmez bence.

• Bence de SD 865 işlemcili S20 FE getirmezler. Eğer gelirse bile özel fiyatlandırma yapamazlar o cihaza. Dolayısıyla kimse almaz. Diğer ülkelerde müşterisi çok zaten.

• S20 FE 1 ay kullandım Snapdragon olsa hiç bir sorun olmazdı. Çünkü yurt dışında ki Snapdragonlu cihazlarda hiç sorun yoktu. Görüntülü görüşmede ısınıyordu ateş gibi 4.5-5 saat ekran süresi alıyordum. Nefret ettim resmen hemen elimden çıkardım. Dilim öyle yandı ki adını bile duyunca sinirleniyorum bu s20 fe den. S21 Snapdragon ile gelse direkt alacaktım. Yine exynos geldi. Tab s7 tabletinde bile Snapdragon var ama amiral gemisi cihazlarında yok. A52 yi sırf exynos yok diye aldım. Ben oyun oynamam o yüzden A52 yeter bana. Kamera konusunda takibi s21 kadar olamaz. Yapacak bir şey yok uzun süre kullanırım inşallah A52 yi.

• An itibari ile Samsung galaxy a52 siyah siparişi geçmiş bulunuyorum. n11'den turkuaz ankara isimli firmadan, 4200-150tl kupon ile 4050 tlye sipariş geçtim.

hayırlısı diyelim, allah uzun ömürler versin, Aldığım ilk samsung telefon samsung galaxy s3 efsanesiydi, tabi 1 sene geçtikten sonra nasıl tiksindirdi kendinden belki herkes bilir.

Yamulmuyorsam 5 sene falan kadardır oneplus 5 kullanıyorum. değişmenin vakti geldi sadece. 2000tlye almıştım, telefon her 1 kuruşunun karşılığını verdi. hatta 4bin olarak falanda karşılığını vermiş olabilir helal valla.

• Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, sürekli fiyatlarla oynuyorlar, şu an o mağaza 4300 tl diyor

Şuan 4.000tl ye ilan gördüm n11'de seka teknoloji diye, fakat 1 ilanı 1 olumlu yorumu var, dikkat edin dolandırıcılık ta kol geziyor olabilir.

• alan arkadaslar ööncelıkle hayırlı olsun.bende izmir de cihazı beklemekteyim.taslim alan arkadaşlardan ilk yorumları bekliyoruz :)

• Oppo reno 5 4999 tl maşallah

Tek artısı hızlı şarj onu dışında hiç bişi yok telde.

Yine kaldık a52 ye bakalım fiyatlar biraz otursun diye bekliyoruz.

• Evet beyler cihaz elime ulaştı. İlk izlenimlerimi hemen aktarayım arka kapak pek kaliteli durmuyor. Orta tarafına bastırınca içeri doğru esneme var. Kılıf kesinlikle kullanmak gerekir. Benim kılıf hazırdı hemen taktım. Sim çekmecesi çok esnek hemen kırılacak gibi. Ekranda koruyucu bir film yok. Telefon genel anlamda hızlı akıcı çalışıyor. Kamerasına daha bakmadım. Kullandıkça bilgilendirme yaparım.

Ve asıl olay şu telefon Türkiyede ki fabrikada montajı yapılmış. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chelisky_ -- 23 Nisan 2021; 13:54:56 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.