Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.916
Cevap
95
Favori
536.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yetkilli serviste orjinal fiyatımı 3000 lira

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt

evet yaklaşık o kadardı.

• ok tşk ederim

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Hocam bu menüye nasıl ve nereden geldiniz aradım bulamadım bir türlü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • officerkd6-3.7 kullanıcısına yanıt
    Cihaz bakimina girin hafızaya tiklayin cikiyor.

• blackman123 B kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]
    Hocam göremiyorum vallahi :D

• officerkd6-3.7 kullanıcısına yanıt

Kaldırmışlar sanırım. İşe yarar bir güncelleme olmuştu ama yazık oldu.

• kadirce03 kullanıcısına yanıt

https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi//

3380 yazıyor burda a52s 2920 yazmış nedense

Evet hafiza temizleme de niyeyse o.kisim yama ile kalkmis

• 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    tşk hocam sağol

• blackman123 B kullanıcısına yanıt

Normalde sürüm olarak buna izin verilmiyordu, eğer bu engel kalktıysa üçüncü parti uygulamalar ile bu işlem yapılabilir.

Tavsiye edeceğiniz ya da kullandiginiz uygulama var mi?
    Google in dosyalar uygulamasi da temizlik islemi yapiyordu ama.On bellek temizleme var miydi emin degilim.

• Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım bana telefonunu açılmadığı için getirdi. Yazılım uzmanı olduğum için az çok fastboot, adb, twrp, custom rom gibi olaylara hakimim. Evdeki çeşitli telefonlara LineageOS felan kurabiliyorum dökümanlarını okuduğumda. Şimdi bu telefon ilk bana geldiğinde ana ekrandaki duvar kağıdı gözüküyordu ama hiçbir şeye tıklayamadan telefon kendini yeniden başlatıyordu. Ve bu devamlı ve devamlı böyle devam ediyordu. O sırada telefon fırın gibi ısınıyordu.

İnternette ve youtube'da birkaç araştırma yaptığımda telefonu usb kablo ile bilgisayara bağladıktan sonra ses açma + güç tuşlarına basılı tutarak recovery moda girmemi, ardından da oradan factory reset yapmamı önermişler. Telefonda herhangi kurtarılacak bir şey olmadığı için ben de data ve cache wipe yaparak telefonu yeniden başlattım ama sorun çözülmedi. Bootloop dedikleri olay yani samsung logosu ekranda yaklaşık 10-20 sn arası gözüktükten sonra telefonun kendini resetlemesini yaşıyorum.

Odin ile hata almadan stock rom flashlayarak telefonu açmayı çalıştım ama yine de bootloop olayı çözülmedi. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı ? Bir de telefon recovery veya bootloader modundayken ne kendini resetliyor, ne de ısınıyor. Bu yüzden donanımsal değil de yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Çünkü donanımsal bir sorun olsa recovery modda da devamlı reset atmalı telefon ama saatlerce açık kalabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkar -- 14 Temmuz 2024; 13:3:21 >

• barkar kullanıcısına yanıt

Hocam custom rom deneyin bir de olmazsa başka seçenek kalmamış. Birde eskiden knox sayacı artıyordu samsunglara rom atınca geri düzeltmeyi yapamamıştım garantide sıkıntı çıkabilir. Garantisi bittiyse denenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyorakuu kullanıcısına yanıt

Telefon açıkken yapılması gereken bootloader-usb debugging açma gibi işlemler var sanırım ama telefon açılmadığı için ilerleyemedim.

• Arkadaşlar merhaba. 2022 Ekim ayında aldığım telefonumu hiç guncellemedim ve memnunum. Güvenlik guncellemesi konusunu da önemsemiyorum. Resmi play uygulamaları dışında riskli bir iş yapmıyorum. Sizce güncelleme yapmalı mıyım? Neden?

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackHs kullanıcısına yanıt
    Android 12 son versiyon ekim 2022 çıkışli program ise kalin derim.Ben de uzunca sure o versiyonla kullandim memnumdum, ama sonra merakıma yenilip 13 e gectim.
    Gerci su an 14 ile de cihaz sorunsuz diyebilriim.
    Istiyorsaniz kalin ama merak ederseniz 13 ü hizlica atlayip 14 e gecin derim cunku 13 cok sorunlu bir versiyondu.

• Arkadaşlar youtube hdr içeriklerde otomatik olarak hdr gösteriyor.ama renkler soluklasiyor beyazlasiyor.istemiyorum hdr ama kapatamıyorum.sizde de aynı mı acaba bunu düzeltmenin bi yolu var mı?

• vfnv kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla yok. Normal youtube uygulamasında bunu kapatamazsınız. Revanced gibi modlu youtube uygulamalarında hdr kapatma ayarı var.

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]revanced.net
    Download Community ReVanced Manager APK - revanced.net
    https://revanced.net/revanced-manager
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Çok saçma olmuş.hdr içeriklerde sadece bu cihazda mı sorun var yoksa her cihaz hdr da bu sekilde saçmalıyor mu.video full beyazlık açılmış gibi çok kötü.

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.