Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.915
Cevap
95
Favori
536.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yukledim dün, ayni hatta, sanki daha bile stabil bile.
  • One UI 6 veya 6.1 e güncelledikten sonra Wi-Fi Calling kullanabilen var mı? One UI 5.1 de sıkıntısız kullanabiliyordum ama biraz araştırdım Samsung bu hizmeti 6 ya geçerken bozmuş galiba ve düzelmemiş.
  • GReeNs G kullanıcısına yanıt
    Bu cihazda en stabil çalışan sürümler 3.1 ve 4.1 di yani android 11 ve 12 ydi.
    5.1 ile android 13 le bu telefon genel olarak s.cti.
    6.1 le de duzelmedi.Kafama tukureyim merak etmeyip android 12 son surumde kalsaydim keske.
  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

Günümüzde bütün yazılım geliştiricileri bu şekilde kullanıcıyı sürekli mağdur ediyor. Her şeye sürekli baştan başlıyoruz, kullanıcı geri bildirimleri ile mükemmele ulaşmış bütün yazılımlar bir anda terkedilip hatalarla dolu yeni sürümler kullanıcıya dayatma mantığı nasıl hala işliyor anlamış değilim, test grubu falan var bunların bir de.

• GReeNs G kullanıcısına yanıt
    Bile isteye yapiyorlar.Bir surum uzerinde once calisip sorunsuz hale getirip yayınlayıp fabrikadan cikan cihaza yukluyorlar.Zaman geciyor fabrikadan yeni modeller cikacak, eh bir onceki urunu alan adam cihazindan memnun neden bu yeniyi alsin ki.
    Hoop ham hum şarolop bu yenisi bu gunceli bu guvenlik icin en iyisi yalanlari ile o cihazi kotulestirip o yeniye yonlendirme bir daha para verdirtme cabasi.
    Yoksa niye duzgun calisani bozuyorsun ki.
    Birak sorun yoksa calisssin, zaten malzeme eskiyince ya kullanici sıkılınca alacak o yenisini.
    Kasim yamasi su an iyi gibi.Daha aralik ocak bla bla yamasi cikarsa yuklemeyi düşünmüyorum yeni cihaz alana kadar birkac ay daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 7 Aralık 2024; 18:6:28 >

Planlı eskitme bizim cihazlar da apaçık ortada. İşte bu yüzden ben hala telefonu güncellemedim. Yanlışlıkla elim deymedigi sürece de güncellemeyi düşünmüyorum. Android 12. One ui 4.1. Güvenlik Ekim 2022 den devam. Donma, kasma gibi herhangi bi sorun yok. Ekran sürem 6.5-7 saat. Bazı güvenlik takıntılı insanlar var. İnanın bütün ödeme v.s işlerimi hep telefondan yaparım. Çok şükür birşey olmadı. Hatta bir arkadaşım bu güvenlik konusuna çok takık. Benim telefonumu güncellediğini filan rüyasında görmüş 😀

• agesblue A kullanıcısına yanıt
    Ahhh ahh benimde uzun süre kullandigim en en iyi sürüm.Servisinde cevrilecegini bilsem gider yukletirim.Kalmakla cok iyi etmissiniz.
  • Arkadaşlar son sürümdeyim bir haftadır telefon fark edilir seviyede hızlı. Kasma donma sorunu çözüldü diyebilirim. Ayarlara uyku yazıp derin uykuya alınmış uygulamalara giriş yapıyoruz ardından sistem uygulamarı ve mesajlaşma uygulamaları dışındakileri seçiyoruz. Bu şekilde yaparsanız seçili uygulamalardan bildirim gelmeyecektir ona göre ayarlayın. Son olarak telefonu yeniden başlatın ve bir nebze olsun kasma yavaşlıktan kurtulun
  • Kyorakuu kullanıcısına yanıt
    Evet son sürüm (kasim yamasi) iyi gidiyor.Arada sacmalasa da arama yaparken ki o sikayetci oldugum arama ekraninin 1 2 saniye gec gelmesi sorunu da çözüldü.
    Ben daha yeni guncelleme de gelse yuklemem artik.
    Bende a52 eşimde a54 var, orijinal şarj kabloları bozuldu aşağıdaki şarj aletlerini kullanıyorum bimden alınan kablolar 2 hafta sonra tad vermiyor şarj süresi üzüyor, hızlı şarj yapmıyorum %80de durduruyorum. Hangi kabloyu tavsiye edersin f/p ürünü uygun yollu bişey olsun 😄
    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Geçen yaz babamın a35 için 400 tl ye bunu almıştım. Spigen 45w yanında type c çok kaliteli de kablosu var. Bizim telefonlar maksimum 25 w süper hızlı şarj destekliyor zaten ama İleriye dönük de kullanırsınız. Hepsiburada SELAM100 koduyla 100 tl daha uyguna gelmiş. Hemen hemen kaliteli bir kablo fiyatına her ikisini de almış olursunuz

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]
  • agesblue A kullanıcısına yanıt

Bu ürünle ilgili kablo ucunun telefona oturmadığı zorladığını belirten yorumlar okumuştum S23/S24 konusunda.

Mesele kabloysa Anker, Baseus hangisinde kampanya varsa bakılabilir.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Merhaba samsung orijinal 25 watt şarj adaptörü ve kablosu alin süper hizli sarj yaziyor direkt onu tavsiye ederim.
  • aydogan kullanıcısına yanıt

Biz kullanımda öyle bir sorunla karşılaşmadık. Kendim zaten Lenovo 68 watt şarj aleti ve Samsung 25w Powerbank kullanıyorum. Lenovo tavsiye edecektim, ama fiyat olarak çok zamlanmış.

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.