< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (348. sayfa)
-
-
Bende en son 1 kasım güncelleme isteği var, daha onay vermedim, vermeyi de düşünmüyorum.
Ama zırt pırt önüme çıkıyor, bunu kalıcı engellemenin bir çaresi varmıdır?
-
Katılıyorum, bence de hemen yapmamak lazım. Yapmayı düşünenler de bir kaç ay beklesinler, deneyimlere göre karar versinler. Ben de daha önceleri uzun süreler deneyimleri takip ediyordum kanaat getirdiğim zaman güncelliyordum. Ama bu telefon artık destek almayacak ve garantisi de bittiği için şöyle bir karar aldım kendimce, eğer bir sıkıntı çıkarsa veya canım sıkılırsa custom roma geçiş yapacağım. Bir süre daha telefonu değiştirmem çünkü.
Kişisel deneyimlerime gelirsem, bu son güncelleme gerçekten telefona bir akıcılık vermiş ve ufak bir performans artışı olmuş. Ama pil süresi ile derdi olanlara göre değil, çünkü gözle görülür bir pil süresi düşüşü var. Wi-Fi Aramayı düzeltmişler. Sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef ara ara ciktikca sonra deyip ertelemek lazim.
Komple kapatilamiyor sanirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl olsa bürgün tongaya düşürecek bizi. En azından indirmeden durdurabilsek epeyi götürür. Ama dalgınlığa gelip indirmeyi başarırsa artık diretmenin anlamı yok, kısa sürede onaylamayı alır bir şekilde.
-
Yok yok, inanin su cihazi kullananlar arasında, su forumda akiciliga kafayi takmis en titiz adamlardanim, bu son yamayi yuklmeye gerek yok, sonuna kadar direnmeye devam:)
Birde su var, cihazin artik yaşi pil durumlari ve donanımi belli.Bu saatden sonra gelecek 1 2 guncellemeyi yapmasak da olur, cunku daha uzerine koyabilecekleri ekstra bir iyilestirme yapabilecekleri birsey yok.
O sebeple mevcut yazilimdan memnunsaniz benim gibi, riske girmeye gerek yok.
Anladım hocam, çokta kurcalamaya gerek yok o zaman.
Aynen oyle hocam.Calisiyorsa dokunma mantigi artik bu saatden sonra.
Cihazin cikis tarihi mart 2021 eh ocak 2025 hala tas gibi dayaniyorsa iyi makina yapmislar bence.
Snapdragon islemcili uygun fiyatli ve abidik gubidik olmayan duzgun markali telefonda kalmadi piayasada.
Samsung her modele basiyor exynos lari.Sikayetvar.com 'da sikayetden gecilmiyor A55 olsun S24 Se olsun.
A52 vallahi iyi cikti helal olsun.
Doğru diyorsunuz hocam uzun suredir sorunsuz kullanıyoruz. Gerçekten güzel telefon yapmışlar.
Normalde 14 ü yüklemeyecektim ama bir heves yükledik. Ama artık güncellemeye gerek yok. Ne kadar giderse.
Ben keske ne 13 ne 14 ü yukleseydim, ama gectik bir kere iste, 14 de mevcut sürümden memnunsaniz son surume yüklemeyin derim ben kendi adima.
Yukleyen bir arkadas yazmis cihaz normal akici ama pil kullanimi artmış diye.
Zaten bataryalar eskidi gerek yok.
Sondan bir onceki sürümdeyim cok guzel akici, bu saatden sonra kuş kondurmsyacaklar ya telefona.
Memnun oldugunuz sürümden devam edin bence.
Pil konusunda bende muzdaribim, telefonu 1 yıldan fazla pil koruma modunda kullandım ama telefon 3 yılını doldurdu zaten, ona rağmen iyi gidiyor yine. Akıcılık konusunda pek sorunum yok, ben biraz fazla program yüklerim onun için çok akıcı bir alışkanlığım yok.
Ama tek sorunum, özellikle sosyal medya uygulamalarında ve video izlerken telefon bir anda donuyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Haftada birkaç kez oluyor bu, yazılımsal mıdır bilemiyorum. Hafızalar da doluya yakın ondan da olabilir diyorum.
-
Merhaba donanimsal bir ariza yoksa kesin, hafiza doluluğundan yapiyordur.En az 15 20 gb bos alan acabilirseniz duzelir, islemci ve ram darboğaza giriyordur.
Telefon bende hala yag gibi akiyor.Pil sagligim 3. Yilinda yuzde 83 ve aksam 4 de 5 te tekrar sarja takıyorum ve o da butun gun elimde sosyal medya haber falan is arasinda baktigim icin.
Merhaba, pil sağlığı %83 dediniz onu nerden görebiliyoruz? Uygulama mı yüklemek gerekli?
Merhaba, accu battery uygulamasini yukleyin.Pili yuzde 20 15 altina kadar dusurup yuzde yuze kadar şarj edin.
Bu sarj döngüsünü, 2 3 kez yapinca batarya sagligindan bakabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X