Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.915
Cevap
95
Favori
536.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bahsettiğiniz problem cihaz ilk satışa çıktığında forumda da bayağı konuşulmuştu. Videodaki gibi başlıyor, zamanla birleşim yeri ayrılıyor. Çok büyük bir açılma yoksa dert etmeyin. Gerekirse servise götürün.

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]jubeyoutube
    Samsung galaxy A52 dış çerçeve sol tarafta oynama ve buna bağlı "çıt" sesi problemi. Telefon 29.04.2021'de medimarkt'tan alınmıştır.
    https://www.youtube.com/shorts/7a1l-YFQwTg
  • Yeni guncellemeyi yapan var mi? Planli eskitmeden gol yemeyelim artik 2021 cikisli bu gerçekten fiyat performans telefonun fisini cekebilir Samsung diye düşünüyorum.
  • Edit 2.Biraz bekledikten sonra duzeldi gibi.
    Ama hic bir zaman android 12 deki gibi akici olmadi son 2 guncellemedir bu özellik.

Edit: Yuklemeyin kardesim, yine birini aramak istediğimde arama tusuna basiyorum arama ekranini gelmesi 2 3 saniye sürüyor.
    Yaziklar olsun!!! En temel islevde çuvalladi telefon!!!!

Gece otomatik guncellemis.Her ihtimale karsi wipe cache data clean yaptim.Bir fark yok ayni hersey.Guvenlik yamasi oldugundan yapmak iyi olur.Yapmayan arkadaşlar son guncellemeyi yapabilirler isterlerse bir sikinti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 30 Ekim 2024; 11:7:34 >
  • Selamlar. Ekranım donuyor, güncellemeden önce oldu. Neden olabilir?
  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

Nedir hocam son durum?

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Benim takildigim şu arama yaparken ki gec gelen ekran sikintisi disinda sorunsuz bir onceki versiyonla ayni yuklenebilir bence yükleyin sizde.
    Ki o ekran sikintisini da bazen yapmiyor bazen yapiyor, alistim da artik.
    Wipe cache clean islemini 2. Defa yaptim daha bir toparladi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 4 Kasım 2024; 20:3:0 >
  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

Planlı eskitmeden dolayı sonlara doğru herkes çekiniyor hocam güncelleme yapmaktan. Henüz yüklemedim bende.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Yok yok wipe cache data clean islemi yapin bir sikinti yok yukleyebilirsiniz.
  • Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

Yeni guncelleme gelmis beyler.
    Kasim yamasi gözüküyor.

• Arkadaşlar ben honor 200 alarak Samsung maceramı sonlandırdım.sebeke sorunları bıktırdı a52nin tekrar Samsung almak istemedim.
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, gule gule kullanin,nasipse aralik ocak gibi yeni cihaz almayi düşünüyorum bende, samsung s24 fe ile iphone 13 honor 200 arasinda kararsizim.
    Bakalim hayirlisi
  • Kısa surelik bi geçiş olarak düşünüp ucuz olsun diye bunu tercih ettim ben de.honor 30 40 vermek istemedim.bi deneyelim bakalım sorunlu mu yoksa boşuna mı Samsung almışız bu zamana kadar göreceğim.Samsung dışında ilk cihazım.

Hayırlı olsun ben memnunum halen, işimi görüyor.

• Ben her konuda memnunum a52den ama şebeke sorunu çok yaşıyorum.
    4.5g hiç kullanamadım neredeyse.4.5gde karşı tarafa sesim gitmiyor.benim cihazda sorun vardı galiba.kasa açıldı.japonladim falan.zamani gelmişti.
    Evet şebeke sorunu bende hic yaşamadım.Sadece gecen guncellemede bazen karsi tarafa sesim gitmiyordu bir sonraki ekim guncellemesinde duzeldi.
    Son guncellemeyi kasim yamasi yüklemiyorum, cunku arama kismi nispeten hizli ariyor genelde, yine bozulsun istemiyorum.
    Ama pilim eskidi sagligi 83 85 o aralikta.Ya 3 nesil eski iphone 13 alicam ki seneye 17 cikinca 4 nesil eski olacak, ya da 10 bin tl asagi yine samsung s24 se alicam ya da 10 lira daha cepte kalsin deyip a55 alicam cok kararsizim.
    Siz olsani 3 secenekden hangisini alirdiniz ve neden?
  • Ben olsam 60hz ekranlı bi cihaz almam.Samsung da almam şimdilik sorun yaşadığım için unutmam lazım.alinacak bi cihaz yok.ama bigun iphone prolardan birini alacağım.

Şebeke konusunda hiç sorun yaşamadım ben. Dediğiniz gibi cihazda sorun var sanırım sizin.

• Arkadaşlar bende anneme aldım 8gb ram lan versiyonu mavi renk.

Ekran felan hoşuma gitti.

Telefonu yarın köye gidince kuracağım.

Dikkat etmem gereken bir husus var mı?

Şimdilik şebeke sorunu gördüm. inşallah sorun çıkmaz

• Bu son kasim yamasini yukleyen kullanan var mi? Iyice bok etmisler mi yoksa tam tersi duzelme var mi herhangi bir seyde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackman123

Bu son kasim yamasini yukleyen kullanan var mi? Iyice bok etmisler mi yoksa tam tersi duzelme var mi herhangi bir seyde?

geldiği gün yükledim, bir değişiklik yok.

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.