< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (343. sayfa)
-
-
Evet mavi ekrana girdi ayni kombinasyondan bende.
Internet de ki videolarda da 100 de 100 olunca yapiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce yaptım 70 şarjla. Ben aynı anda ikisinide bırakıyorum tuşların logo çıkınca.
Bilemiyorum, belki o anda bana denk geldi lakin yuzde yuzun bir onemi de on bellek silindikten sonra batarya bilgileri de kalibre oluyor olabilir, o sebeple pil 100 ken yapmak daha faydali olabilir
Arka kamera bulanık fotograf çekmeye başladı sanki var mı bu sorunu yaşayan ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok oyle bir sikinti yok bende.Uygulamalardan kamera aplikasyonun ön bellegini temizleyin.Fayda sağlar.
Arkadaslar yeni farkettigim bir sikinti var.Devamli kilifla kullanmama ragmen, arka kapak kenarlardan hafif aralaniyor tirnagimla arayi baktik acsam aciyorum, hemen bastirp kapattim da, sacma yani, nasil bir yapistirici ile yapistirdilarsa, zamanla kendini birakiyor anlasilan.Sacma yani.
Bugün arka kamerayı kullanıp fotograf çekeyim dedim yok resmen bulanık çekiyor ön kamerada bi şey sapa sağlam yani.
3 seneyi devirdik , değişmesi gerekiyorda ne alcaz o da belli değil.
Vallahi ocak 2025 sonu itibariyle 3. Yili dolacak benimkinin.Hedefim subat dan itibaren olursa 1-2 nesil eski de olsa sifir iphone a gecmek.
Samsungun ara yuzunden de sıkıldım.
Ha para ayarlayamadik yine snapdragon islemcili bir telefon almak istiyorum.
Ama samsungun artik cogu orta segment telefonu ya exynos ya da hic sevmedigim mediatek islemcililer.
Iphone alamazsam M55 gelirse o snapdragon 7 gen 1 islemcili onu alirim herhalde.
Sonunda 25w şarj gücüne ulaşabildim.
Bu ilandaki "45W + USB-C Cable" kodu ile satılan kablolu ürünü aldım, kablosu da pps destekli olduğu için uyum sorunu yaşamadım.
Kablosu ayrı satılıyor ama pps destekli kablolar çok pahalı.
www.hepsiburada.comSpigen 45W GaN USB-C Adaptör + USB-C Örgü Şarj Kablo - Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/spigen-45w-gan-usb-c-adaptor-usb-c-orgu-sarj-kablo-samsung-pps-2-0-destekli-hizli-sarj-aleti-ve-super-hizli-sarj-destekli-kablo-iphone-android-ipad-macbook-type-c-pe2015-white-ach02589-p-HBCV00002YY8JU?magaza=HepsiburadaPrizden ölçtüğüm değer doğrudan 25w olarak çıktı. Ampermetre programlarında ise 5000ma değerini gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 29 Eylül 2024; 21:16:25 >
-
Ben Japon damlattim 2 3 noktadan.kalite yerlerde cihazda.Bundan sonra sadece s serisi.
Ben de aynı durumdayım.kamerada bi sorun yok ama bende şebeke sorunu var.telefon full çekiyor ama internet yok.yanimda eşim kendi a52si ile wifi full çekerken bende mobile geçiyor.o da çekmiyor öylece kalıyorum.mi14t honor 200 pro aklımı celiyor.ama onlarda da yazılımsal sorunlar var anladığım.s25 bekleyeceğim ondan sonra da alıp geçeceğim birini artık.
Samsung arayüzü güzel bence alıştım iyice ben , iphone la işim yok olmazda.
S23 var kafamda da fiyatı düşmüyor S25 çıkcak halen 30 bin bandında , S24 e de exynos işlemci koymuş geçmeye değmez bence.
Batarya değişimi yaptıran var mı bataryada ölmüş galiba çok hızlı bitmeye başladı
bende de oldu kılıfı çıkar tak yapıyorum arada öyle, kılıfı çıkarırken arka kapakta kalktı. kılıf kapağın köşesine takıldığından kapağı çıkardı. ama dediğiniz gibi yapışkanıda özelliğini kaybetmiş
-
S serisi almak gerekiyor sanırım.benim de arka kapak dediğiniz durumdaydı.iki damla japonla hallettim.s25 bekliyorum artık.o zamana kadar dayansa yeter.
2 yıldır yurtdışından gelen Samsung Galaxy A52 5G (çift sim) kullanıyorum. Android 12.0 yüklü telefonu rootlamak istiyorum. 342 sayfada arasam haftalar sürecek gibi. Magisk-v27 sürümünü denedim, olmadı. Uygun root dosyası arıyorum. Uyumsuz root yaparsam telefon brick olabilir. Elinde root dosyası olan varsa makbule geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 9 Ekim 2024; 17:4:12 > -
Artik hangi guncellemeden sonra oldu tam bilmiyorum ama android 11 ve 12 deyken yoktu eminim.Belki 13 de de yoktu ona emin degilim ama gun icerisinde bazen gelen aramalarda karsi tarafin sesini duyamiyorum kapatip bir daha arayip ya da arandigimda sorun kalmıyor.
Bir seyleri bozdular rastlantisal sikinti yasatiyor.Keske android 12 son surumde kalsaymisim, en en iyisi oydu.
4.5gde bende de aynısı oluyor.bu sebeple hep 3gdeyim.ama 3gde bu olay başıma gelmedi.
3g de hic denemedim.Olabilir belki 3g de yapmiyordur bu sıkıntıyı.Ama o da wifi olmayan yerde interneti yavaslatir diye 3g de kullanmiyorum.
Olmadi oyle denerim bir.Tesekkur ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X