Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GReeNs Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.890
Cevap
95
Favori
534.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eskiden kilit ekraninda alt ortada adimsayar adim sayimi gosterirdi simdi baktim yok.Samsungun Good luck programi ile baska tarz yaptim ama eskisi gibi sade olan nasil cikar ekrana?? Yoksa android 14 le gitti mi o ozellik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 13 Ekim 2024; 22:3:49 >
  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

kilit ekranındayken uzunca ekrana basın, orada widgetler bölümünden seçebiliyorsunuz adım göstergesini. (ayarlar-kilit ekranı-düzenlemek için basılı tutun seçili olmalı)

• darth hede kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]

Anladim ama yok dediginiz gibi yapinca boyle cikti widgetlar da.
  • Arka kapak acilmasi yasiyorum.Bu sekilde telefonunu garantiye gönderen oldu mu?
  • enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    Garanti süresi bitmediyse gönderin yapar yollarlar.ben amoled yanığı varken arka kapakta açılma da vardı.yolladim hem ekran hem kapak hemde şarj soketini değiştirip yolladılar.1 sene olmuştur şimdi tekrar açıldı.bu sefer japonladim 1 2 damla.hatta garantisi bitmiş cihaz için samsungla iletişime geçtim.dedim bunun arka kapağı açılıyor.siz nasıl yapistiriyorsujuz bunu gibisinden.ama oralı olmadılar.2 sene garanti bittiyse yapacak bisey yok dediler.malzeme kalitesi a serisi olduğundan belirli bi seviyede.samsung s serisi almak lazım.
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Keşke Japon kullanmasaydınız
    İlerleyen zamanlarda herhangi bir işlem için kapağın açılması gerekirse açılırken kapağın kırılma ihtimali var Japon kolay kolay bırakmıyor

Samsung cihazlarda çift taraflı sıvı bandı kullanıyor fakat kasada kapaklı plastik olunca bir süre sonra bırakma yapıyor

Ki amiral gemisi cihazlarda bile 3 ila 4 yıl kullanımdan sonra aşırı ısıdan kapak bırakıyor kendisini
    Telefoncular ise yapıştırmak için b7000 veya t8000 kullanıyor
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Çok önemsemedim o kadar ileriye dönük kapağın açılmasını.kirilsa da sorun değil zaten plastik kapak ne kadar olabilir ki.
  • Çift hat kullanıp sorun yaşayan var mı
  • boraa28 B kullanıcısına yanıt

Ben 2 yıl kadar çift hatlı kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım.

O yüzden daha sonra A54'e geçtim. Onu hala çift hatla kullanıyorum. Ondada hiçbir sorun yaşamadım.

• Aynı şebeke mi bir de exynox işlemci mi

exynos işlemci var. 1 seneden fazla farklı operatörlerle kullandım 1 yıla yakındır, şu an, aynı operatörde kullanıyorum.

• 👍
  • Samsung Galaxy A52 [ANA KONU]
    Guvenlik yamasi gelmis beyler bayanlar.

Güncellediniz mi hocam nedir son durum?

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Yok vallahi daha guncellemedim.Neden derseniz, bu agustos yamali guvenlikden sonra en son eylul de duzeltme guncellemesi yayinlamislardi.Demek ki bir seyde sorun vardi, simdi bu guvenlik yamasi ile planli eskitme falan gol yemeyelim diye endiseliyim.
    Düşünüyorum ama eminim bir iki gune dayanmaz merak eder yine yuklerim herhalde:))
    Yukleyen varsa deneyimlerini yazsin lutfen.
  • Güncelledim, bir fark göremedim.

• sanal ram ın telefona artı ve eksisi nedir kapatalım mı kullanalım mı

Kagit uzerinde faydali.Telefonda bos yeriniz varsa gerektiginde rame destek olarak ayirdiginiz bos alan ram sanal bellek olarak kullaniliyor.
    Pratikde farkettigim bir yarar yok benim sahsen.4 gb ayrilacak sekilde acik.
    Yani 12 gb olarak kullanıyor olmam lazım.

Bende siz paylaşınca gördüm henüz yüklemedim.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Önce yukleyen izlenimlerini yazsin o zaman diyelim.👍🏻
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.