Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.890
Cevap
95
Favori
534.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whatsapp sorunu yok da benim telefon internet sıkıntısı yaşatıyor.
    3g alıyorum internet ya açılmıyor yada çok çok yavaş.
    4.5g alırsam internet az biraz daha iyi ama bu sefer de sesim karşıya hiç gitmiyor.
    Çöpe atacağım cihazı.yada duvara carpacagim bu gidişle.noldu anlamadım son 2 güncellemeyle mı oldu acaba.
    Bir de bu cihazı ben özellikle sar degeri düşük diye almıştım.acaba antenleri mı sıkıntılı sar değerini düşürme açısından.
    2.5 senedir 4.5g kullanamadım doğru düzgün.
  • vfnv kullanıcısına yanıt
    Son yama cok ufak da olsa sikintili.Planli eskitmeye basladilar anlasilan.
    Minik takilmalar vs yapiyor arada.wipe cache data clean yaptim biraz duzeldi.
    Sorun yasayan laptoba baglayip wipe cache on bellek temizlesin bence.
  • Planlı eskitmeye gerek yok zaten cihaz sadece güvenlik yamaları alacak bundan sonra.onu da 3 ayda bir veriyorlar galiba.eski güncelleme hızları yok artık.planli eskitmeyse de yanlış yapıyorlar.napacagiz sanıyorlarki bunda sorun yaşayınca gidip 40 50k verip yine aynı markayı alacağımızı mı?
    Ben zaten sıkıldım artık bu arayuzden.6 7 yıldır hep aynı şey.marka değiştireceğim kesin.
  • Yavaş şarj,kötü kamera,kötü şebeke,yanan amoled panel yeter artık.kamerasiyla akşam bi fotoğraf çekmek istediğimde abartısız söylüyorum 7-8sn sonra yakalıyor görüntüyü.boyle kötü kamera görmedim.
    Bende ki hala kullanilir durumda iyi o.kadar kötülemedi.
    Lakin keske hep 12 son surumde kalsaydim en iyi en performansli sürüm oydu.

Bu arada ara yuzden bende sıkıldım, seneye iphone almaya zorlayacagim kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 12 Eylül 2024; 14:20:52 >
  • blackman123 B kullanıcısına yanıt

Son yamayı kurmadım henüz kurmayalım mı hocam nedir son durum?

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Wipe cache data yaptiktan ve birkac gun gectikten sonra sorun kalmadi.
    Kurabilirsiniz.
    Telefon sıfırlanıyor mu bu sekilde?
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    Birde pil uzerinde bende iyi bir etkisi oldu.Ayni kullanim tarzi ile daha az pil harciyor.
    Sanirim yamanin en iyi tarafi bu batarya iyilestirmesi olmuş.
    Mesela şu an saat 16.35.Sabah 7.30 da sarjdan aldim.Eskiden bu saatler de 40 lara inen sarjim su an 57.
    Hayir ön bellek eski yazilimdan kalan kalintilar temizleniyor, kisisel verilere birsey olmuyor.
    Wife cache data clean sonra reboot device yapip cihazi yeniden baslatacaksiniz.
    Benim batarya tam tersine çok kötü.sabah 100le kalkıyorum.evden çıkana kadar yarım saatte 95 oluyor.suanda da 25 kaldı.eve zor yetişecek.oyun kamera müzik hiçbirsey yok.
    Nasıl napiyoruz bu işlemi acaba?
    Batarya sagligi kaç? Bende 88 86 arasi.Eger sizde 85 den dusukse batarya yazilim az da harcasa cabuk biter.
    Sizde pil koruması açık mı?pil sağlığına nerden bakıyorduk?
    Telefonu yuzde yuz sarj edin.Kapatin kablosu ile pc ye baglayin.
    Birakin sarj yüzdesi ciksin yesil yuvarlak 100 olsun.
    Sonra ayni anda acma kapama tusu ve ses açmaya ayni anda basili tutun.
    Samsung logo cikinca acma kapamayi birakin, ust tusa basili kalsin.
    Siyah boot ekrani acilacak
    Ekran calismaz, ses tuslari ile wipe cache data uzerine gelin acma tusuyla secip yes deyin.
    Altta yazilar cikacak.wipe cache data clean ok ya da completed vs yazdigi zaman, ayni menuden reboot device secip yeniden baslatin işlem tamamdir.
    %100de yapılması şart mı acaba?25 şuanda yapsam olmaz mı?Bir de pil sağlığını nereden görüyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 16 Eylül 2024; 16:48:20 >
    100 de 100 olmazsa eger mavi baska bir ekrana giriyor basima geldi.
    100 100 olmasi lazim.
    Accu battery uygulamasi ile bakiyorum ben pil sagligina.Telin kendi uygulamasi yok.
    Dediğiniz gibi wipe cache yaptıktan sonra telefon kendine geldi ve batarya baya iyileşti. Çok teşekkürler iyi oldu hatırlattığınız.
  • sukrullex kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, sevindim fayda sağladigima, ve cihazin toparlamasina.
  • Merhaba Arkadaşlar, telefonum a52, yakın zamandır samsung internet veya google chrome tarayıcıda google lens özelliği çalışmıyor hiç bir tane bişeyi bulamıyor bi hata var ama çözemedim. Google veya google lens uygulamasını indirdim aynı sorun ordada var. Ayarlarda izinler açık daha öncede herşeyi buluyordu. Nasıl çözebilirim hatayı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.