< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (347. sayfa)
-
-
Isim bir yerden alin, vatan mediamarkt teknosa gibi.Ya da internetden alacaksaniz saticisi hepsiburada trendyolun amazonun kendisi olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hb, n11 trendyol amazon bitane güvenilir satıcı bulamadım hiç biride kendi satmıyor ya.... vatanda app de şarj adaptörü 662 tl kablo 594 tl mediamarkt ta adaptörü 780 tl kablosu 700 tl. Uçuk değilmi fiyatlar???
Ben 2 sene once vatandan 259 tl ye kablo ve adaptor bir arada paket almistim.Fiyatlar cook artmis.
Lakin Samsung adaptorler en cok taklidi kaba tabir çakmasi cok yapilan urunler.
Bu cihazdan sonra da Samsung alirim devam ederim diyorsaniz 1 kere alin saglam yerden pahalida olsa alin derim.
Evet ben samsung haricinde telefon almıyorum eve, en iyisi paraya kıyıp bitane düzgün orijinal almak sanırım.
-
Guzel ama insallah telefon seçme yapmaz.Artik icinde chip mi var, yazilimsal birsey mi neyse adaptor seciyor telefon.
Samsung'a ve diğer Power Delivery özellikli akıllı telefonlara 25W'a kadar güç sağlayan PPS'li Dinamik Güç Dağıtımı teknolojisi ile sorun olmuyor yazıyor.
Samsung un çok çakması var kesin orijinal denilende 1500-1600 tl tutuyor. Belkin alayım en iyisi f/p ürünü.
Bunu alınca bataryayı yine %80de durdurayımmı vede hızlı şarj özelliğini açayım mı ne dersin hocam? Sen nasıl kullanıyorsun telefonu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 22 Aralık 2024; 13:50:37 >
Yuzde 80 de durdurmayin bence, bende temel koruma acik, 100 e kadar dolduruyorum.
Hizli sarj ozelligini acin tabi ki.Cihazlarimiz 2 yili gectiler, artik batarya omrunden ziyade zaman ve konforumuzu düşünmeliyiz, ben öyle yapıyorum.
Evet tek hesapta bir kere geçerli o kod. Batarya ömrü çok düşük ve fazla sıcaklıklara maruz kalmadıkça hızlı şarj cek etki edeceğini düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belkin şarj aleti geldi. Temel koruma ve hızlı şarj açtım 80 dakikada %1-den 100e doldurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Sagiroda
Belkin şarj aleti geldi. Temel koruma ve hızlı şarj açtım 80 dakikada %1-den 100e doldurdu.Fiyatına değerdir umarım. Hayırlı olsun
Hayirli olsun gule gule kullanin.Super hizli sarj yazdiysa mesele yok.
Arkadaşlar a52 model telefonum şarjı %100 iken bir anda kapandı, yeniden şarja taktım ancak ekran simsiyah açılmıyor.
Pil kullanımım şarj etme sıklığım gayet sağlıklıydı ancak nasıl oldu da kapanıp tekrar açılmadı anlamadım.
Konu hakkında deneyimi veya fikri olan var mıdır ?
teşekkürler
-
Bir güncelleme gelmiş bana güvenlik yaması düzeyi: 1 kasım 2024 yazıyor. Boyutu 730,36 mb
-
Güncellemeyi yaptım, ardından wipe cache yaptım. 2 gündür kullanıyorum henüz bir sıkıntısını görmedim. Telefon açılırken powered by Android yazısı ve logosu değişmiş sanki, önceden öyle değildi diye aklımda kalmış, emin değilim. Telefonun sıfırdan açılması hala çok uzun sürüyor. Gerçi bu sorunu okuma yazma hızı düşük olan telefondaki UFS 2.1 depolama birimine bağlıyorum. Benim çözülmesini beklediğim WiFi Arama düzelmemiş ama. Bu da en son güncelleme her halde daha da bu telefona güncelleme verilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: GReeNsGüncellemeyi yaptım, ardından wipe cache yaptım. 2 gündür kullanıyorum henüz bir sıkıntısını görmedim. Telefon açılırken powered by Android yazısı ve logosu değişmiş sanki, önceden öyle değildi diye aklımda kalmış, emin değilim. Telefonun sıfırdan açılması hala çok uzun sürüyor. Gerçi bu sorunu okuma yazma hızı düşük olan telefondaki UFS 2.1 depolama birimine bağlıyorum. Benim çözülmesini beklediğim WiFi Arama düzelmemiş ama. Bu da en son güncelleme her halde daha da bu telefona güncelleme verilmez.
Nasıl olduğunu anlamadım ama WiFi Arama çalışmaya başladı. Demek ki düzeltmişler. Ayrıca telefon kullanımı daha akıcı hâle gelmiş ve daha performanslı çalışıyor gibi hissettirdi. Bu da pil kullanımını arttırmış gibi duruyor.
Ben henüz güncellemedim uygun bir zamanda güncelleyeceğim bakalım.
-
Beyler evet guncelleme gelmis.Hatta guvenlik yamasi degil, cihaz kararliligi iyilestirildi yaziyor.
Ama ben bu sefer bir kazayla yanlislikla olmazsa yapmayacagim.
Cunku su an kullandigimdan cok memnnum.
Benim android 12 den sonra ki bu telefonda yasadigim en buyuk sorun olan arama yaparken ki arama ekranının gec gelmesi sorunu bu surumde ilk defa 2 sene sonra duzeldi.
Simdi yine ayni kasim yamali son versiyonu yüklerim, yandi gülüm keten helva, yine bozulur ise bayag canim sıkılır!
Guncellemeyenler bence yapmayin kalsin eger benim gibi memnunsaniz.
He tabiki ben bunlari yazarken dün ben yaptim her sey ayni ya da daha bir akici olmus sanki cihaz diyenler olacaktir saygi duyarim ama ben bu riske girmeyecegim kendi adima kimseye de tavsiye etmiyorum.
Zaten hem ekonomi hemde Samsung un israrla exynos islemci kullanmasi ile alacak yeni cihaz bulamazken birkac ay belki bu sene de beni bu cihazin sorunsuz idare etmesi lazim.
Kendi adima guncellemeyenlere öneriyorum.
Riske gerek yok bence.
Planli eskitmenin altin vurusu olabilir bu son guncelleme bence.
Olmayadabilir, riske gerek yok diyorum, kendi adima.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 14 Ocak 2025; 7:20:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X