Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
54
Favori
178.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNightMare.

OneUI 6.1 hayırlı olsun
    Önemli yenilikler getirmiş bu güncelleme. İndirip deneyelim bakalım nasılmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • datt kullanıcısına yanıt

ben çok bir fark göremedim açıkçası, görenler bizimle de paylaşabilir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - ipuçları ve kullanım kılavuzu

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

• Kendi adıma kullanma ihtimali olan tek özellik bu bana göre... Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 10 Haziran 2024; 15:37:9 >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

• TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Tüm programlari kapatip deneyin...Ayarlara gidin, en altta ipuçları ve kullanim kilavuzu var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 10 Haziran 2024; 16:38:42 >
  • Sizde de Volte otomatik açılıyor mu? Volte açık olduğunda ses kesintili gidiyor ve geliyor o yüzden kapatıyorum ama kendiliğinden açılıyor hat türk telekom. Aradım sordum cihaz destekliyorsa otomatik açılır diyorlar, ayrıca bu kesilme sorununu yaşayan var mı? Benim cihaz mı sorunlu? Şehir merkezinde yaşıyorum.

• 6.1 ile şarj daha iyi gidiyor fark eden var mı ?

• m5reis M kullanıcısına yanıt
    6.1 den onceki guncelleme pil açısından cok kötüydü ama dediğiniz gibi toparlamislar 6.1 ile.

Evet toparlanması çok iyi olmuş, bir daha güncelleme yapmayalım bozarlar yoksa 😀

• Uzun suredir devam eden bir sorun var bende.Youtube music arka planda calarken ekrani asagi kaydırıp youtube music e dokunuyorum ama cogu zaman algilamiyor.2. dokunusumda algiliyor ancak...Neye gore algilamamazlik yapiyor bilmiyorum.Bu sorunu yasayan var mi?

Diğer sorun ise ornegin bir programa goz atiyorsunuz ve home tuşunun saginda ya da solunda yer alabilen üç çizgi ye basinca arka plandaki programlar gorunur.O na basınca program icerigi bazen gozukmuyor ama ben hep gozuksun istiyorum.Programdan programa göre degisiyor sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 15 Haziran 2024; 14:7:16 >
  • Samsung telefonum için orijinal sarj kablosu lazim.ortalama 1 mt. Ve 25w ustu olmasi yeterli ama piyasada kurumsal satici bulamadim.Yakin zamanda goren, duyan var mi? Elimde spigen bar ama bu sefer orijinal samsung almak istiyorum type c to c

• speedycihan kullanıcısına yanıt

bunların fiyatları 3-4 sene önce kadar çok ucuzdu ne güzel.

• Merhaba. Telefonu güncelledikten sonra whatsapp görüntülü konuşmalar da arka plan efektini kapatamıyorum. Daha önce kullanmadığım görüntülü arama efekti otomatik olarak aktif oldu.

• DKN75 D kullanıcısına yanıt
    Görüntülü arama efektlerini kurcaladiniz mi ayarlardan?

Kurcaladım ama yapamadım bir türlü.

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] açma/kapatma sekmesi yok.

Goruntulu arama sirasinda cikan baloncuk ile ayarlamayi denediniz mi?Genelde arama sirasinda sag ustte cikiyor.Orayi kurcalayin,duzelecektir...

Ekran görüntünüzdeki "Görüntülü arama sırasında kullanma" kısmında gösteriyor. Onu denediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.