Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
54
Favori
178.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • servis tecrübesi yazanlara katılıyorum, arka kapak garanti bitmesine 1 ay kala açılmaya başladı servise gittim başka sorun var mı dediler, 2 yıl oldu pil biraz az gidiyor ekrar arada titriyor dedim, 2 saat sonra aradılar gelip alabilirsiniz diye. Sadece arkayı yapıştıracaklarını düşünüyordum ancak ekran, pil, şarj soketi, anakart bağlantı kablosu ve kasa değişmiş :) sağolsunlar telefonu servis modunda verdiğim için format atmadan donanım olarak sıfırlayıp verdiler. bu kadar kısa zamanda böyle bir şey beklemiyordum çok şaşırdım. not antalya markantalya karşısındaki servis.

• istanbul' da varmı acaba böyle bir servis bilen var mı?
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

İstanbulda 12 tane servis gözüküyor, şu sayfadan bakın en yakın olana gidin. https://www.samsung.com/tr/support/service-center//

Anladığım kadarıyla memnuniyet için çoğu yapıyorlar bu işlemleri, bende batarya için gitmiştim kendileri ekranı da değiştirdiler.

• Son güncellemeden sonra acayip hızlı şarj düşüşü başladı yaşayan var mı?
  • evde 500mbit internet var ama bu telefon 330 dan yukarı çıkamıyor. eşimde iphone 11 var 500 mbit tam gösteriyor.

evet fazla önemli bir olay değil ama bu telefonun desleklediği max hız bu mudur acaba.

• Aslında wifi 6 olan telefonlarda en az 600 hız alınabiliyor olması lazım ama samsung bu cihazda maliyetten kısmak için tek anten kullanmış diyorlar, bu sebeple evet max alabileceğiniz hız bu kadar.
  • m5reis M kullanıcısına yanıt
    Sorun devam ediyormu. Yoksa sizemi öyle geldi. Bende o yüzden güncelleme yapmadım. Son durum nasıl.
  • Hayır nedendir anlamadım ama şu son 2 gün içinde düzeldi gerçekten günü çıkaramaz olmuştum. Sabah 5.30 da kalkıyorum gün içinde de kullanıyorum bayagi gece 11 de eve geliyorum %10 kalmış oluyor ama sadece full mobil veri.
  • By-Gsli kullanıcısına yanıt

güncellemede sorun yok şarj aynı devam ediyor

• Arkadaşlar telefonun garantisi bitmiş 2 ay olmuş biteli, orjinal batarya nerden bulabilirim, ayrıca şu arka kapağın açılmasına kesin çözüm varmı.
    İnternette bi takım bataryalar var yanında değişim kiti vs. veriyorlar batarya değişmek için arka kapağı açtığımzıdq daha sağlam şekilde kendimiz yapıştırabilirmiyiz acaba tekrar açılmaması için şu kronik sorun olan ortadan sanki batarya şiimiş gibi olan açıklık.
  • Yeni güncelleme geldi
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.