Aynı şekilde pil sorunundan muzdaribim, cihaz bekleme modunda şarj içiyor. Budurum gerçekten sinirimi bozuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (42. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Cevap için teşekkürler, hocam benim sorunum cihazın deep sleep(derin uyku) moduna girmemesi. Cihazı takip ediyorum, bir gecede şarjı %10-15 düşüyor. Birgünde %40-%50 düşüyor, cihazı hiç elime almasam bile iki günde durduk yere şarjı bitiyor. Yüklü uygulamalara bakıyorum doğru düzgün yüklü uygulama yok. Telefonu elime alıp kullanırsam bir sorun yok normal bir kullanım süresi veriyor. Fakat kullanmasamda şarjı yinede bitiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu yedekleyip hardreset atsanız durum düzelebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradan herkese sesleniyorum genelde buradaki arkadaşlar Turkcell Pasaj platformunu kullanabiliyor. O yüzden bu videoyu izleyin ve dikkat edin, uzak durun
https://www.youtube.com/watch?v=PXN4D047k3A&feature=youtu.be
Son güncellemeler sonrası böyle bir sorun oluşmuş gibi düşünüyordum. Bu mesajınızla iyice böyle düşünmeye başladım. Bu kadar detaylı incelemedim ama pil hiç olmadığı kadar gitmeye başladı ve ne yeni bir uygulama yükledim ne de pil sömüren bir uygulama söz konusu ve tam da dediğiniz gibi kullanılmayan saatlerde epey gidiyor. Ramazana özel deep sleep modunu devre dışı bırakma sorunu yoksa genel bir sorun olabileceğini düşünüyorum :) Sonraki güncellemeyi bekleyeceğiz diye düşünüyorum.
-
Merhaba;
Samsung notes da almis oldugum notlari otomatik olarak google drive a yuklenmesini saglayabilir miyim?
Ya arkadaşlar
A52s - Mi 10t pro - S20 FE
Arasında kaldım benim için kamera önemli.
S20 Fe derim kamera dersen
Şimdi mi 10t pro niye değil dersen sonuçta xıaomı yazılımsal sorunlar can sıkıcı çünkü ilk tercihin s20Fe 2.tercihin A52s olsun ben a52si 3ay önce aldım maddi durum a52s için yeterli olmuştu ben bundan memnunum şükür
Paran yetiyorsa ve 5g takıntın yoksa s20 fe, paran yetmiyorsa a52s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 22 Nisan 2022; 18:39:18 >
Mi 10 t pro ile a52s i gecen bizzat kendim denedim.a52s nin kamerasi bariz ustun cikti.
-
Ama sanırım S2FE de a52s ten üsrün
5 g kullanılmaya başlandı , a52s i çıktığından beri kullanıyorum sorusu olan varsa bana yazabilir , güzel telefon
-
Selamlar.samsung note icin alinan notlari google drive a otomatik yedekleyebilir miyim?
Diger sorum ise sd kart ile ilgili.kart yuvasinda sim kart ve micro sd 64 gb hafiza kartintakili ama hafiza karti bir turlu okumuyor.ne yapmam lazim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 23 Nisan 2022; 23:41:4 >
Sd kart ile simi yer değiştirin bende de sd kart var çalışır durumda
-
5g yi nerede kullanıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X