|
Bildirim
reklamlar dicem de, dh'de teknesini bi şekilde yüzdürmek zorunda.
|
Şu telefonun 256'lığı 12K'ya satılırken olumsuz yorumlar sebebiyle almamıştım. Şimdi ise fiyatı uçtu. Bu telefonun beş sene güvenlik güncellemesi alması bile Xiaomi, Honor, Realme, Vivo gibi alternatiflerinin önüne geçmesini sağlıyor. Bizim millet 300-350 dolarlık bir telefonda her şeyin mükemmel olmasını bekliyor. "Kamerası kötü.", "Exynos işlemciye bu para verilmez.", "Çerçeveleri kalın." gibi şeyler yazarak soğutuyorlar insanı. Nasip diyelim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 20 Temmuz 2023; 15:37:21 > |
Şu telefonun 256'lığı 12K'ya satılırken olumsuz yorumlar sebebiyle almamıştım. Şimdi ise fiyatı uçtu. Bu telefonun beş sene güvenlik güncellemesi alması bile Xiaomi, Honor, Realme, Vivo gibi alternatiflerinin önüne geçmesini sağlıyor. Bizim millet 300-350 dolarlık bir telefonda her şeyin mükemmel olmasını bekliyor. "Kamerası kötü.", "Exynos işlemciye bu para verilmez.", "Çerçeveleri kalın." gibi şeyler yazarak soğutuyorlar insanı. Nasip diyelim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Başka türlü para kazanması imkansız. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
A34 ile kendinizi avutmaya devam edin, lol. Daha iyiymiş. Benim önceki telefonum A50 hepsinden iyi diyeyim o zaman, o da damla çentikliydi. (Yanlış anlaşılmasın A34 kötülemiyorum ama fiyatların oynayacağı belliydi, cimrilik edip A54'e dil uzatmak komik.) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kamera konusunda A54 daha iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |