< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 7 Kasım 2024; 18:8:52 > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (348. sayfa)
-
-
Spigen kılıf 329 lira iyi fiyat
https://app.hb.biz/BLdaWZe4lpKR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serfy -- 7 Kasım 2024; 22:25:16 > -
Telefon son büyük güncellemeden beri şarjı eridi bitti, güncellemeden sonra hard reset atıp temiz kurulum da yaptım ama bataryayı günde 2 kez fullüyorum o güncellemeden beri. Başka bu sorunu yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 8 Kasım 2024; 10:1:37 > -
Batarya eski performansında değil evet. Hangi güncelleme ile oldu bilmiyorum ama ortalama 4 saat ekran süresi falan alıyorum artık. Gece yüzde 5 şarj gittiğini fark ettim geçen de. Eskiden 1-2 falan gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
Benim bataryayı da mahvetti son güncelleme. -
Batarya biraz cortingen duruyor bu ara. Takipteyim.
-
-
Son güncelleme cidden şarj hızlı bitmeye başladı,içiyo desek yanlış olmaz. Şu usb yazısı kalksın diye güncellemiştim bilsem güncellemezdim.
Bir diğer konu Samsung bu yıl a55te istediği satışı yakalıyamamış a54 bile daha çok satmış 2024 3. çeyreğinde :) -
Benim de son güncellemeden sonra ekran açık sürem 8 saatten 4 saate düştü. Ben işe giderken spotifydan şarkı dinleyerek gidiyordum 30dakikalık yolda 95 oluyordu. Şimdi 85 oluyor. Pil bilgilerinde bir sorun görünmüyor ama. Son güncelleme mahvetti -
-
Spigen alıp süper hızlı şarj yapmadığını söyleyen arkadaşlar olmuştu. Anker veya orijinal adaptörü alın derim.
-
Amazon en güvenilir yer orjinal olanı aldım süper hızlı şarj ediyor. Tavsiye ederim. (amazon satıcılı)
amazonSamsung EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) - Beyazhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C9QT84J5?ref=cm_sw_r_apan_dp_F6YRQ441PKB6N5P9HGY8&ref_=cm_sw_r_apan_dp_F6YRQ441PKB6N5P9HGY8&social_share=cm_sw_r_apan_dp_F6YRQ441PKB6N5P9HGY8&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Kasım 2024; 10:46:12 >
-
Amazon satıcılı kalmamış gibi. Düşünen arkadaşlar A101'e bakabilir:
-
Hocam bende almayı düşünüyorumda teknosada olsun media da olsun 25w lar 800 liraya yakın bu sizin attığınız a54 ü süper hızlı şarj eder mi yoksa biraz daha pars koyup onlardan almak mı daha mantıklı -
Aynı model hocam orijinal olduktan sonra fark etmez.
-
uzun zamandır güncelleme yapmıyordum zırt bırt taciz edince hadi yapayım dedim. şarjın anasını belledi güncelleme .
-
X uygulamasından kaynaklı şarj bitiyor zannediyordum, meğer herkeste aynı sıkıntı varmış. Ciddi bir şekilde şarj performansı düşüşü oldu bende de. Düzeltirler umarım.
-
Hangi güncelleme bu arkadaşlar ismini eşgalini versenizde yüklemesek.
One ui 5.1 android 13 sürümündeyim ve şimdilik pil ömründe bir anormallik yok. -
1 Ekim 2024 güncellemesinden sonra oldu sanırım hocam.
-
Daha önce bataryayı kötü etkileyen çok aylık güncelleme gördük ama bu en kötüsü galiba. Şarj cidden su gibi gidiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X