Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.973
Cevap
178
Favori
487.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orijinal bulamazsanız spigen'in bu kablosunu öneririm. Eşimin telefonuna aldım, çok sağlam kablo ve süper hızlı şarj ediyor.

Edit: bu DH kendinden otomatik referans ekliyor, bunlar da olmuş bir çakal
    Hb üzerinden spigen type C kablo yazınca da çıkıyor direkt zaten.

https://www.hepsiburada.com/spigen-usb-c-to-usb-c-15-metre-orgu-kablo-60w-guc--pps-20-super-hizli-sarj--data-type-c-ekstra-dayanikli-durasync-c11c1-black---000ca25702-p-HBV00000THAB0?ftid=yk58lh0f050l49j1&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 7 Kasım 2024; 18:8:52 >

• Spigen kılıf 329 lira iyi fiyat
    https://app.hb.biz/BLdaWZe4lpKR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serfy -- 7 Kasım 2024; 22:25:16 >
  • Telefon son büyük güncellemeden beri şarjı eridi bitti, güncellemeden sonra hard reset atıp temiz kurulum da yaptım ama bataryayı günde 2 kez fullüyorum o güncellemeden beri. Başka bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 8 Kasım 2024; 10:1:37 >
  • nicosia kullanıcısına yanıt

Batarya eski performansında değil evet. Hangi güncelleme ile oldu bilmiyorum ama ortalama 4 saat ekran süresi falan alıyorum artık. Gece yüzde 5 şarj gittiğini fark ettim geçen de. Eskiden 1-2 falan gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

• Armo_ kullanıcısına yanıt
    Benim bataryayı da mahvetti son güncelleme.
  • Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

Batarya biraz cortingen duruyor bu ara. Takipteyim.

• Yoğun kullanımda batarya bir günü çıkarmıyor artık.

• Son güncelleme cidden şarj hızlı bitmeye başladı,içiyo desek yanlış olmaz. Şu usb yazısı kalksın diye güncellemiştim bilsem güncellemezdim.

Bir diğer konu Samsung bu yıl a55te istediği satışı yakalıyamamış a54 bile daha çok satmış 2024 3. çeyreğinde :)
  • Benim de son güncellemeden sonra ekran açık sürem 8 saatten 4 saate düştü. Ben işe giderken spotifydan şarkı dinleyerek gidiyordum 30dakikalık yolda 95 oluyordu. Şimdi 85 oluyor. Pil bilgilerinde bir sorun görünmüyor ama. Son güncelleme mahvetti
  • Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

Arkadaslar bu urunu kullanan varmi, onerirmisiniz? 30w sorun olur mu?
  • Erhann57 E kullanıcısına yanıt

Spigen alıp süper hızlı şarj yapmadığını söyleyen arkadaşlar olmuştu. Anker veya orijinal adaptörü alın derim.

• Amazon en güvenilir yer orjinal olanı aldım süper hızlı şarj ediyor. Tavsiye ederim. (amazon satıcılı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 10 Kasım 2024; 10:46:12 >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
  • Armo_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende almayı düşünüyorumda teknosada olsun media da olsun 25w lar 800 liraya yakın bu sizin attığınız a54 ü süper hızlı şarj eder mi yoksa biraz daha pars koyup onlardan almak mı daha mantıklı
  • Rengen22 kullanıcısına yanıt

Aynı model hocam orijinal olduktan sonra fark etmez.

• uzun zamandır güncelleme yapmıyordum zırt bırt taciz edince hadi yapayım dedim. şarjın anasını belledi güncelleme .

• X uygulamasından kaynaklı şarj bitiyor zannediyordum, meğer herkeste aynı sıkıntı varmış. Ciddi bir şekilde şarj performansı düşüşü oldu bende de. Düzeltirler umarım.

• Hangi güncelleme bu arkadaşlar ismini eşgalini versenizde yüklemesek.
    One ui 5.1 android 13 sürümündeyim ve şimdilik pil ömründe bir anormallik yok.
  • economist52 kullanıcısına yanıt

1 Ekim 2024 güncellemesinden sonra oldu sanırım hocam.

• Daha önce bataryayı kötü etkileyen çok aylık güncelleme gördük ama bu en kötüsü galiba. Şarj cidden su gibi gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.