Son güncelleme, Ekim ayı güncellemesi. Siz telefonun ballı lokma olduğu zamanlarda kalmışsınız. |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (349. sayfa)
-
-
Aslında hepsi mümkün çok fazla güncelleme geliyor uygulamalara ama sorun Google güvenlik güncellemeleri kaynaklı olsa gerek diğer serilerde de şikayetler yoğun gözüküyor bu ay, ben de baktığımda Play hizmetlerini görür oldum şarj tüketiminde. Kasım güncellemesi gelsin kapatıcam otomatik güncellemeleri. Geçen sene Kasım'dan Mayıs'a kadar güncellememiştim 6.0 ile bozuldu diye.
-
Şimdilik memnunum dostlar.ilk günkü gibi akıyor.A14 e geçseydim muhtemelen bir miktar performans kaybı yaşayacaktım.
Cevabınız için çok tesekkür ederim arkadaşlar.
-
-
Hocam üstteki fotoğraf mükemmel olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz de paylaşın. 😅
Orijinali bu:
Lightroom ile düzenledim.
-
Hocam Lightroom özelliklerinin hepsi açık mı kullanabiliyor muyuz?
Hiç bilmiyorum ki ücretsiz olan hazır seçenekler yeterli bence yetmezse internette var açık olanları. Çok detaylı bilmiyorum sürümlerini.
-
Bu şarjın hızlı bitme sıkıntısından Samsung'un haberi var mı acaba? Yoksa sadece bizim A54'e özgü bir durum mu bu anlayamadım. Cidden çok can sıkıcı bir durum, hissedilir derecede kötü performansı var. Sabah %90-95 olan şarj akşam 8 gibi %10 civarına düştü.
-
S22 kullananma deneyimi gibi oldu benim için. S22 de bu civarlarda gidiyor diye biliyorum, idare edermişim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım güncellemesine kadar idareten şunlar yapılabilir;
yine döndük başa :)
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s23-ana-konu--152085658-668
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-216#157379972
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-316#158970433
geçen sene de yaz sonrası böyle olmuştu sanırım güncellemeyle. tuhaf yani. telefon sıcaklarda bile daha uzun gidiyodu şimdi bekleme boşta süresi fecaat. güç modu rutini koyulabilir gece için.
ben de bataryayı komple sıfırlayıp tamamen dolduracağım 4-5 saat kapalı tutacağım bir iki kere. bakalım kurtaracak mı.
-
-
-
Aynı menüde olması lazım
-
Ben acinca tek ekran cikiyor sebebi ne olabilir
Ayarlar'dan AoD açıkmı, gözükmüyorsa AOD ayarlarına bakın önbellek ve veri silip telefonu yeniden başlatın.
-
Hocam denediniz mi batarya boşaltmayı, var mı düzelme?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya inanılmaz kötü, sanırım bu yüzden telefonu kullanmayı bırakacağım iyi bile dayandık bugüne kadar diye düşünüyorum
Evdeyim o yüzden kullanımım olmadı fazla,
Ekran süresi saat başı %10 gözüküyor hafta içi daha iyi anlarız.
Adaptif pil ve adaptif güç tasarrufu kapalıymış benim, onları da açtım.
Gözlemleyip yazacağım umarım güncelleme gelir bir an önce.
-
Son güncellemeyi yapmadım. Şarjım sanki son 2 haftadır su gibi akıyor.Bi sayfaya bakıyım dedim. Herkesde aynı dert var bu olay genel bir güncelleme ile alakalı olmayabilir mi. Çünkü ben güncelleme yapmadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X