A55 kullanıyorum ilk başta ekran süreleri 9-10 saatleri görürken gelen güncellemelerden sonra belirgin bir düşüş var şuan 7-8 saat arası ekran süresi veriyor A56'nın çıkış tarihi yaklaştıkça daha da kötü olacağını düşünüyorum klasik samsung taktiği. |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (351. sayfa)
-
-
Hocam cihazımı bulda açık kalsın :) valla her seyi kapata kapata telefon 3310 a dönecek.. -
Yok Play hizmetleri önbellek temizlemeyi dedim, denenebilir diye.
Bence de açık kalsın evin içinde bile telefonu bulamayınca çaldırmak için kullanıyorum ben onu :D
-
Dur deniyorum hemen hocam , sonucu takip edelim.
Yapamadım bende önbellek temizleme çıkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexsis83 -- 18 Kasım 2024; 16:49:59 > -
Buldum tamamdır hocam yaptım. -
Wipe cache yapmak işe yarıyormu şarj süresinde -
Doğrudan hayır. Dolaylı olarak evet, ama şu anki batarya sorunu güncellemeler kaynaklı. Herkes yaşıyor.
-
Selam hocalarım,
Play Store hizmetleri önbellek temizliği sonrası ekran sürem iyileşmiş gözüküyor.
Tavsiye ederim.
Ayarlar - Uygulamalar menüsünden play store hizmetlerini bulup temizleyin, telefonu yeniden başlatın.
Karanlık mod, güç tasarrufu vs. aktifleştirmedim bilerek. Adaptif ekranda kullandım özel bir sınırlandırma yapmadım.
Bu sefer kısıtlayarak kullanacağım. Sonra %20-80 kullanıma dönerim. Paylaşırım yine.
-
Aynı fkirdeyim hocam , bugün daha iyiydi , işe yaradı bence. -
Shiftdelete haberi, Samsung Galaxy A56 modelinde 45W şarj desteği mevcut olacak -
Ben de verileri sildim Google Play hizmetlerinin. Batarya daha iyi gibi ama asıl beni harita şaşırttı. Önceden bir gir çık yapmam gerekiyordu düzgün göstermesi için, şu anda düzgün gözüküyor. Bir süre kullanalım bakalım umarım düzelmiştir komple. -
Haritadaki problem neydi , yeni duydum. -
Yanlış yönü gösteriyor genelde hocam. Başta donanımsal düşündüm ama haritayı açmadan önce pusula değerine bakıyordum(örneğin 200 olsun). Açtığımda yanlış değeri gösteriyordu ve tekrar pusula bakıyordum hala 200'dü. Sonrasında çıkıp tekrar girip baktığımda düzeliyordu yönü. Yani Google Maps ile alakalı bir sıkıntı vardı ki diğer harita uygulamalarında bir iki defa denedim denk gelmedim bu soruna. Google Maps ile ilgili genel olarak sorun var gibi Android telefonlarda redditten vs gördüğüm kadarıyla ama bu şekilde kalıcı düzeliyorsa kullanışlı olur.
-
Telefonu yeni sifir zaten ama olmuyor neye göre cift cikiyor gercekten cok sacma -
Telefonun One UI 6.0 (kameranın sarı çektiği) güncellemeden sonra en rezil 2. güncellemesi şuan mevcut olan güncellemedir heralde. Batarya 1000 mAh gibi hissediyorum. Çok değil 2 önceki güncellemede her şey mükemmeldi. Umarım bu ay düzeltirler. -
Bunu ben de dün fark ettim. Şu an daha kusursuza yakın gösteriyor.
-
Bence Google haritalar ile ilgili sorun var donanımsal değil aynı sorun eşimin telefonunda mevcut bazen düzeliyor bazen sapıtıyor -
Inatagram sürekli çöküyor önbelleği temizleyin diyor temizliyorum giriyorum yine çöküyor bu sefer komple verileri silip en baştan giriş yaparak kullanabiliyorum ama bunu 3-4 defa oldu tekrarladı 1 saat içerisinde. Bu sorunu yaşayan/yaşamış olan var mı nasıl çözülür? -
Ben hiç yaşamadım hocam öyle bir şey. Instagram ve Samsung'a yazın isterseniz yardımcı olsunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X