Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (352. sayfa)
-
-
Güncelleme yoldaymış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aydoganSelam hocalarım,
Play Store hizmetleri önbellek temizliği sonrası ekran sürem iyileşmiş gözüküyor.
Tavsiye ederim.
Ayarlar - Uygulamalar menüsünden play store hizmetlerini bulup temizleyin, telefonu yeniden başlatın.
Karanlık mod, güç tasarrufu vs. aktifleştirmedim bilerek. Adaptif ekranda kullandım özel bir sınırlandırma yapmadım.
Bu sefer kısıtlayarak kullanacağım. Sonra %20-80 kullanıma dönerim. Paylaşırım yine.
Bugünün sonuçları.
Karanlık mod açık %30 altı güç tasarruf modu açık.
20.50 itibariyle kapandı.
Bundan sonra %20-80 kullanacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 20 Kasım 2024; 21:20:54 >
-
-
Karışık kullanım, Allah bereket versin.
Hem adaptif parlaklık, hem aydınlık mod, mobil veri wifi karışık kullanım.
-
Google Maps'teki pusula yine sapıttı, kalıcı bir çözüm değilmiş -
Hocam bu aralar pek kullanma fırsatım olmuyor. Müsait bir zamanda dener çalışmazsa yeni sürümü kurar denerim. Teşekkürler bilgilendirme için.
-
Ben Amazon Prime indirimini değerlendirip S23 'e geçtim. Yardımları için herkese teşekkür ederim, yine gözüm eski bir A54 kullanıcısı olarak burada olacak :) -
Konu sahibi tarafından ocak dışı bırakıldınız. Konuya erişiminiz engellenmiştir.
:))
Şaka bir yana hayırlı olsun, güle güle kullanın. Değerlendirmelerinizi bekleriz.
-
Teşekkür ederim, aslında aklımda olan bir modeldi ancak yakın zamana kadar edinme fikri yoktu. Son indirimi görünce dayanamadım :) Bu arada yaklaşık 1,5 sene kullandım cihazı (A54), gerçekten uzun seneler kullanılabilecek bir cihaz. Batarya sıkıntısı tüm Samsung serilerinde var şu an, sebebi ise malum güncelleme. Batarya süresi sorunu Kasım güncellemesi sonrası düzelir umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devotion -- 23 Kasım 2024; 3:17:48 > -
Değişim kampanyası ile mi aldınız, ne kadara geldi -
Mısır'a geçiş yaptım da güncellemeler tur olarak mı egy olarak mı gelecek? Ayrıca güncelleme sonrası herhangi bir sorun yaratır mı?
-
Hayır Amazon Prime indirimi ile aldım. 28.500 fiyatı indirimle, ancak sepette ek 1000 TL indirim verdi, 27500'e geldi.
-
Hmm hayırlı olsun. Değişime ne kadar veriyorlar acaba a 54 e 🤔 -
Çok vermiyorlar diye biliyorum hocam. 7-8 civarı veriyorlar yanlış bilmiyorsam.
-
Teşekkür ederim, 6500 gibi komik bir rakam veriyorlar takasta. Elden satmak daha mantıklı.
-
Güncellemeler tabiki Türkçe çünkü telefon dili Türkçe olduğu için CSC mısır olduğu için mısır koduyla gelecek her hangi bir sorun yok ben bu zamana kadar sorun sıkıntı görmedim gönül rahatlığıyla kullana bilirsin -
Bende s23 deyim eski a54 kullanıcı olarak iki tarafa da girip bakıyorum ancak sana önerim olsun güncelleme yapma cihaza açtığındaki yazılımı kullan son güncelleme pil konusunda biraz sıkıntılı gibi -
Güncelleme yapmama gibi bir yetkimiz var mı?
Sürekli taciz eden bildirimi kapatmanın bir yolu var mı?
Ben aramış, bulamamıştım.
Samsung dahil hiç bir şirket öyle 7-8 sene telefonu güncelleme destekli olarak biz tüketicilere yedirmez.
Elbet bulacaktır kullanıcının yeter artık deyip telefonunu hurdaya çıkaracağı bir yolu.
Gelişmiş ülkelerde bu pek sorun olmuyordur.
Ama bizim gibi gelir adaletsizliğinin zirve yaptığı buna paralel olarak milli gelirin de yerlerde süründüğü ülkelerde bir de üstüne vahşi vergi sistemiyle bir tane kendinize alırken 2 tane de hükümete alıyorsanız öyle her sene veya iki senede bir telefon değiştirmek bilinçli tüketiciler için bir zulüm oluyor.
Her neyse batarya performansı sanki son bir iki gün toparlamış gibi geldi bana. Yukarıda bahsedilen Google geçmişini silmemle de alakalı olabilir.
-
Hiya servisi (arayan bilgisi ve spam koruması) kaybolmuş Mısır yapınca. Hangi ülkeler hiya servisi ve arama kaydetmeyi destekliyor biliyor musunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X