Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende hiç yaşamadım böyle bir sorun Instagramı komple kaldırıldıp yeniden kurmayı denedinmi hocam ayrıca Samsung guardian uygulaması içinde app booster uygulaması var bence bu uygulamayı da bi dene bütün uygulamaları optimize ediyor aşağıda görselde ki uygulamalar bence herkesisin(Samsung telefon kullanan)telefonunda olmalı
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!
    Bütün uygulamaları APK mirror sitesinde bulabilirsiniz ana uygulama tıpkı good lock'ta olduğu gibi Good Guardians

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atila-35 -- 20 Kasım 2024; 17:6:22 >

• Güncelleme yoldaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydogan

Selam hocalarım,

Play Store hizmetleri önbellek temizliği sonrası ekran sürem iyileşmiş gözüküyor.

Tavsiye ederim.

Ayarlar - Uygulamalar menüsünden play store hizmetlerini bulup temizleyin, telefonu yeniden başlatın.

Karanlık mod, güç tasarrufu vs. aktifleştirmedim bilerek. Adaptif ekranda kullandım özel bir sınırlandırma yapmadım.

Bu sefer kısıtlayarak kullanacağım. Sonra %20-80 kullanıma dönerim. Paylaşırım yine.

Bugünün sonuçları.

Karanlık mod açık %30 altı güç tasarruf modu açık.

20.50 itibariyle kapandı.

Bundan sonra %20-80 kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 20 Kasım 2024; 21:20:54 >

• Karışık kullanım, Allah bereket versin.

Hem adaptif parlaklık, hem aydınlık mod, mobil veri wifi karışık kullanım.

• Google Maps'teki pusula yine sapıttı, kalıcı bir çözüm değilmiş
  • aydogan kullanıcısına yanıt

Hocam bu aralar pek kullanma fırsatım olmuyor. Müsait bir zamanda dener çalışmazsa yeni sürümü kurar denerim. Teşekkürler bilgilendirme için.

• Ben Amazon Prime indirimini değerlendirip S23 'e geçtim. Yardımları için herkese teşekkür ederim, yine gözüm eski bir A54 kullanıcısı olarak burada olacak :)
  • Devotion kullanıcısına yanıt

Konu sahibi tarafından ocak dışı bırakıldınız. Konuya erişiminiz engellenmiştir.

:))

Şaka bir yana hayırlı olsun, güle güle kullanın. Değerlendirmelerinizi bekleriz.

• aydogan kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!  Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! Teşekkür ederim, aslında aklımda olan bir modeldi ancak yakın zamana kadar edinme fikri yoktu. Son indirimi görünce dayanamadım :) Bu arada yaklaşık 1,5 sene kullandım cihazı (A54), gerçekten uzun seneler kullanılabilecek bir cihaz. Batarya sıkıntısı tüm Samsung serilerinde var şu an, sebebi ise malum güncelleme. Batarya süresi sorunu Kasım güncellemesi sonrası düzelir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devotion -- 23 Kasım 2024; 3:17:48 >
    Değişim kampanyası ile mi aldınız, ne kadara geldi
  • atila-35 kullanıcısına yanıt

Mısır'a geçiş yaptım da güncellemeler tur olarak mı egy olarak mı gelecek? Ayrıca güncelleme sonrası herhangi bir sorun yaratır mı?

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

Hayır Amazon Prime indirimi ile aldım. 28.500 fiyatı indirimle, ancak sepette ek 1000 TL indirim verdi, 27500'e geldi.

Hmm hayırlı olsun. Değişime ne kadar veriyorlar acaba a 54 e 🤔

Çok vermiyorlar diye biliyorum hocam. 7-8 civarı veriyorlar yanlış bilmiyorsam.

Teşekkür ederim, 6500 gibi komik bir rakam veriyorlar takasta. Elden satmak daha mantıklı.

• Sacrosanct- kullanıcısına yanıt
    Güncellemeler tabiki Türkçe çünkü telefon dili Türkçe olduğu için CSC mısır olduğu için mısır koduyla gelecek her hangi bir sorun yok ben bu zamana kadar sorun sıkıntı görmedim gönül rahatlığıyla kullana bilirsin
    Bende s23 deyim eski a54 kullanıcı olarak iki tarafa da girip bakıyorum ancak sana önerim olsun güncelleme yapma cihaza açtığındaki yazılımı kullan son güncelleme pil konusunda biraz sıkıntılı gibi
  • Emrea1907 E kullanıcısına yanıt

Güncelleme yapmama gibi bir yetkimiz var mı?

Sürekli taciz eden bildirimi kapatmanın bir yolu var mı?

Ben aramış, bulamamıştım.

Samsung dahil hiç bir şirket öyle 7-8 sene telefonu güncelleme destekli olarak biz tüketicilere yedirmez.

Elbet bulacaktır kullanıcının yeter artık deyip telefonunu hurdaya çıkaracağı bir yolu.

Gelişmiş ülkelerde bu pek sorun olmuyordur.

Ama bizim gibi gelir adaletsizliğinin zirve yaptığı buna paralel olarak milli gelirin de yerlerde süründüğü ülkelerde bir de üstüne vahşi vergi sistemiyle bir tane kendinize alırken 2 tane de hükümete alıyorsanız öyle her sene veya iki senede bir telefon değiştirmek bilinçli tüketiciler için bir zulüm oluyor.

Her neyse batarya performansı sanki son bir iki gün toparlamış gibi geldi bana. Yukarıda bahsedilen Google geçmişini silmemle de alakalı olabilir.

• atila-35 kullanıcısına yanıt

Hiya servisi (arayan bilgisi ve spam koruması) kaybolmuş Mısır yapınca. Hangi ülkeler hiya servisi ve arama kaydetmeyi destekliyor biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.