Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam bulunduğum şehirde Samsung teknik servisi yok. Tablet ve telefona bakan. Birebir muhatabım olsa çözme ihtimalim vardı fazla ugraşmadan çünkü cihazda gerçekten problem var. Dediğiniz gibi başka bir arkadaş anakartını değiştirterek sorunu çözülmüş sorunda bundan kaynaklı. O arkadaşın muhatabı olduğu içinde hızlı bir sonuç almış. Şuan benim öyle bir şansım yok. Tekrar göndersem yuksek ihtimal aynı şekilde dönecek. Tuketici hakem heyetine başvurmakdan başka çarem kalmıyor malesef.
  • strato026 kullanıcısına yanıt
    Teknik servis için bulunduğun yerden başka bir yerde olma şansın yok mu yani başka illerde akraba yada arkadaş yok mu üç beş günlüğüne ziyarete gitsen hem bu maksatla sevdilerini ziyaret etmiş olur hemde telefonunda ki sıkıntıyı halletmiş olursun yani bu benim şahsi düşüncem veya yakınsan gel İzmire ben yardımcı olayım misafirde ederim sorun yok
  • atila-35 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli :) Aslında var Istanbula gidebilirim. Şu sıralar iş yerinde yoğunum izin alıp gidebilmem zor. Bunuda değerlendireceğim vakit bulabilirsem, sağolun tekrardan.

Ilk defa Samsung bir cihazimda boyle bir sorun yaşıyorum. Daha evvelden s7 , s10 plus kullanmış biri olarak şaşırdım açıkçası. Teknik servisin özensiz hareketleri daha çok şaşırttı doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 27 Kasım 2024; 22:36:5 >
  • strato026 kullanıcısına yanıt

Teknik servislerin hemen hemen hepsi böyle. Zamanında sırf bu yüzden Huawei almıştım. Umarım kısa sürede çözüme ulaşırsınız.

• Armo_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam iyi dilekleriniz için. Milyon dolarlık şirketler bu sorunları çözemiyor daha dogrusu çözmek için uğraşmıyor. Cidden üzücü bir durum.
  • Arkadaşlar selamlar Google gemini'yi full Türkçe yapa biliyor muyuz arayüz dili yoksa sadece konuşma mı Türkçe
  • Güncelleme gelmiş yaptım bakalım inşallah şarj durumunda iyileşme olur.
  • 311 MB

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!
  • 1 kasım güncellemesi mi bu
  • İnşAllah batarya sorununu çözmüşlerdir.
  • berkayakin kullanıcısına yanıt

Evet hocam ay bitti yeni geldi neyse ki stabilite güncellemesi de vermişler güvenliğin yanında 😂

İnşAllah düzelmiştir şarj olayı. Güncellemeyi yapıp telefonu şarja bıraktım bakalım.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
    Ben güncellemeden sonra yine Google Play Hizmetlerinin önbelleğini temizledim alışkanlık oldu artık her güncellemede yaparım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi officerkd6-3.7 -- 28 Kasım 2024; 17:22:40 >
  • atila-35 kullanıcısına yanıt

Benim hesapta hepsi Türkçe hocam. Hep Türkçeydi. Konuşma yeni geldi sayılır.

Valla bende full İngilizce hocam geminiyi kaldırıp yeniden yükledim belki düzelir diye ama düzelmedi
    Hallettim hocam şu an full türkçe
  • Satıcı Trendyol.

350 TL.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!trendyol.com
    Samsung Ep-t2510n Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/samsung/ep-t2510n-type-c-hizli-sarj-adaptoru-25w-beyaz-p-764130134?boutiqueId=638145&merchantId=968
    Hocam bu eski olan model dimi? Yeni küçük olan değil galiba
  • officerkd6-3.7 kullanıcısına yanıt

Yok bu yeni olan, eskisi TA800-N.

Yorumlarda ki en yeni incelemelerin görsellerine baktımda hocam eski kaba olan model gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.