< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (353. sayfa)
-
-
Adb kodları ile güncelleme bildirimlerini kapatmak mümkün. Forumda aratırsanız bulursunuz. Ben A55 imde yaptım ve cihazı ilk çıktığı gibi dokunmadan kullanamaya devam ettim. Uzun yıllar yüksek performansta kullanmak için bu durum şart. Yoksa güncelleme ile stabilite gidiyor malesef Android telefonlarda genel olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spam numaraları arayıp duruyor. İşime yarıyordu Hiya Servisi. THL (tayland) deneyeceğim akşam, hiya varmış.
Burada gördüm; https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159983969
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrosanct- -- 24 Kasım 2024; 15:30:34 >
THL CSC bizim telefonlarda yok(Samfw toll üzerinden değiştireceksen)bizim telefona uygun CSC'ler şunlar
ACR,AFG,AFR,DKR,ECT,EGY,FWD,ILO,ILP,KSA,LYS,MID,MWD,PKD,TUN,TUR,XFA,XFE,XFV,XSG bunlardan birini seçmen lazım
NOT:CSC- ILO yani İsrail yazılımında hem spam aramalar yani hiya hemde arama kaydetme mevcut
Yok eğer direk yazılım indirip yükleme yapacaksan istediğin ülkeyi indirip kura bilirsin ama bu zahmetli bir iş yani sana kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atila-35 -- 24 Kasım 2024; 17:50:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, şu an ILO yaptım samfw ile ve geldi hiya servisi. Teşekkür ederim. ;)
Yapay zekayı kullanmak için güncelleme yapmak zorunda kaldım. Ancak bugün sabah 9 gibi %100 elime aldım, şu anda Spotify ve oyun dahil %12 kaldı. Aslında pil kapasitesi düşünülünce çok da kötü değil. Kasım güncellemesi ile bu sıkıntıyı da bir nebze aşarlar diye düşünüyorum
İşlemci ısındığında dramatik olarak şarjı hızlı bitiyor. Bir sonraki telefonum snapdragon olacak ondan eminim eğer Apple ekosistemine geçmezsem
S22 gibi olursa geçmezsiniz hocam büyük ihtimalle
İş güç foruma giremedim birkaç gün.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Adb kodlarını vaktim olduğunda araştıracağım.
-
Dağıtıma başlanmış.
Gelen güncelleme aylık güvenlik güncellemesinin yanı sıra kararlılık güncellemesi olarak geçiyor.
-
Sadece USB hatası giderildi diye biliyorum.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 27 Kasım 2024; 19:28:18 > -
İndir dedikten sonra tepki vermiyor. Farklı bir link var mı
Linki kopyalayıp tarayıcıdan gizli sekmeden açın, Quick Share kaynaklı bir problem dosya boyutu nedeniyle fazla uzun bekletiyor.
-
Arkadaşlar 1 senedir sorunsuz kullandığım A54 cihazımda şebeke sorunu yaşadım. 4.5G çekmiyor çoğu zaman beni arayanlar ulaşamıyor. Bundan sebep cihazı teknik servise gönderdim ve test edip hata yok diyerekten format atılıp tekrar geri gönderildi ama sorun devam etmekde. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Ne tür bir yol izlediler? Şikayetvara yazsam bir faydası olur mu? Garantisi devam ediyor.
Numara taşıma mı yaptınız? Her operatör farklı çekim gücüne sahip
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüketici hakem heyetine başvur belgelerle.Note 4 de aynı sorun olmuştu. 5 aylık cihazın anakarti değişmişti. Sorun yine devam edince tüketici hakem heyetine başvurdum para iadesi aldim.
Başka bir arkadaşımız size yanıt vermiş hocam daha önce:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159545783
Sanırım servisle yüz yüze muhatap olmak en sağlıklısı. Bu tür kargoyla gönderilen telefonlarla ilgisizlikleri forumlardan okuyoruz ne yazık ki. Türk mentalitesi midir nedir illa bir gözükmek gerekiyor. Başka bir cihaz için İzmir'e gideceğim ben de, firmalara ve servislere güvenmiyorum (Samsung Çankaya hariç :). Daha önce başıma geldi fatura garanti belgesi yok diye geri göndermişler halbuki e posta ile iletmiştim.
-
Yok numara taşıma, güncelleme, ayar değiştirme hiç bir şey yapmadım
@NvdiaAmd
Evet tek yol çare tüketici hakem heyetine başvurmak gözüküyor malesef. Tesekkur ederim ilginiz için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 27 Kasım 2024; 21:30:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X