Bende 22'sinde sipariş verdim ama gelen hiç bir şey yok,müşteri hizmetlerinden ne zaman yollanacağına dair hiç bir bilgi de vermiyorlar,şahsen sıfır bilgi ve koyun gibi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Sitede alırken yararlanabiliyordum hocam ikiside de sepete idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyleyse ne güzel,kampanya açıklamasında ve satış sayfasındaki açıklamada "sadece bir kampanyadan faydanalılabilir"yazıyordu ve S23 kampanyasında da o şekildeydi.
Hayırlı olsun, ben bi türlü kulaklık veya Bluetooth kulaklık ile telefonda konuşmaya alışamadım eski model illa kulağıma değecek telefon🤣. Ayda yılda bir geceleri film izlerken ses olmasın diye kablolu kulaklığı takarım o kadar. Buds 2 hediye olayı 3 nisana kadarmış sanırım, hediyede stok bitme olayı varmı ona dikkat etmedim. Açıkçası hediyesi yerine düşük fiyatlı ıstiyorum. 1 hafta bekleyeyim mi bu sefer bedava kulaklıktan da olmayalım😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 24 Mart 2023; 14:38:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de anlamadım o işi. 2 telefon ekledim sadece 1i için kulaklık verdi. 1 telefon siparişi verdim, 2.sinde kulaklığı ücretsiz vermiyor şimdi. illa başka hesap açtıracak.
-
Beyaz rengi sepete eklenmiyor dimi kulaklığın da
Beyaz stokta kalmamış maalesef
-
eklenmiyor, stok yok maalesef. ben de bir beyaz bir siyah alacaktım.
-
Kararsız kaldım biraz bekleyince fiyatlar düşermi yada ilk haftalarda böyle bişey olmazmı? Bu durumda bedava buds larda elden gider😄
Telefonu ben de beklemedeyim Samsung bayiye geldiği anda a73'ten geçeceğim büyük ihtimalle.
vergi hesaplama sitesine göre bu telefonun türkiyeye girişi 334 dolar civarı görünüyor. 28 marttan itibaren tüm telefonlar 350 dolar gibi vergilendirileceği için, kısa vadede zamlanması daha yüksek ihtimal. ben de o yüzden aldım. spigen bile kılıf getirmemiş daha, kılıf alana kadar kullanılmayacaklar :)
-
Bu ürün hediye geldiği için faturası olmuyormuş dimi? Dolap uygulamasında bin liraya satılır belki diye düşündüm de, fatura olmayınca garanti işi sıkıntı olur bu seferde muhtemelen.
Sen ne dersin @mdbjk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 24 Mart 2023; 15:21:15 >
-
Ben Buds 2 istemiyorum, hediyeli diye de bu telefona fazladan para veresim yok. Hediye süresi geçince telefonun fiyatı düşer diyorum (s23 gibi) bu seferde telefon zamları yakında.
Bende kullanmıyorum kulaklık, onun yerine bin tl daha ucuz olsaydı keşke, veya dediğim gibi dolap uygulamasında satmaya uğraşacağım ne gelirse kârdır hesabı. Bi yöne 2 hafta bekleyeyim belki trendyol hb n11 de falan düşer fiyatlar diyorum bide düşmezse bu seferde hediyesinden olacağız 😒😒
Iyzico kampanyası kota dolduğu için bitti dediler. Boşuna üye oldum bi yerden silinmiyor mail attım inşallah sıkıntı çıkmaz
A54 siparişi verdim ben de beyaz 128gb. Siparişi verirken ön sipariş olarak verdim ve kulaklık hediye verdi.
-
Ben de eşim için 22 mart akşamı A 54 .128 gb. Yeşil ön sipariş verdim + buds 2 kulaklığı hediyesi ile 12.499 tl. İyzico kampanyasından 500 tl. Iade kazandım 11.999 tl.ye gelmiş oldu . Artık göndermelerini bekliyorum, dün mail attım samsung a cevap "üründe stok beklenmekte" oldu .
Bu şekilde ilk defa alışverişim oldu ne kadar zamanda ulaşır bana bilgisi olan var mı?
Samsung Tr nasıl işlem yapıyor bilemiyorum ama ya en kötü ihtimalle cüzzi bir bedelle ya da 1 kuruş şeklinde bir ücretlendirmeyle faturada kulaklığın olması lazım,başka firmalardan genelde böyle kesilerek gelmişti,Samsung Tr'den daha önce hediyeli bir ürün almadım bunun için net bilgi veremiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X