< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (9. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar. A54 Trendyol da 11999 TL ye 12 taksitle satışta bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle bişey sanırım:
kilifplus.comkilifplus.com - Cep Telefonu Kılıfları, Aksesuarlar ve Elektronik Ürünlerhttps://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a54-kilif-ici-kadife-mat-mara-lansman-silikon-kapak-siyah-60888
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
GÜNCELEME : CİHAZ SATILDI,TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar,bir günlük hatta bir tam gün bile olmadı Yeşil renk 256 GB A54 isteyen varsa 12.000 liradan verme düşüncem var.
Ekran ve arka cam kapakta nano kaplama yapıldı,yanında iki adet kılıf,kutusunda ve adıma Teknosa faturasıyla teslim edilecektir.
Cihazla alakalı değil özel bir durumdan dolayı satma durumum oldu,İstanbul'dan elden teslim edebilirim ilgilenen arkadaşlarım mesajla iletişime geçebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 26 Mart 2023; 21:17:42 >
Ekran kasa oranı cok kötü saiyah çizgiler çok kalın ön taraf olmamıs arka taraf güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet yüklendi iyzico uygulaması üzerinden direk kullandım , bizim kediye 500 liralik mama vs. Ihtiyaçlarını giderdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline2827 -- 25 Mart 2023; 19:25:4 >
22 akşamı verdiğim sipariş bu sabah kargoya verilmiş pazartesi elime ulaşır sanırım.
Ödeme kısmında çıkıyor iyzico ama samsung canlı destek ve iyzico müşteri hizmetleri kampanya bitti samsungda sorun çıktı diyor anlamadım gitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun değildir de belki de kişi kotaları dolmuştur.
Üzüldüm abi, hayırlısı olsun
Eksik olma,kısmet malum sağlık olsun :)
Cihazla ilgili görüşleriniz nelerdir peki hocam.. A73ten geçmeyi düşünüyorum da..
Ağzınıza sağlık.. çok kıymetli kullanıcı demeyimleri paylaşmışsınız.. ben A73ten geçmeyi düşünüyorum ama.. emin olamıyorum. A73ü kamerası için değiştireyim diyorum.. kamerası odaklarken zorlanıyor.. kamera ile ilgili biraz daha inceleme ve değerlendirme şansınız olursa çok memnun olurum :)
Eksik olmayın rica ederim,orda da yazdığım gibi kamera odaklı bir kullanıcı değilim,tekno marketlerde görülebilir duruma geldi cihaz o nedenle siz bir inceleyin derim.
Cihazı satma durumumdan dolayı görüp,incelemek isteyen bir arkadaşımda şu an cihaz o nedenle şu an örnek foto paylaşamıyorum bana dönünce paylaşım yapacağım.
Samsung bayilerde durum nasıl?
vatan bilgisayarda cihazı inceledim beyaz renk vardı gayet guzeldi iphone se 2020 kullanıyorum beş dakikalık deneyimime göre şunları söylemeyebilirim
-ekran çerçeveleri evet kalın ama bir süre sonra alışılır diye düşünüyorum
-telefon kalın arkadaşlar yani ekran çerçevesinden çok bence kalınlığı daha çok soru işareti bırakabilir bir de kılıf takarsak iyice artacaktır sonuçta cebimizde taşıyoruz genelde erkekler olarak rahatsızlık verebilir
-ekranı gayet guzel bence ben beğendim 120 hz ekran gerçekten çok farklıymış
-ana kamerasını çok beğendim kendimi çekip baktım detaylar falan çok güzeldi s21 fe falanda vardı onla karşılaştırdım mesela a54 daha guzeldı belki ekranın amoled ve kullandığım telefona göre daha yüksek çözünürlüklü olması beni yanıltmış olabilir ama eşimde s20 fe var ondan daha güzeldi eminim geniş açı normal gibi geldi 2x yakınlaştırma yapıyo ama optik mi dijital mi bilmiyorum makrosu güzel onu da beğendim çok lazım olur mı bilmiyorum
-video da 1080p de super steady modu 60 fps kullanamıyoruz onu denedim olmadı 30 fps yapıyor hemen
beş dakikada bu kadar bakabildim
görünüş olarak arkadan gayet güzel ama kalın bir telefon olmuş alma niyetim vardı ama biraz daha düşüncem honor 70 e baktım o çok kibar mesela ince uzun bir tasarımı var fiyatları aynı ama bazı yönlerden a54 daha iyi tabiki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende eşime alacağım yarın samsung mağazasında inceledikten sonra rengine karar versin kendisi. 7 sene j7 sonrası uçak gibi gelir zaten eminim bu telefon ona😄, kamerası çok önemli oyun hiç oynanmıyor bikaç sosyal medya uygulamaları kullanılıyor o kadar. Yoksa hep dolap lcwaikiki defacto falan bakılıyor. Aslında rengide önemli değil de çünkü zaten kılıf ile kullanılacak ben kendi a52 cihazıma 3 parçalı kılıf aldım belki kaba denilir ama çok sağlam korumalı çıkarsa inşallah bu modele de kesinlikle onu alcam.
bende vatanda yeşilini inceledim.Sİyahını merak ediyordum ancak teşhirde yoktu.Cihaz dediğin gibi kalın ve ağır geldi bana.Şu an A50 kullanıyorum belki de ondan çok farklı geldi.Ekran çerçevelerinde kalın bantlar ilkte göze batıyor keşke olmasaydı ancak zamanla göz alışır.İlginç olansa Vatanda varken Samsung bayine hala gelmemiş.Bana pazarlama açısından ilginç geldi.
-
Orta segment telefon 12.500 ben yorum yapmıyorum tuşlu telefona geçerim yakında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X