Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar üstüne vergi koyanlar sağolsun 😒

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişim kampanyasıyla alan varmı cihazı.sihaz tutarı haricinde bir indirim yapıyor mu?Ek takas desteği 1500 tl yazıyor da onu pek anlamadım.Vereceğimiz cihazın değerinin üzerine 1500 daha mı düşecek

• zyveli Z kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ek 1500 TL daha ekleyeceksin öndeğerlendirme teklifin üzerine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun . Pi konusunda nasıl arkadaşlar ? Çerçeve vs bunlar benim için önemli değil. Oyun zaten oynnam. 6 yıl Lenovo p2 kullanan biri olarak pil 1. Önceliğim. Cihaz sahibi arkadaşlar pil kullanım testi yaparsa çok memnun olurum.

• zyveli Z kullanıcısına yanıt
    Bende canlı desteğe sordum :

Eski cihaz bedeline ek olarak verilen tutardır diye yazdılar. Ama benim a52ye 5500 çıktı onla beraber 7000 çıkmadı ki

Güncelleme:

evet sepete koyunca çıktı hem buds 2 hediyeli hem 7 bin düşünce 5500 ödeme çıkıyor. Buds 2 kullanmıyorum en kötü ihtimalle 500e satsam.

2 senelik a52 min üstüne 5 bin ekleyince a54 almış oluyorum.

Aklım karıştı eşime almaya kalkarken bi tanede kendime mi alsam, bi taraftan da çok memnunum cihazdan, en az 4 sene daha kullanıp o zaman çıkacak a58 alayım 🤣🤣

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 26 Mart 2023; 20:26:35 >

• Hocam degişim kampanyası ile buds2 kampanyası birleştirilemiyor diye biliyorum umarım ikiside olur

• sonsimilar3 S kullanıcısına yanıt

Bende öyle sanıyordum ama bak bi sorun gözükmüyor

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz bunların sağı solu buds2 yi göndermeyeceklermiş gibi düşün:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsimilar3 -- 26 Mart 2023; 21:3:17 >
  • galiba doğru söylüyorsun hocam

Kampanya, 22 Mart 2023 – 3 Nisan 2023 (23:59) tarihleri arasında, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi (“Samsung”) tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan Samsung satış noktaları üzerinden satışa sunulmuş, stoğu bulunan Samsung Galaxy A34 5G (SM-A346E), Samsung Galaxy A54 5G (SM-A546E) model cep telefonlarından birini satın aldıktan sonra burada belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler, Değişim kampanyasından ya da Buds2 Kampanyasından yararlanabilecektir.

Değişim kampanyasından yararlanmayı tercih etmeyen kullancılarBuds2 kampanyasından yararlanabilmektedir. Belirtilen tarih aralığında, kampanyaya katılım sağlayan Samsung satış kanalından Samsung Galaxy A34 5G (SM-A346E) için Samsung Galaxy Buds2 (SM-R177) %50 indirimli, Samsung Galaxy A54 5G (SM-A546E/1D8N) telefonunu almaları halinde tüketiciler Samsung Galaxy Buds2 (SM-R177) ürününü ücretsiz almaya hak kazanacaktır.

bakalım inşallah hediyeyi de gönderirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyveli -- 26 Mart 2023; 21:12:16 >

• Cihaz değişim kampanyasıyla alsak avantajixde %15 iade var o dahil olur mu acaba?

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok fazla şikayet var onunla ilgili ben zannetmiyorum iade olacağını

• sonsimilar3 S kullanıcısına yanıt

22 kasımda 1600 tl ye shop samsungdan a7 lite tablet almıştım. 25 ocak da 320tl para iadem yatmıştı.

Edit: 330 değil 320 imiş. 10 lira kesmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 26 Mart 2023; 21:25:26 >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Yok olmuyor

https://www.avantajix.com/tr/samsung

Bu siteyide şimdi öğrendim. İyzico ile ödemede 500 tl bakiye veriyorlarmış ama oda muamma, canlı destek ve iyzico müşteri hizmetleri kampanya bitti dedi, telefonda samsung müşteri hizmetleri devam ediyor ödeme sayfasında mevcut dedi. Bende bilmiyorum sipariş versem gerçekten gelecekmi 500 bakiye. 22. Sinde alan arkadaş burada yazmıştı iade aldım diye

Alınmıyor ki hocam randevu yok

• Lordem kullanıcısına yanıt
    Eski telefonu incelemeye gelmek için mi randevu?

Evet hocam

Ben sepeti onaylamadım devamına basmadım bi ara şeytan dürttü telimden memnunum sanırım kalcam a52de. Diğerini eşim için düşünüyorum o ayrı, mağazada gözümle görüp inceleyeyim de

Samsung mağazaya gelirse ben de değişimden yararlanmayı düşünüyorum ancak belli bir tarih yok galiba

Değişim sadece samsung Shop üzerinden diye biliyorum, buds2 hediyesi mağazada da var. Ha ürünü incelemek için diyorsanız bizim yakındaki avm ye yarın geliyor istanbul venezia viaporta, muhtemelen diğer yerlerede gelir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.