Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: denizgözlüm1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
178
Favori
495.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değişim kampanyası mağazalarda da oluyor dedi destekten müşteri temsilcisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir onu bilmiyordum eve gelen uzman inceliyormuş mağazada bundan anlarlarmı acaba? Bide ek destek olayı var onuda öderlerse iyi tabi mağazada.

• Sagiroda S kullanıcısına yanıt

Yani orada çalışan kişi bundan anlamak zorunda bence zaten belli testleri geçtikten sonra cihazı alıyorlardı hocam. Ek destek olayı biraz takas olduğu için direkt indirim yapıyorlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 26 Mart 2023; 22:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdim heyecanla bekliyorum. F/P ürünü olacak gibi gözüküyor. Sonuçta neka para oka köfte.

• sakary_ali S kullanıcısına yanıt
    A73'ten geçmeyi düşünüyordum.. bu yorumunuz neticesinde iyice vazgeçtim... :)

• hiç telefonunu değişim kampanyasına gönderip değiştiren var mı?Kargo vs sıkıntılı süreçler gibi.Önce ödeme sonra iade oluyor galiba

• zyveli Z kullanıcısına yanıt
    İstanbul içine kapıya geliyorlar
    Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

İstanbul dışı böyle işliyor süreç

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 27 Mart 2023; 0:11:12 >

• tşkler hocam

Rica ederim, sen A50 yi vereceksin galiba, ne kadar değer verdiler sepette en son takas desteği ile beraber?

2400+1500=3900 bu fiyata satamam zaten a50 yi ondan cazip geldi.Tek düşündüren a54 gelene kadar telefonsuz kalma ihtimali.Birde yedekleme falan işleri

Istanbuldaysan sıkıntı değil ben fabrika ayarına falan getirmeden gosteririm gelen kişiye, fiyat kırmaya kalkarsa vazgeçerim. Kargo ile yollayınca tabi sıfırlayacaksın telefonu bide biz iyi diye işaretliyoruz herşeyi gelen adam yok şurada 1 mm çizik var o bu diye sayar fiyat düşürürse o sıkıntı

istanbulda değilim :) o biraz tedirgin ediyor. bi kaç günlük süreç işte.

• Orta segment telefonlar bile 10bin lira üstü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun . Pi konusunda nasıl arkadaşlar ? Çerçeve vs bunlar benim için önemli değil. Oyun zaten oynnam. 6 yıl Lenovo p2 kullanan biri olarak pil 1. Önceliğim. Cihaz sahibi arkadaşlar pil kullanım testi yaparsa çok memnun olurum.

• hırsızlar sağolsun.

Galaxy A54

Vergisiz Fiyat (₺): 6362 ₺

Kültür Bakanlığı Payı (%1): 64 ₺

TRT Bandrol Ücreti (%10): 636 ₺

ÖTV Payı (%50): 3531 ₺

KDV Payı (%18): 1907 ₺

Toplam Vergi (%96.47): 6137 ₺

Satış Fiyatı: 12499 ₺

• Bende dün akşam sipariş geçtim ne zaman gönderirler bilmiyorum şuan stok yok diyorlar

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, ben de az önce yeşil renkli 128GB modelinden sipariş ettim. Mevcutta P30 kullanıyorum benim için en önemli konu kesinlikle arayüz akıcılığı. Neredeyse 5 yıllık olan P30 arayüzünden, 60hz ekranından o kadar memnunum ki S21 Plus modelinden geçtim onu aratmamıştı bana.

Kısaca arayüz akıcılığı, batarya performansı ve işlemcinin ısınma konusunda ne durumda olduğu hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Bir de sipariş iptalini nasıl yaptınız ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 27 Mart 2023; 13:50:44 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    a73 ten bence de geçilmez hocam aman aman bi fark ettirmez a73 işlemcisi de bi tık daha iyi galiba a54 ün belki kamerası azıcık daha iyi olabilir ama yine de değmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sakary_ali S kullanıcısına yanıt

Az önce a34'e baktım hem ekranı hem kamerası a73'ten daha iyiydi hocam. Performans olarak a34 biraz daha geride olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.