< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (12. sayfa)
-
-
Bizim buradakiler telefonun özelliklerinden bihaber, ben söylüyorum onlara detaylarını 😄. Bugün gelecek dedikleri için bakmaya geldim ama yok maalesef. Zaten burda 3 aylık hediye sigorta olayı da yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazada değişim kampanyası olsaydı a34 bile alırdım. A73 hem kasa hem ekran olarak a7x serisi gibi durmuyor. Özellikle ekranı berbat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
An itibariyle A54 modeli almış bulunmaktayım arkadaşlar. Ancak spigene bakıyorum A54 modeli için ekran koruyucu veya kılıf henüz gözükmüyor. Adam akıllı kılıf bulana kadar evde yatırabilirim telefonu bakalım. Kamera güncellemesini de aldı açar açmaz zaten. Bakalım ilerideki günlerde konuya ilişkin cevaplandırmalar yapabilirim. İyi forumlar herkese...
-
Kamerası nasıl en önemli kriter benim için. A34 inceledim az önce benim a52 daha iyi geldi bana. Ama a54 de S modeline yakın deniliyor. Sanırım deneme yapamadan samsung shoptan sipariş vercem
Hayırlı olsun kamerası nasıl? En önemli kriter benim için
Hocam S7edge telefonun yerine aldım. Açıkçası kamera olarak gayet yeterli çok fazla profesyonel bir inceleme yapamam belki ama kamera olarak tatminkar bir sonuç elde ediliyor bence. İnternette yabancı kanallardan A54 vs S23 yazarak ta araştırmalarını yaptım kamera için S seviyesine yakın sonuçlar elde ediliyor videolarda ayrıca bazı konularda A54 ün kamera performansını S23 e göre daha beğendiğimi söyleyebilirim. 11999'a Turktelekom mağazasından aldım yarın zam gelecek denilince kılıf vs. bekleyemedim ihtiyacım vardı diye aldım direk.
-
Bizim burda hiç bir yerde yok daha samsung mağazasına bile gelmemiş a34 gelmiş benim a52 ondan daha iyi resimler çekiyor. 12 k iyi vermişler fiyatı. Bende artık samsung shoptan alacağım 12500e, iyzico kampanyası ile 500 daha gelince 12k oluyor, buds 2 işime yaramaz onuda satarım 800e falan kesin.
Eşim 7 senelik j7 den geçecek ona jet gibi gelir artık a54🤣
Gelirse de Galaxy A54 5G Case Optik Armor - Spigen.com Official Site – Spigen Inc kılıf alıp en azın dan arka lensleri de koruma altına alabilirim diye düşünüyorum. Mikrosonic'in ekran koruyucuları var ancak bi bakmam lazım spigen takıntım var sanki dünyanın en iyi koruyucu kılıfıymış gibi geliyor :)
-
A52 de bunu kullanıyorum a54e çıksa hemen alırım çok memnun kaldım üründen
Arkadaşlar merhaba. Konu dışı sayılır ama Amazon dan aldığım kılıfı iade etmek istiyorum. Fakat müşteri hizmetleri telefon numarasını bulamıyorum. Bilenler varsa yardımcı olur musunuz rica etsem?
İade butonu vardır kargo iade takip no falan verir niye müşteri hizmetleri ile uğraşıyorsun ki
0 850 390 21 53
https://www.amazon.com.tr/iletisim
Aradım bu numarayı ama açmıyorlar. Teşekkür ederim desteğiniz için
-
burada mağazayı aradım artık kulaklık kampanyasına dahil olmadıklarını söyledi.
ayrıca kılıf ve koruyucu cam tavsiyesi verebilecek var mı? parmak izi okuyucu ekranda olunca emin olamadım hangi cam düzgün çalışır
-
Siparişler kısmından iade oluştur sıkıntı çıkmaz amazon çok yardımcı bu konuda zaten ben Almanyadaki amazon da s3ü iki sene kullandım şarj sorunu var diye 2 sene önce aldığım parayı geri iade ettiler, s5 de kamera sıkıntı yaptı 1 sene sonra, onuda parasını verdiler. Yani bi defa aldığım s3 parasına s3,s5,s6 kullandım 😄
hocam değişim kampanyasından yararlandırn mı?Hayırlı olsun bu arada
-
Bugün son gün heralde yarın zammı yerleştirirler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X