yatmamış. |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (14. sayfa)
-
-
vade farksız 9 taksitle alabilmek iyziconun vereceği 500 tl den daha değerli benim için şuanda.
-
Ben tek çekim aldım bari o 500 gelsin dedim oda sıkıntı bakalım sonuç ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de vade farksız 9 a bölündü sıradan bonus karta ilginç hem de o kadar sıradanki benim kart flexi olan
kılıf tavsiyeniz var mı? heralde daha spigen in ekran koruyucuları ve kılıfları tr ye gelmedi henüz a54 için.
-
cihazın konuşma ses kalitesi nasıl arkadaşalar ,micro sd kart takılabiliyor sanırım bunun dışında gördüğünüz telefonla ilgili herhangi bir sorun varmı? alanlara iyi günlerde kullanmalarını dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 27 Mart 2023; 21:19:10 > -
Hep görüyorum bu spigen çokmu iyi kaliteli?
Kılıf plus sayfasından alıyorum ben kılıfları. Benim a52ye 3 parçalı olanı almıştım çok memnunum gelse bu a54e de alcam.
https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a52s-kilif-3-parcali-360-tam-korumali-rubber-ays-kapak-siyah-25520
samsung shoptan siparis gecen var mi? gonderimler basladi mi? az once 256'lik buds2 kampanyasiyla gectim siparisi
Ürünlerini teslim alan arkadaşlara acil olarak bir sorum var. Kutularını, cihaz arkasını kontrol edebilir misiniz, ürün Türkiye üretimi mi yoksa yurtdışından Vietnam vb. yerlerden ithal mi?
-
Arkadaşlar biri amiral gemisi ama S20 plustan geçilir mi ? Maksat cihaz güncellemek olsun. 2.5 sene olacak s20 plus, yeni batarya yeni cihaz. Değişim kampanyası ile ödeyeceğim para 499 TL. İnsanı cezbediyor. Kararsız kaldım.
Ilk çıktığı gün 22 sinde verdim bugün geldi
Telefon ve buds 2 ler vietnam
Yarın zamlanma ihtimaline karşılık bende az önce sipariş verdim Beyaz 8/256 GB. Yanında 3 aylık ekran koruma + buds 2 kulaklık hediye edildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 27 Mart 2023; 23:17:34 >
Geçilir bence. Zaten nerdeyse 3 yıl olmuş S20 Plus. Güncel cihaz alacaksınız. Ayrıca 4 yıl Ana Android güncellemesi ve 5 yıl güvenlik güncellemesi de olacak
Teşekkür ederim üstad yorum için. Dediğiniz gibi mantıklı geliyor.
Ufak bir araştırmadan sonra bu üründe kanaatimce çok bir fiyat farklı olacağını düşünmüyorum. Samsung eğer gümrük gözetim belgesini alamadıysa zaten başka firmaların alması çok zor. Diyelim ki alamadı, Şu an 12500TL fiyat ile satılıyor, vergisiz fiyatı 327 dolar. Belge alınamadığını ve 350 dolar ile hesaplanacağını düşünürsek çıkması gereken fiyat maksimum 12950-13000TL arasında. 500 TL'lik fark olur. Şu anda acele etmenin bir anlamı kalmadı benim için. Hemen yarın fiyatların birden artması zaten mantıksız, değişiklik gümrük girişini ilgilendiren bir durum. Bugünden sonra gümrükten girecek ürünlere etki edecektir. Bakalım bu hafta içinde fiyatlardaki hareketlilik durumu belli eder.
-
cihazı bugün inceledim çerçeveler kalın ama zaten kalın olmasa s23 olacakmış bu yüzden bilerek yapmışlar,telefonun arkası yanıyordu ama gelen baya kurcalıyordu cihazı ondan olabilir,kamera oldukça tatminkar ama bir s23 değil özellikle kontrast ve siyahlarda s23 kafasına vuruyordu şimdilik gözlemlerim bunlar.
-
Az önce sepete ekleyip sipariş vermek istediğimde kulaklık hediye olarak değil fiyatı sepete eklenmiş olarak gözüküyor. Sipariş verevek olan varsa dikkat etsin kulaklık parası ödemesin. 2 kez denedim ikisinde de aynı sonuç.
Bende hiç bir sorun yaşanmadı. 256 GB modeli aldım.
Bence alın geçin hocam. Yakında bu fiyatlara telefon bulmak bayağı zor olacak gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X